Şimdi Ara

xbox kabloları hakkında bilgisi olan yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox hdı çıkışı bozuldu benimde duyduğuma göre diğer av kablolarıyla hdı görüntü alabiliyormuşum.

xbox component:bu kablo hdı ile aynı görüntü ve sesi verirmi?eksikleri varmıdır

''(Bu kablo ile konsolunuzu PC monitörüne,LCD,Plazma veya Projection cihazınızdaki DSUB15 VGA girişine bağlayıp HD görüntü elde edebilirsiniz.Kablo üzerindeki Kırmızı ve Beyaz uçlar ses çıkışı olup ses sisteminize ister bu çıkışlardan stereo ses isterseniz optik çıkış üzeriden 5.1 ses alabilirsiniz.)''
    diyor bunu kullanamam heralde çünkü xbox a girişi hdı gibi gözüküyor resimde yanlış anlamadıysam .eğer öyle değilse daha iyi hem de pc monitörüne de bağlıcak kablosu var

yani bana yardım edin bu kablolarla hdı aynı kaliteyi alabilirmiyim .yoksa xbox tamire verip hdı girişinimi düzeltmeliyim (bunu nekadara yaparlar bu sorunla karşılaşırmıyım yaptırırsam )hangisi mantıklı şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingoffighters -- 25 Eylül 2009; 19:17:10 >

• böyle forum olmaz kimse yardımlaşıyo sabahtan beri bi cevap vekliyorum iki konu burda 1 konuda başlıklarda ama hiç kimse cevap vermiyo çok güzel
  • Component kablosuyla HD'ye oldukça yakın bir görüntü alabilirsin
  • Component kablo ile HDMI arasında çok büyük fark yok diye biliyorum ben.Component le bağlarsan da HD görüntü alırsın

Buarada istersen elimde sıfır,poşetinde component kablo var.Fırsatçılık gibi oldu sanki ama belirtmek istedim

Saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.