Şimdi Ara

Xbox Hakkında 2 Tane Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.irmaktoysland.com/?urun-170-Xbox-360-Elite-Pal-Fw-li-120-Gb-Harddiskli.html

Bu siteden Xbox alıyorum arkadaşlar birkaç sorum var.

1-) Benim monitörün HDMI çıkışı var, dahili hoparlörde var bu üründe dahili HDMI çıkış yazıyor yani HDMI kablosunu veriyorlar değilmi benim ayrıyetten monitöre bağlamam için kablo almama gerek yok ?

2-) Korsan oyun oynayacağım ama live'da girmek istiyorum acaba kesin olarak banlanırmıyım yoksa banlanmama ihtimalim varmı ?

• 1) HDMI kablo almanız gerekli
    2) Banlanmama ihtimalin %1 falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semidos -- 29 Ocak 2011; 11:41:40 >
  • 1-Slimlerde HDMİ kablosu çıkıyor
    2-Online oynarsan %100 banlanırsın ama ne zaman onu MS bilir.1 sene içinde banlanma ihtimalin %99 bu ilk haftada olabilir ilk ayda.
  • Bende slim aldım electroworldden fakat HDMI çıkmadı?

Sadece altın uçlu component kablo çıktı, HDMI kabloyu ayrıca kendim aldım.

Irmak toysland'i önermem, 500 lira ucuzda olsa almam.
  • Yukarıda verdiğim model elite. Dahili HDMI çıkış yazıyor yani kesin olarak kablo almam gerekirmi HDMI kablosu çünkü burada dahili HDMI çıkış yazıyor. Benim monitör zaten HDMI destekliyor.

@Stromboli Irmak toysland ı neden önermiyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Charisma -- 29 Ocak 2011; 11:53:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Charisma

Yukarıda verdiğim model elite. Dahili HDMI çıkış yazıyor yani kesin olarak kablo almam gerekirmi HDMI kablosu çünkü burada dahili HDMI çıkış yazıyor. Benim monitör zaten HDMI destekliyor.

kesin olarak hdmı kablo alman gerekiyor. dahiki HDMI çıkış demesi sanırım ürünün üzerinde hdmı çıkış var demek
  • http://urun.gittigidiyor.com/Microsoft-Xbox-360-1-5m-Hdmi-Kablo-1080P_W0QQidZZ34441200

Mesela bu ürünü alsam sorun kalkarmı yoksa başka bir ürünmü lazım ? Yani bu ürün monitörün arkasına direkt takılırmı yoksa bununda kablosu VGA'ya benzer kablomu ?

http://urun.gittigidiyor.com/XBOX-360-HDMI-AV-KABLO-optik-SES-KABLOSU_W0QQidZZ28922533

Yoksa bu ürünmü çözüm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Charisma -- 29 Ocak 2011; 11:58:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    PS3 İçin Ufak Bir Soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garanti vermiyor, geçen hafta gidip sordum kendim.
    620 dedi, garanti var mı dedim hayır dedi.
    Gidip 100tl fazla verip electroworldden 250gb slim aldım.
    Ve daha önce oraya çok gittim, ps2 ilk çıktığı zamanlarda oyun almak için giderdim.
    Oyun var mı dediğimde yok derdi.
    Ertesi gün gittim, ps2 kolu alıcaktım dedim çıkardı verdi. Fiyattada anlaştık.
    Oyun var mı elinde dedim, bir çuval oyun çıkardı.
    Beyefendi 1 tanede 2 tanede olsa satmak için ertesi günü oyunları çıkartmadı bile.
    Zaten tiplerinde meymenet yok. Tövbe tövbe, allah yaratmış hepsini ama aklıma gelince sinirleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Charisma

http://urun.gittigidiyor.com/Microsoft-Xbox-360-1-5m-Hdmi-Kablo-1080P_W0QQidZZ34441200

Mesela bu ürünü alsam sorun kalkarmı yoksa başka bir ürünmü lazım ? Yani bu ürün monitörün arkasına direkt takılırmı yoksa bununda kablosu VGA'ya benzer kablomu ?

http://urun.gittigidiyor.com/XBOX-360-HDMI-AV-KABLO-optik-SES-KABLOSU_W0QQidZZ28922533

Yoksa bu ürünmü çözüm ?

Bende bundan kullanıyorum, sadece 2tl'ye çevirici alman gerek sanıyorum kardeşim.

• Stromboli şimdi monitörde oynamak için (alacağım paketin içinde çıkanlarada bakarak) bana gittigidiyordan alacağım kabloların linkini verirmisin ? çok sağol.
  • Monitöre bağlayacaksan mecbur çevirici alıcaksın optik ses alabilmen için.
  • Dostum HDMI'ı normal bağlayabilirsin.
    Sadece ses alabilmen için 2 RCA Dişi - 3.5mm Stereo Dişi Çevirici bunu almanı öneririm.
    2tllik ucuz bişey zaten.
  • Aynen hocam.
  • Hocam pm ye bakabilirmisin ?
  • Live'a girmek istiyorsanız ; neden , Firmware'li bir cihaz alıyorsunuz ? 50 tane korsan oyun oynayacağınıza , 5 tane orijinal oyununuz olsun. Rahatça, Live'da da takılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 29 Ocak 2011; 12:37:56 >
  • @Nuri, hocam senin black ops'ta 69/2 çektiğini felan söyledi Hakan abi.

Valla helal olsun eğer doğruysa.

Medj4i, zaten benim friendslerde varsın hocam.

Akşam girersen bir maç atalım seninle. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 29 Ocak 2011; 12:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stromboli

@Nuri, hocam senin black ops'ta 69/2 çektiğini felan söyledi Hakan abi.

Valla helal olsun eğer doğruysa.

Medj4i, zaten benim friendslerde varsın hocam.

Akşam girersen bir maç atalım seninle. :)

Doğrudur hocam. Yavuz abi , Serkan abi , Hakan abi ile takılıyoruz Live'da. Neredeyse , her akşam. Birazdan, açacağım konsolu.
  • Bu akşam bende varım hayırlısıyla, seninle muhabbet edip oynamak isterim hocam.
  • Arkadaşım DH'den banlandığı için onun yerine ben soruyorum, ayrı konu açmak saçma olacağı için buraya yazmak istedim.

Ban dalgası geçti mi, geçti ise arkadaşım Live'a girmeyi düşünüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.