Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.564
Cevap
769
Favori
1.173.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan0101

Bütçe varsa daha da uzun vadeli düşünülebilir tabiki , xboxla devam etmek istemeside önemli seneye bu zamanlar yeni nesil konsollar gelir

Plague tale büyük ihtimal gelecektir gamepass'e , 1 senedir yeni oyun almadım
    Şahsen benim Xbox alırım düşüncem hiç yoktu gelecek nesilde; ama şu an sırf bu 3 sene olayı sayesinde neredeyse kesinleşti gelecek nesilde Xbox alacağım. PlayStation kaliteli exclusive oyunlar çıkarsa bile Game Pass’in 2 senede kurtaracağı parayla Xbox yanına bir de PS5 alınır

Plague konusunda herkesin aynı fikirde olması sevindirici. En iyisi ben de bekleyeyim o zaman, en azından 6 ay içerisinde bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Uzun vadeli kullanacaksanız , ilk önce 1 senelik gold live alacaksınız daha sonra bu 5.90 lık ultimate gamepass ialacaksınız ve toplam üyelik miktarı 15 ay olarak hem live hem gamepass kullanacaksınız . Bunları ilk başta yapmanız gerekti , yanlış bilmiyorsan şuan ultimatepass kullandığınız hesapta tekrar 5.90 TL lik kampanyayı kullanamazsınız , farklı hesap açıp en baştan yapmanız gerek birde 5.90 Tl lik kampanya ne zaman biter süresi belli değil
    hocam konu açtım ama soratım sizede..Başlık saçma ama ne demek istediğimi anladınız sanırım..bazen yarım saat'te bazen bir saat'te belli olmuyor oyundaki iken bu videonun 6.saniyesinden gelen ses, gerçi videoda sürekli aynı ses tekrarlıyor ama bendeki yazdığım gibi arada yapıyor sizce nedendir arkadaşlar.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hdd sanki kafa atma sesi gibi sistemde herhangi bir sorun varmı , fan seside olabilir bende bir one s vardı oda arada ciuv ciuv ses çıkarıyordu fandan

• quote:

Hdd sanki kafa atma sesi gibi sistemde herhangi bir sorun varmı , fan seside olabilir bende bir one s vardı oda arada ciuv ciuv ses çıkarıyordu fandan
    Yok hocam sistemde vs sorun videodaki ses örnekteki gibi bende bazen 30 dakka bazen 1 saat oyundayken vs ..mesela gamepass'dan tomb raıder ilk oyunu indirmiştim 2 gün önce, dün sonlara doğru helikoper sahnesinde dondu oyun ama cihazın sistemi çalışıyodu ana menuye vs döndüm tekrar oyuna gimek istedim isyah ekran vs bende reset attım makinaya bugün oyunu bitirdim dahada donmadı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Yok hocam sistemde vs sorun videodaki ses örnekteki gibi bende bazen 30 dakka bazen 1 saat oyundayken vs ..mesela gamepass'dan tomb raıder ilk oyunu indirmiştim 2 gün önce, dün sonlara doğru helikoper sahnesinde dondu oyun ama cihazın sistemi çalışıyodu ana menuye vs döndüm tekrar oyuna gimek istedim isyah ekran vs bende reset attım makinaya bugün oyunu bitirdim dahada donmadı oyun

Alıntıları Göster
    tıkırtı şeklindemi bişey çarpıyor gibimi yoksa elektrik cızırtısı gibimi tam olarak ses kaydından tam beli olmuyor o olay.
    coil whine denilen olay var o ise yapcak bişey yok güç çekerken oluyor aşırı yüklediginde yada topraklama sağlam olmayan eletrik hatlarında yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

tıkırtı şeklindemi bişey çarpıyor gibimi yoksa elektrik cızırtısı gibimi tam olarak ses kaydından tam beli olmuyor o olay.
    coil whine denilen olay var o ise yapcak bişey yok güç çekerken oluyor aşırı yüklediginde yada topraklama sağlam olmayan eletrik hatlarında yapıyor.

Alıntıları Göster
    hocam videodaki 41.saniyedeki ses..bknz:

• GamePass konusunda harddisk sesi tartışılması manasız.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten şu adamı samimi bulan var mı? Adam para olsun da ne olursa olsun derdin de ? Zaten oyun incelemeleri facia ne bi Dost reis ne bi Talha boş adamın teki bence veletler mi izliyor ne Enes çatur gibi prim kasa kasa geldi buralara anlaşılan.

• gamepass PC için eklendi:
    Pillars of Eternity: Hero Edition (win10)
  • Üyeliğim yakında sona erecek, farklı hesap yaratmadan (oyun ilerlemelerimin kaybolmasını istemiyorum) hesaplı uzatmanın yolu var mıdır, yoksa illa liste fiyatına mı talimiz...

• cat_power C kullanıcısına yanıt
    farklı hesap yaratsanda kendi hesabından direk oynayabilirsin , oyun kayıtların etkilenmez , hatta yeni hesabı p1, ev konsolu yaparsan o hesabı bir daha açmana bile gerek kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: legendwarior3

bugün eklenenler:

X1:
    Life is Strange 2 Ep. 5
    Pillars of Eternity
    The Witcher 3: Wild Hunt

W10 pc:
    infinifactory
    phoenix point
    Witcher pc ye gelirmi acaba ya cok kararsız kaldım steamden alıp almama konusunda. Öyle bir bilgi varmı birylerlerde pc gamepasse gelecek yada gelmeyecek şeklinde
  • oknglr O kullanıcısına yanıt
    Steamden al geç hocam. Zaten ucuz. Pcye gelse bile dlcler gelmiyor zaten. Dlcler kendi başına bi oyun gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin_can

Steamden al geç hocam. Zaten ucuz. Pcye gelse bile dlcler gelmiyor zaten. Dlcler kendi başına bi oyun gibi.
    Ozaman almak mantıklı dediğiniz gibi baya uygun şuan
  • Merhaba arkadaşlar, bilgiler için çok teşekkürler, 3yıl live gold aldım ve 5.90a gamepass ultimate ile toplamda 38 ay gamepass ultimate oldu şahane

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Pillars of Eternity nasıl arkadaşlar, var mı oynayan?
    Oynadım bugün bir saat kadar fena değil. Eski Baldur’s Gate, Icewind Dale oyunlarına benziyor. Gamepad yeterince iyi uyarlanmış oynarken zorlanmadım ben. Metinler büyük, okurken sorun olmuyor. Güzel oyun oynanır. Herkese hitap etmez tabi. Türü seven oynar ancak.

• blade310 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 36 ay oldu değil mi, hafta içi bende alacağım 36 aydan fazlasına izin vermiyor normalde güncelleme gelmedi siz yanlışlıkla yazdınız sanırım değil mi?

• Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Şöyle ifade ediyim hocam, dün 00:21'de bir yıllık Xbox live gold satın aldım ve peşinden iki defa da hediye kodu satın aldım birer yıllık Xbox.com üzerinden. Toplamda 3 yıl oldu yani subscription ekranında 21/12/2022 yazıyordu. En son da 5,90 liraya da game pass ultimate aldım ve tekrar subscription alanına baktığımda aktif üyelik olarak Xbox live gold yerine game pass ultimate yazıyordu ve süre olarak ta 21/02/2023 işlenmişti. Ekstra 2 ay, herhangi bir live gold veya gamepass üyeliği üzerine gamepass ultimate alırsanız geliyor diye biliyorum fakat sınır olarak 36 ay sınırı var gamepass ultimate için.
    /
    Güncelleme: Üyelik süresine pcde xbox beta uygulaması üzerinden bakınca 28/02/2023 olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade310 -- 22 Aralık 2019; 9:36:44 >
  • blade310 B kullanıcısına yanıt
    Gereksiz uğraşmışsınız zaten direk 3 yıllık live alabilirdiniz

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.