Şimdi Ara

Xbox Game Pass PC Oyunlarına Türkçe Yama ve MOD ekleme Anlatım. (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
60
Favori
120.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam greedfall için denedin mi acaba dönüş yaparsan sevinirim

  • ManasKhan M kullanıcısına yanıt

    Üstte bir yerde video linki attım, o videodaki yöntemle denediğimde yapmıştım. Yalnız Greedfall'ın Türkçe yaması ücretli hocam haberiniz olsun.

  • Bu game pass kullananların çektiği çile nedir arkadaş benim gibi. On takla atıp uwp korumadan kaldırıyoruz oyunu ama türkçe yama kurulamıyor. Ya sürümü uymaz ya sadece steam ile uyumlu olur vs..

  • İlk defa Game Pass kodu girdim lakin Türkçe yama kurulumu çetrefilli olduğundan bir şey indiresim gelmiyor anlayarak oynayamayacağım diye. Steam ve Epic ne büyük nimetmiş yahu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 14 Ağustos 2021; 2:0:53 >
  • Fallout 4 'de bu yöntemi kullanarak başardım da Prey'i başaramadım bir türlü unable to load chunk tarzı hata gelip duruyor 3. indirişim bu sefer başarıcam umarım :D

  • Soner_o7 kullanıcısına yanıt

    Korumadan kaldırıp yama kurunca başarımlar aktif oluyor mu?

  • Aktif oluyor. Oyuncu puanı, başarılar ve oynanan süre kayıt ediliyor. Bir farkı yok yani.


    Yakuza 0 ve Undertale oyunları dump ediliyor fakat uygun Türkçe yamaları yok.

    Resident Evil 7 ve Shadow of War oyunlarının korumalarını kaldıramadım. deneyip çözen varsa anlatsın lütfen.

  • Xbox one x konsoluna yama yapma imkanı varmıdır.
  • Wolfenstein II: The New Colossus'da denedim çalışıyor(Crush dump verdi. Tekrar açınca sorun olmadı)


    Hocam aslında hangi oyunların bu yöntemle türkçe olduğunu hangilerinin olmadığını başlığa eklersen çok iyi olur bence olmayanları boş yere denemez insanlar(İnsanların denemiş olduklarını yani)@zartzurt456


    Edit: Curse Of The Dead Gods Gpt-3 translate versiyonuyla çalıştı


    Edit 2: Zombie Army 4: Dead War (btg Türkçe yaması) çalıştı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanguro -- 23 Ağustos 2021; 15:44:20 >
  • Selamlar...

    Söylediğiniz her şeyi yaptım , oyunda Türkçe oldu fakat Xbox Live girişi istiyor. Giriş ekranında da aşağıdaki hatayı alıyorum. Sizce nerede hata yapıyorum.

    Xbox Game Pass PC Oyunlarına Türkçe Yama ve MOD ekleme Anlatım.
  • Soner_o7 kullanıcısına yanıt

    Ben re7 için korumaları kaldırmayı başardım ama yamaları bir türlü yükleyemedim.

  • Mr.SNTRK M kullanıcısına yanıt

    Nasıl kaldırdınız korumasını? Bende oyunu dump ettikten sonra tekrar uygulamaya tanıtmak için Add-AppxPackage -Register AppxManifest.xml işleminde hata veriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soner_o7 -- 14 Eylül 2021; 18:50:7 >
  • Soner_o7 kullanıcısına yanıt

    AppxSignature.p7x adlı bir dosya var dizinde onu yedekleyin bir yere ve silin, powershell işlemini tekrar edin. Bende de aynı hatayı vermişti.

  • Mr.SNTRK M kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bu yöntemi başka sorun çıkaran oyunlar için deneyebilirim öğrenmiş oldum. Dediğiniz gibi Türkçe yama kurmayı denedim ancak olmuyor. Game Pass uyumlu bir yama çıkması gerekli veya Makine Çeviri yapılabilir GPT3 ile buz gibi olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soner_o7 -- 14 Eylül 2021; 21:56:10 >
  • bethesda oyunları modlar sayesinde hala oynanabiliyor,aldılar şirketi iyi güzelde şu oyunları modlamayı çözmeleri lazım,bu şekilde insanın gamepasten indiresi gelmiyor.

  • keşke rahat bi şekilde yama yapılabilse bu gamepass te ki oyunlara. gerçekten güzel oyunlar geliyor ve gelecek.

  • Code Vein için yama yapmayı deneyen oldu mu bir de yamayı nasıl uyarlayacağız game pass için bilen var mı adını değiştirmem dosyanın yeterli olur mu?

  • Ne kadar denersem deneyeyim hiçbir şekilde olmuyor, Adım adım kopyalama işlemlerini yaptım ama nafile. Bunu yapmanın daha kolay bir yolu yok mu?

  • Sonunda klasörlere normal bir şekilde erişebileceğiz gibi görünüyor. Türkçe yama kullanmak isteyenler için muhteşem bir yenilik olacak. Xbox Game Pass PC Oyunlarına Türkçe Yama ve MOD ekleme Anlatım. 


    Xbox Game Pass PC Oyunlarına Türkçe Yama ve MOD ekleme Anlatım.Sefik 'Rocko' Akkoctwitter
    “Xbox uygulamasına önemli bir geliştirme geliyor. Artık oyunların kurulacağı klasörü seçebilecek, bu klasörlere girebilecek ve daha önemlisi oyunlara mod yükleyebileceğiz. Klasörlere girebilmenin bir getirisi de yarım kalıp diski dolu gösteren yüklemeleri temizleyebilmek olacak.”
    https://twitter.com/GamerRocko/status/1459107164467961899?s=20
    Xbox Game Pass PC Oyunlarına Türkçe Yama ve MOD ekleme Anlatım.Xboxyoutube
    A lot of great new features are coming to the Xbox app for Windows PCs that are now available to test for Xbox Insiders. Join Megan Spurr, Community Lead for Xbox Game Pass, and Jason Beaumont, Partner Director of Experiences with Xbox, as they discuss some of the updates available to test in the Xbox app and what you can expect in the future. Cloud Gaming (Beta) on PC Walkthrough: https://youtu.be/OnxcTCNW_yI JOIN XBOX INSIDERS ON WINDOWS 10/11: The Xbox Insider Hub can be installed from the Microsoft Store: https://www.microsoft.com/en-us/p/xbox-insider-hub/9pldpg46g47z Or visit the Microsoft Store on your Windows 10/11 PC: 1. Press the Start button, type store, then select Microsoft Store. 2. Select Search, enter insider in the box, then select Xbox Insider Hub. 3. Select Get or Install. FOLLOW XBOX GAME PASS Twitter: https://www.twitter.com/xboxgamepass With Xbox Game Pass Ultimate, you can play the biggest games day one and get access to over 100 high-quality games on Cloud, Console, and PC including blockbusters, indies, and an EA Play membership included at no additional cost. With games added all the time, there's always something new to play. Start your first month for $1 at https://www.xbox.com/xbox-game-pass Subscription continues at regular price until cancelled. Offer for new users only. Cloud gaming (beta): select regions and devices, streaming limits apply. Game catalog varies over time. xbox.com/gamepass.
    https://www.youtube.com/watch?v=ea4-mxDSz6I&feature=youtu.be




  • Bu harika bir haber on takla atıyorduk korumadan kaldırmak için. SSD sahibi olanlar için dezavantajı vardı. Oyun boyutu kadar yazma işlemi yapıyordu bu durum.

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.