Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (703. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: CounTRy678
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
17.888
Cevap
778
Favori
1.207.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamepass kardeslik yapmak istiyorum ama aklıma takılan bir soru var p1 alacağım.

Benim ayrı bir ana hesabım var buradan fifa oynuyorum ve ayni hesapta gamepass ultimate var 1 ay kaldı.. misal başkasından p1 gamepass alip kendi ana hesabimda istediğimde ana hesabımda gamepass yoksa online girmek istediğimde live üyelik istemiyor mu psde istiyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 16 Ocak 2023; 10:52:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 aylık ı alıp eski şekilde mi 3 yıllığa uzatabiliyoruz? @criminal73

• dostlar internette gördüğüme göre microsoft live gold alıp game pass ultimate'e çevirme ile 36 aylık alım açığını kapatmış.

ekşisözlükte böyle bir yönteme rastladım. acaba bu yöntem hala geçerli midir, deneyen var mıdır?

https://eksisozluk.com/entry/120791803

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • criminal73 C kullanıcısına yanıt

nasıl yapılıyor hocam 585tlye 3 yıllık alma fixlenmedi mi?

• aschil kullanıcısına yanıt
    Artık olmuyor ki

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Artık olmayan 12 aylık Xbox Live Gold'u 180 TL'ye alma imkanı... Şimdi en fazla 3 aylık alınabiliyor, o da 75 TL... (bundan böyle 12 aylık XLG almak 300 TL'ye mal olacak yani)...
    XLG üzerine 1 aylık GPU alarak toplam süreyi GPU'ya dönüştürme ayrıcalığı devam ediyor, onda bişey değişmedi yani...

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    7 gün önce 180tlye alabileceğim şeyi 300 TL'ye almak hiç istemiyorum valla. Paşalar gibi aylık 30 TL'ye live Gold alırım yeter. Fifadan başka oyun oynamıyorum çünkü.

• Dostlar cahilliğime verin sizin için çok basit bir soru olabilir.

Yeni Series S aldım ve gamepass yapıştırdım. Yalnız bazı oyunlarda misal Odyssey gibi, Türkçe yazmasına rağmen settings'te bu seçenek yok. Eklenti olarak da göremedim. 1-2 oyunda daha gördüm bu durumu neden böyledir ve oluyorsa nasıl yapabilirim Türkçe?

• SS10 kullanıcısına yanıt
    O hatalı bilgi, sayfada daha öncede yazılmıştı; demek ki hala düzeltilmemiş... Ubisoft oyunlarında Türkçe destek yok (varsa bile çok az oyuna vardır). Az İngilizce ile biraz YouTube izleyerek, biraz oynarken durdurup araştırarak oynanıyor. AC: Origin'i öyle bitirdim mesela. Hem İngilizce geliştirmene yardımcı olmuş olur 😉...

• arkadaşlar 12 aylık live gold alıp sonrasında 1 aylık 45 tl ultimate alacağım. tüm 12 ay ultimate olarak kullanabiliyor muyum? bu yöntem hala geçerli mi?

• tapsix T kullanıcısına yanıt
    Şu an 12 aylık XLG alınamıyor, 3 aylık alınabiliyor. Alınan XLG üyeliğin üzerine 1 ay GPU alınca XLG süreleri (+1 ay) GPU'ya birebir dönüşüyor. Bu en fazla 36 aylık olabiliyor. Bu işlemi yaparken hesapta mevcut GPU olmaması gerekiyor.

• Selamlar dostlar üyeliğim yeni bitti de güncel fiyattan mı alsam yoksa aile olayını mı beklesem 3 yıllık almak istiyorum

• Türkiye üzerinden alınan Xbox live üyelikleri dünya genelinde kullanılıyor mu? Yoksa başka ülkede yeniden mi almak gerekir üyeliği?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KaZAaRa kullanıcısına yanıt
    Burdayken GPU aldınız sonra yurtdışına taşındınız orda kullanmaya devam edersiniz.
    Şu an GPU ücreti en uygun ülkelerden biriyiz. Bunu başka şekilde suistimal edenler sebebiyle ülkemizde 6 ve 12 aylık XLG alma ve ayrıca hediye etme Microsoft tarafından kaldırıldı (diğer ülkelerde devam ediyor). Bu şekilde bir düşünceniz varsa tasvip etmiyoruz ama olağan hayat akışında yurtdışına gitme durumu varsa doğal hakkınızdır.

• 
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.