< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (702. sayfa)

-
-
GP'ye gelmesi bir zam yaratır diye düşündüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gamepass deki HOI 4 ve EU4 oyunlarına hangi ek paketler dahil acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, hala 3 yıllık game pass alınabiliyor mu? birkaç kere denedim ama 12 aylık seçenek bir türlü çıkmadı.
-
Bir kaç gün önce Microsoft tarafından o mevzu fixlendi diyordu arkadaşlar. Kendim denemedim ama 585'e alma devri bitti büyük ihtimalle
-
Teşekkürler @adrasa
-
1 yıldır ultimate kullanıyordum, üyeliğim bitti. Arada 1 yıllık gold paketi kampanyadan almıştım bekletiyordum. Şimdi bu paketi aktive ettiğimde 4 aylık ultimate olarak çeviriyor. 8 ay yanıyor. Önceki ultimate üyeliği iptal ederek mi goldu aktive etmem gerek. Eskiyi iptal edersem eski yüklü oyunların içerikleri de silinir mi?
Hesapta aktif gamepass ultimate olmaması lazım.
Aksi takdirde live gold eklemesi olursa çok büyük kayıpla hesaba işliyor yeni süre.. Tablo altta..
-
Teşekkürler. O zaman ultimate hesabı kapatıp 12 ay gold yüklersem ultimatetaki oyun ilerlemelerim sabit kalır mı? silinir diye endişeliyim. Bir de sadece konsolda oynuyorum ultimateta yapıp golda yapamadığım ne olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albion -- 14 Ocak 2023; 15:53:23 >
Oyun ilerlemeleriniz bulutta depolanır, game pass ile ilgisi yok yani...
diye soruyorsanız meseleyi taaaa baştan almalısınız. Sayfanın ilk mesajındaki tanımlamaları lütfen okuyunuz, detaylı bir şekilde orda anlatılmaktadır.quote:
ultimateta yapıp golda yapamadığım ne olur?
Aragami 2 kütüphaneden çıktımı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet gördüm teşekkürler.
Bu yönetim halis mi mesajımda küfür yok aşşagılama yok gerçegi söyledim diye ceza puanı veriyorlar gerçekten takdire şayan yönetici alıyorsanız bir seçin kardeşim ayıp yav @powerstorm
-
Arkadaşlar ben enayilik yaptım almadım şimdi 1 yıllık yapilabiliyo diyen var, komple mi bitti yoksa azalttılar mı aydınlatırsanız sevinirim
3 aylığını 75 TL'den alarak 3 yıla kadar uzatabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X