Şimdi Ara

Xbox Fwye gönderdim ve başıma gelenler ( YARDIM )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 31.12.2010 cuma günü fw güncellemesi için konsolu eskişehirdeki bir dükkana verdim bu kişiler ps3 hack konularında iyiler yani o yuzden dedim sorun çıkmaz diye verdim neyse adam işlerden dolayı akşama gel dedi akşam gittim abi fwyi yüklerken konsol dondu ve içindeki yazılımda silindi ve üstüne yüklenmiyor dedi ,ben istanbula yollucam eğerki olmazsa sana yeni konsol ayarlıyacağım dedi iyi dedik neyse 10 gun geçti yani bugun aradım ve eleman dediki abi senin konsol önceden işlem görmüş oraya götürdüğümde 3k verdi dedi.sonra yok bi yerlerinde su gibi bişey var konsolunda aksama gel göstereyim dedi bende o gün götürmeden önce fifa 11 oynamıştım bu adama göstereceğim gittiğimde başka ne tür işlemler yapabiliriz bu konuda eleman benim üstüme yıkmaya çalışıyor yardımlarınızı bekliyorum ....

• dostum geçmiş olsun...ne esnaflar var ya adamlar makinayı öldürüyor sonra biz yapmadık zaten ölü diyorlar ala ala...
  • Çakala bak fw yüklerken hata yapmış kurtulmaya çalışıyor

Edit:Eger yeni konsol vermeye yanaşmazsa verdigin yerin adını yaz buraya kimse gitmesin bütün müşterilerinden olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 11 Ocak 2011; 12:26:22 >
  • 1- eskişehirde nereye vermiştin xbox ını?

2- adama direk "ben sana verdiğimde sorunsuz çalışıyordu. şu anda cihaz bozuksa bu senin suçun. ben sana sağlam verdim, sağlam istiyorum" de. bozan o. eğer mırın kırın ederse peşini bırakma. suçlu olan o.
  • eskişehirde esnaf sarayında mavikonsol diye bi yer var dünya bilgisayarın yanı neyse dedim zaten adama bende sorunsuz calısıyordu bi kere acıldı konsol oda ilk aldğım zaman fw icin bide vermeden önce fifa 11 oynamıştım bugun gittiğimde xbox.comdan girip göstereceğim en son oynadıgım tarihi bakalım o zaman ne yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir26 -- 11 Ocak 2011; 12:37:42 >
  • 3k ile firmware in hic alakasi yok , sizi sikayet edicegim de kultur bakanligina korsana destek vermekten
  • Geçmiş olsun abi inşallah alabilirsin makinayı düzgün şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan ne adamlar var sapasaglam konsolu çöp edıo sonra basına kakmaya calısıo kımseye guvenemez olduk valla bu devırde kadir hakkını sonuna kadar ara kardesım %100 haklısın zaten butun sorun o adamlarda
  • Kadir aksam giderken yaninda 3-5 tane Zenci kap götür,adam sifir makina vermekle kalmaz bide PS3 hediye eder esantiyon
  • akşama foruma girmezsem polisi arayın :D
  • Sağlam katakulliye getirmiş herifçioğlu. Altında kalma dostum, gerekirse yumruklarını konuştur.
  • iş o noktaya geldi gerçekten alttan aldım bunca zaman ama gerekeni yapıcam =)
  • Akşam buraya yaz merak ettim sonuc nolacak :D
  • Yanına 2 30-35 yaşında arkadasını al git mağazaya kaymakamlık görevlisiyiz desinler. Bak 0 ı nasıl veriyor
  • mesai saatinde zabıta ile git şaka değil :) zaten zabıtalar seni anlayışla karşılayacaklar :)
  • AYEM E SIPARTAKÜS de.
  • Son durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 11 Ocak 2011; 17:58:18 >
  • böyle şerefsizlik olmaz ya ückağıtçı herif
  • arkadaşlar az önce gittim yanımada sevdiğim bi abiyi aldım bana bi tane xbox getirdi açılmış iyice dedim benımkı olup olmadıgını nerden bilceğim falan lafı geçiştirdi neyse bana dio dvdyi açtı plaketin köşesi biraz rengi solmuş ondan 3k veriyor dedi dedim 3k donanımsal nedenle verir dedim ısınma falan filan neyse abi araya girdi ortalık biraz sakinleşti ,adam piyango bana vurdu diyor dedim bu konsol sana getirmeden önce çalışıyordu aç interneti xbox liveden girip göstereyim hangi oyunu hangi saatte oynadığımı adam gene lafı geçiştirdi sonra olayı tatlıya bağladık bana bi tane jasper xbox ayarlıyacak bakalım ne zaman gelicek oda ayrıca ps3 istersen üstüne 400 tl full oyunlu verebilirim dedi dedim ben xbox istiyorum dedim .çıktım geldim, olay biraz daha kızışsaydı yumruklar konuşacaktı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir26 -- 11 Ocak 2011; 18:08:07 >

• Hergün git o dükkana. Malını unuttun sanmasın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.