Şimdi Ara

Xbox Elite Series 2 Controller (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
6
Favori
9.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kolların analog motorlarının içi plastik ve analog başlıkları metal olduğu için zamanla içi eriyor ve drift oluyor. Bu drfitin çözümü analog motorları ve başlıklarını xbox one veya series analoglarıyla değiştirmek

  • e.salvador E kullanıcısına yanıt

    Analog parçaları ebay vb. sitelerinden bulunur aslında başka xbox kolu olmayanlar için. Ama onlarda da drift yapma ihtimali var hepsi şans işi yani ve de garantiyi bozmuş oluruz sanırım kendimiz yapmaya kalkarsak. Bu analog motorlarını üreten firma kimse artık MS de Sony de ondan alıyor diye biliyorum. Bu yüzden drift sorunu hem DS hem Xbox gamepad'lerde oluyor.

  • Turkiye gibi rezil bir ulkeye yakismayan seviyede iyi bir servis var.....
  • Dante kullanıcısına yanıt

    Tension ayarını ortaya aldığımda drift baya azaldı hocam siz de deneyin isterseniz

  • e.salvador E kullanıcısına yanıt

    Ben cihazı garantiye göndermiştim hocam. Sıfır olarak yenisini gönderdiler. İlerde bu cihaz da drift yaparsa tekrar deneyeyim dediğinizi. Normalde bu ay bitecek olan garantiyi de 2023 sonuna kadar uzatmışlar sağolsunlar pek endişelenmiyorum o yüzden.


    Elite Series gibi premium üst kalite malzemeli bir gamepadde drift sorunu olması çok eleştirilmesi gereken bir sorun olsa da servis tarafında MS kullanıcının gönlünü alıyor. Ama Elite'lere diğer gamepad'lerle aynı analog motorunu kullanmak yerine daha yüksek kaliteli özel dizayn analog motorları konmalıydı ki adı üstünde Elite serisi alan bir kullanıcının bir daha arkasına bakmadan uzun yıllar kullanması hedeflenmeliydi. Bunu es geçmeleri büyük eksi bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Kasım 2021; 15:30:59 >
  • Arkadaşlar tavsiye ettiğiniz satıcı varmı doha elektronikten alayımmı garanti durumu nasıl olur ithalatçı garantili diyor?
  • Cederis kullanıcısına yanıt

    Geldimi hocam ürün

  • sukakjee S kullanıcısına yanıt
    Xbox Elite Series 2 Controller

    Amazon Japonya'dan sipariş verdim ve 1 hafta sürmeden geldi. Ben aldığımda 25.000 yen civarı idi, şimdide o civarda. (1950 TL'ye satın aldım ben) 3-4 aydır kullanıyorum. Hemen hemen her gün 1 saat veya 1,5 saat civarı kafa dağıtma amacıyla da kullandım. (Arada oynamadığım günler de olmadı değil tabi.) Bunca zamandır sadece 3 kere şarja taktım. İlk paketi açtığımda, sonrasında 2 kere de kullanmadan ötürü. Muazzam bir pil kapasitesi var. Paket içinden hasır örgüde 2,5 metre civarında usb to usb-c şarj kablosu da var. Odanın her yerinden kablolu oyun oynayabilir, şarj a takabilirsin. Elime geçtiğinde Microsoft sitesinde garanti aktivasyonu da gerçekleştirdim. Garanti süresini 15 ay verdiler ama bilginiz olsun. Uluslararası olduğu için diye düşünüyorum.





  • ffrisby kullanıcısına yanıt

    kaç para isitiyorsunuz ve açılmış kutumu

  • Dante kullanıcısına yanıt
    Hocam garantiyi neden uzattılar bir bilginiz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecologist0

    Hocam garantiyi neden uzattılar bir bilginiz var mı?

    Bilmiyorum ama tahminim Elite gibi premium bir cihazda olmaması gereken kronik sorunlardan dolayı Elite kullanıcılarını mağdur etmemek için jest yapıyor MS.


    Normalde de uluslararası garanti 90 gündür ama Elite controller'da durum değişti 1 seneye uzatıldı mesela ilk defa alanlar için. Değişimlerde de demek böyle bir jest oldu.


    Problemler çok kısa sürede olmuyor ben 1 seneye yakın kullanımda yaşadım. Yeni gönderilen de son parti üretimlerden oldu ve şikayetler epey azalmış. Şimdilik zaten hiç sorun yok ama ileride ne olacak bakalım. Bu kadar uzun garantiden sonra dert etmiyorum nadir sorunlarına rağmen muhteşem bir cihaz. Keşke adaptive triggers olsaymış tabii Dualsense'ten çok daha kaliteli cihaz olmasına rağmen adaptive eksiğini hissettiriyor ikisini de kullanınca.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Aralık 2021; 21:10:27 >




  • Bu arada Dualsense ile genel anlamda karşılaştıracak olursam (ki hiç adil değil birisi 60 diğeri 180 dolar ama iki son çıkan gamepad oldukları için) 2 dualsense 1 elite series 2 kullanıyorum ve Dualsense'in en önemli özelliği kesinlikle adaptive triggers.


    Ama buna rağmen Elite'in o ağır oturaklı olmasını ve doku kalitesini, sınırsız pil süresini (resmen sınırsız yani ben bu cihazın pilinin bittiğini bırak yarılandığını görmedim. cihazı şarja keyiften koyuyorum resmen. Ki saatlerce oynandığı çok oldu günlerdir şarja koymadığım çok oldu) ve en önemlisi paddle'ların yerini hiçbir şey tutmuyor. Dualsense oynarken kolum bacağım eksikmiş hissi oluyor paddle olmayınca. Keşke Ps5'te de Elite kullanabilseydim diyorum yani ama adaptive de bir o kadar harika bir buluş olmuş ve biraz olsun affettiriyor.


    Yani PC'de oynayacaklar Elite alabilecek durumdaysa Dualsense'i hiç düşünmesin. Ama o kadar çıkamam derseniz Dualsense tek seçenek olur. Yani standard Xbox Series X/S gamepadden çok daha iyi Dualsense. Ama Elite işin içine girdi mi durum değişiyor. Adaptive trigger ne kadar müthiş bir buluş ise arkadaki 4 paddle buluşu da o kadar nokta atışı olmuş. Şu an tek isteğim bunların hepsini barındıran bir Elite Dualsense yapılması olur sanırım. Sınırsız pil, premium malzeme, değişebilir ve sertlik ayarlı stick'ler, dualsense özellikleri, dokunmatik yüzey ve 4 paddle. Evladiyelik gamepad olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Aralık 2021; 21:27:13 >




  • Dante kullanıcısına yanıt

    Ben de bir senedir kullanıyorum. Üç kere garantiye yolladım. Şu anda garantim bitmiş durumda gözüküyor ama denemek için servis talep etsem hala ücretsiz değişim diyor. Dedim acaba benimkini de mi uzattılar ama uzatılmış gözükmüyor benimki. Keşke benimkini de uzatsalar, içim rahat kullanırdım :D

  • ecologist0 kullanıcısına yanıt

    Cihazda sorun yoksa gönderip yeni gamepad istemek etik olmaz tabii değiştirmezler zaten muhtemelen. Ülkede bir çok kuruma ve satıcıya üçkağıt yapmakta hiç beis görmem çünkü kimse işini yapmayıp pislik peşinde malum esnafımız. Ama işini çok iyi yapan, müşteri memnuniyetinde çok iyi olan Amazon ve MS bu ülkenin haketmediği kadar iyi ve dürüst firmalar. Aynı gemide olmayınca işte...


    O konuda ise, konuştuğumda garanti bitse de üstünden çok geçmediyse sorun olmuyor garanti sürecini uyguluyoruz demişti MS müşteri temsilcisi.


    Garanti durumu şöyle oluyor anlamanız için. Bende böyle oldu yani, MS hesabımda satın alıp kaydettiğim ve 1 sene sonra sorun çıkarıp gönderdiğim gamepad hala hesabımda görünüyor ama garantisi bitmiş durumda artık. Ama bana yolladıkları yeni gamepad ise otomatik olarak hesabıma eklenmiş. yeni bir gamepad almış da kendim eklemişim şeklinde ekstra görünüyor yani 2 Elite gamepad kayıtlı hesapta. Yeni gelenin seri numarası 2023 sonu garanti bitişli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Aralık 2021; 23:31:4 >




  • Dante kullanıcısına yanıt
    Onu kastetmedim hocam. Cihazda sorun yoksa niye göndereyim? :D olur da bozulursa ne kadara değişim yapıyorlar diye ücreti öğrenmek için gittim o sayfaya. Fakat sayfaya gittiğimde hala ücretsiz yazıyordu öğrenemedim yani.

    Anladım sağolasın. Sana baya kıyak geçmişler ya da sistemde olan bir yanlışlık sayesinde öyle olmuş. Benim cihaz üç kez değişti hiç öyle olmadı. Aynı ürünün serisi değişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecologist0 -- 14 Aralık 2021; 23:32:59 >
  • ecologist0 kullanıcısına yanıt

    Cihazda sorun olursa bence iyi niyet gösterip değişim yapacaklardır kişisel fikrim. Birkaç ay geçmesinden bahsetmişti temsilci. Ama o kadar rahat ve emin konuşuyorlar ki bence daha çok geçse de üzmeyeceklerdir. Tabii benim fikrim.

  • ecologist0 kullanıcısına yanıt

    Belki de sistemde yanlışlık olmuştur çünkü bana da garanti yenilenmeyebilir demişti temsilci. Ama cihaz gelince yeni bir Elite açıldı hesapta ve 2 yıl MS extended warranty tanımlanmış. İlk gamepadim 1 yıl extended warranty idi üstelik. Belki de Elite arızaları artınca MS policy'sini değiştirip iyileştirmiştir bu konuda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Aralık 2021; 23:40:6 >
  • Arkadaş kullanmıyormuş ben deniyorum şuan. Halo da ciddi fark etti ayar sonrası. Satın alacağım kendisinden. Normal oyunlarda orjinal gamepad, online oyunlarda elite oynarım herhalde. Eskimesin 🤣
  • Arkadaşlar ikinci el piyasası nedir bu gamepad'in. Kısmi arızalı bir tane var elimde, Left Bumper tuşu sıkıntılı, kutu, garanti vs. yok. Tamiri pahalıya mal olur mu dersiniz?
  • Şuna bi jiroskop koymadı koca firma. Bu özellikle tüm shooterlarda destekletecekti Nintendo misali,ps yerine Xbox alırdım multiplayer oyuncu olarak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.