Bildirim
Xbox da 2 dvd lik oyunlar nasıl oynanır?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayır , HDD üzerine oyun kurma gibi bir zorunluluk yok L.A Noire , Dead Space 2 gibi oyunların bir bölümüne gelince senden 2.dvd yi istiyor takıyorsun oynuyorsun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arm the Homeless
Hayır , HDD üzerine oyun kurma gibi bir zorunluluk yok L.A Noire , Dead Space 2 gibi oyunların bir bölümüne gelince senden 2.dvd yi istiyor takıyorsun oynuyorsun..
Hadi yaa yani oyunu oynadığımız anda 2.dvdyimi istiyor?Öyleyse iyimiş yani 4gb model alırsam her türlü oynarım.Peki 4gb nasıl bir durumda yeterli olmaz oyunların save dosyaları kolay kolay doldurmaz 4gb ı değilmi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: matrax-38
quote:
Hayır , HDD üzerine oyun kurma gibi bir zorunluluk yok L.A Noire , Dead Space 2 gibi oyunların bir bölümüne gelince senden 2.dvd yi istiyor takıyorsun oynuyorsun..
Hadi yaa yani oyunu oynadığımız anda 2.dvdyimi istiyor?Öyleyse iyimiş yani 4gb model alırsam her türlü oynarım.Peki 4gb nasıl bir durumda yeterli olmaz oyunların save dosyaları kolay kolay doldurmaz 4gb ı değilmi?
Save dataları için hayli hayli yeterli olur o konuda bir sıkıntı yaşamazsın..
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: matrax-38
quote:
Save dataları için hayli hayli yeterli olur o konuda bir sıkıntı yaşamazsın..
Çok teşekkür ederim hızlı cevaplarınız için aklıma takılan bişey kalmadı şuan.
-
Bazı oyunlar için hdd şart ama;
Forza 4
BF 3
Forza 4'de 2. DVD'yi yüklemek zorundasın çünkü içinde ekstra araç ve pist var. 16 GB'lık usb bellek de işini görür ama, DLC'leri de düşünürsek sadece bu oyuna ayırmak zorunda kalırsın belleği.
BF 3'de ise şöyle bir saçmalık var; oyunu HD oynamak istiyorsan hdd gerekli. HD paketi yüklemek için bellekleri kabul etmiyor oyun.
Ben 3-4 ay 16 GB bellekle idare ettim ama, sonunda dayanamayıp 250 GB hdd aldım. En rahatı böyle, bellekle olacak şey değilmiş:) -
Ben 4.5 sene 20 GB bellekle oynadim, harita paket ide indirdim, DLC'de, Xbla oyunu da, 16 gblik bir usb al bu tur seyler icin isini gorur.
Ama arkadaslarin da dedigi gibi, artik oyunlar cok buyuk cikiyor, birkac DVD, BF3 gibi buyuk (zorunlu) eklentileri sadece hafizaya yukeleyneler de cikarsa isin sorlasir.
4Gb ana hafiza cok az bu tur oyunlar icin, alabiliyorsan ya eski model ve buyuk hafizali olarak alacaksin veya yeni modellerden alacagim diyorsan daha buyuk hafizalisindan sececeksin. -
merhaba arkadaslar.benim XBOX 360 slim 250GB -likdir.medal of honor warfighter HD paket yuklemek istiyorum onu nasil XBOX-a yukleyim? yardimci olursunuz sevinirim .Tesekkurler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Elmar89
merhaba arkadaslar.benim XBOX 360 slim 250GB -likdir.medal of honor warfighter HD paket yuklemek istiyorum onu nasil XBOX-a yukleyim? yardimci olursunuz sevinirim .Tesekkurler.
Oyunu çalıştırdığında sana direk soruyor zaten hd pakedi yükliymmi diye sende tamam diyince senden 2. dvdyi takmanı istiycek takıp yükleyeceksin bu kadar basit.. Sonra Single için yeniden 1. dvd'yi takacaksın. -
Hocam ne olursa olsun 250 GB lik HDD almanizi oneririm. -
Benim gibi 4GB konsol alın sonra 250Gb HDD hem 4gblarin görünüşü daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı oyunlar tek dvd takılıyom single oluyo ilk dvdleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ylönen
quote:
Orijinalden alıntı: Elmar89
merhaba arkadaslar.benim XBOX 360 slim 250GB -likdir.medal of honor warfighter HD paket yuklemek istiyorum onu nasil XBOX-a yukleyim? yardimci olursunuz sevinirim .Tesekkurler.
Oyunu çalıştırdığında sana direk soruyor zaten hd pakedi yükliymmi diye sende tamam diyince senden 2. dvdyi takmanı istiycek takıp yükleyeceksin bu kadar basit.. Sonra Single için yeniden 1. dvd'yi takacaksın.
Kardes cavabina gore tesekur ederim.bende medal of honor warfighter tek disk HD paketi iternetden yukledim flash kartla onu oyunun uzerine yaza bilirim ? -
oynama. tek dvdlik oyunları oyna.
tavsiyem: alan wake. -
quote:
Orijinalden alıntı: ASSAİLANT
Beyler ben 4gb slim model almayı düşünüyordum hddye kurmadan dvdden oynarım diye ama şimdi 2 dvdlik oyunlar çıkıyor bu nasıl olacak acaba?Bu tür oyunları hddye kurmak gerekiyormuş o zaman 4gblık slimde oynanmaz değilmi böyle oyunlar?
dostum bu oyunları 2 ye şu şekilde bölüyolar 1.cd asıl oyun 2.cd de multiplayer oluyor...
hilaye dersen 1ç takıp oynarsın multi dersen 2.ci yani tak çıkar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKKnight9712 -- 15 Kasım 2012; 17:03:10 > -
Arkadaşlar merhaba xbox360 a gta5 aldım 2 DVD li nasıl oynicam? 1. DVD neye yarıyor 2.si neye yarıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X