Merhaba arkadaşlar.Açıkçası kaliteli bir şey almak istiyorum.Gamepadlerimin 1-2 aya bozulmasından bıktım.PC için bu ikisi arasında kaldım F710 85 liraya Gold Computerda var.
Bazı yerlerde xbox için alıcı lazım diye okudum ama galiba o kablosuz olan için açıkçası bana kablolu veya kablosuz olması farketmez.Rahat olsun 2 yıl rahat götürsün yeter.Sizce hangisini alayım?
Xbox 360 Controler i F710 u tek eliyle tokatlar
Arkadaşım eğer bu ikisinin arasında kaldıysan ve kablolu olması önemli değilse xboxın gamepadini al kurtul. Bende de F710 olmasına rağmen, çok uygun fiyata gelmiyorsa tavsiyem F710 almaman yönünde. Biraz araştırırsan F710 la ilgili bir dünya sorun yaşayan kişi olduğunu görürsün. Ha çok para dersen F310 var kablolu, bildiğim kadarıyla f710 kadar şikayet eden yok.
Hocam Bimeks'te nedense daha ucuz diğer yerlere göre F710 ile 10 lira fark var sadece.Her yıl kol almaktan sıkıldım gerçi çok kaliteli şeyler almadım ama sonuçta yine 30 lira 40 lira verdim.Bu kez Xbox alacağım galiba.Teşekkürler.
ben de çok kararsızım bu konuda.ama microsoft ürünlerinin türkiyede genelde çakma olması beni korkotuyor açıkçası ama bimekste böyle olmamalıdır diye umuyorum.asıl kafama takılansa logitechin trigerlara alışabilir miyim birazcık yukarıda onlar.sanki 2 parmak için değilde tek parmak için yapılmaışlar gibi rt rb lt lb 2 lileri
Hocam Bimeks'te orjinaldir heralde.Zaten aralarında 10 lira var.Açılan konulara baktım ikisi arasında F710 tercih eden neredeyse yok gibi.
elektro0090E
kullanıcısına yanıt
F710 kullanan biri olarak söylüyorum, eğer ikisi arasında kaldıysanız hiç düşünmeden xbox kontrolcüsü alın. Yok illa ben f710 alıcam derseniz, usb kablosu ile alıcıyı iyice gampedadin dibine getirmezseniz bağlantı sıkıları yaşayabilirsiniz.