Şimdi Ara

'' XBOX '' bölüm adminleri hakkında ;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox bölümünde '' Fifa10 Ana konu '' adlı bölüme özel bir karar alınmış olsa gerek ki ! Tüm yorumlarımız silindi.Acıklama beklediğimiz halde silme işlemleri devam edildi.Bizler forum içeriğinde yaptığımız yorumlar / bilgilendirmeler ve içeriği hakkında resımler paylasarak hem FORUM oluşturuyoruz ! Hemde forum içerisinde yakın zamanda o oyunu temin edicek arkadaşlara görsel bir bilgi veriyoruz !

kendi aramızda ' - + ' ları tartısma yeri olarak kullandıgımız bu forumda, haklarımız kısıtlanıyor.

Gerekçe olarak ; '' Oyunun tam sürümü cıkmadan - oyun hakkında bılgı - resim ve spoilr vermek yasakdır '' Kuralı getiriliyor.

Soruyorum size yöneticiler , Xbox adlı konsol ülkemizde yasal değil.Ms malesef satısını gercekleştirmiyor ve illegal yollar ile getirtiriyoruz.Bukadar ORJİNALLİĞE DÜŞKÜN bir yönetimimiz var ise '' XBOX '' bölümünün neresi legal'dir soruyorum ?

Tüm xbox bölümü üyeleri olarakdan rahatsızız.Lütfen böyle saçma sapan bir kural ile aramızdaki samimiyeti bozmayın

Saygılarımla

quote:

Soralım orjinal kullananlara resim koymakla, bilgi paylaşmakla mağdur oluyorlar mı acaba ? Cevabı kesinlikle hayır olur. Bence onlarda istiyor resim bilgi paylaşılsın bakalım oyun nasılmış hem herkes görmek ister FIFA 10'un resimlerini bilgilerini felan... Görmek istemeyen çıkmaz FIFA sever olarak ! Bi tane bulamazsınız belki "mağdur oluyorum, paylaşmayın !" diyen.

O zaman EA yayınlamasın resim oyunu kimse oynamıyor, herkes mağdur oluyor yayınlanmasın ne bilgi verilsin ne resim ne video.

Mağdur olsaydı millet o videolarla, iyi resimlerle olurdu, bizim paylaşacağımız şeylerle değil.

Ayrıca burası XBOX forumu, orjinal kullananların sayısı çok değil. XBOX zaten TR'de resmi olarak satılmıyor. PS3 kullananlar mağdur olur diyecem onlara ne alaka burası XBOX forumu, + olarak sanırım bi arkadaş demiş pazartesi satılacak heralde FIFA 10.

quote:

Bizim istediğimiz oyunu oynayan kişilerin (Her nası oynamış olursa olsun) paylaşma ve fikir özgürlüğünün olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 26 Eylül 2009; 16:19:14 >

&#9602; &#9603; &#9604; &#9605; &#9606; &#9607; &#9608; - SoTe - W7K2D - &#9608; &#9607; &#9606; &#9605; &#9604; &#9603; &#9602;

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011

• sonuna kadar karşıyım sonuçta xbox illegal bi olay arkadaşların dediği gibi bunca zmndır sorun olmuyor ama bundan sonra sorun olacağı düşünülmüş kararın düzeltilmesi taraftarıyım
  • hiç bir açıklama olmadan kafasına göre forumdaki kişilerin mesajlarını mı silmektir yöneticilik soruyorum?? üstelik msj ların içeriginde silinecek hiç bir unsur olmadan??? burda düşüncelerimizi paylaşamayacaksak,şikayetlerimizi bile yazmamıza izin verilmiyorsa ,bunca üye haksız yere küstürülüyorsa ne anladım ben buranın forumlugundan...ne yaptığını bilen yöneticiler istiyoruz!!!!
  • Yokmu daha açık şecik bi forum, töbe yarabbi yaa..

Sadece Xbox bölümüne uygulanıyo galiba saçma sapan kurallar.. Madem o kadar Legal değil, bir kere Xbox TR'de Legal değil ki. Topici ortadan tamamen kaldır sende kurtul bizde kurtulalım..

&#9602; &#9603; &#9604; &#9605; &#9606; &#9607; &#9608; - SoTe - W7K2D - &#9608; &#9607; &#9606; &#9605; &#9604; &#9603; &#9602;

Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • abi veremezler verdikleride hep aynı şey orjinal alacaklara haksızlık oluyormuş

W7K2D bakalim ne cevap verecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 26 Eylül 2009; 17:14:37 >
  • Ben verilmiş kararı doğru buluyor ve sonuna kadar destekliyorum. Olayın legal olup olmaması bir tarafa, forumda bizimle aynı ortamı paylaşan ve orijinal kullanan arkadaşların sabır konusunda daha çetin testlerden geçmesine belkide istemeyerek de olsa sebep oluyoruz. Çıkış tarihine kadar bekleyip istediğiniz içeriği paylaşmanız bence de iyi olur. Biraz müspet bakarsak sorun kalmaz herhalde...
  • Konsol bölümünde uygulanan kural değişikliği Pc Oyunları bölümünde uzun süredir bulunmaktaydı. Zamanı geldiği için konsol oyunları bölümünde de kura uygulanmaya başlandı. Keyfiyete yapılan herhangi bir iş bulunmamaktadır.

Orijinalden alıntı: powerstorm

Konsol bölümünde uygulanan kural değişikliği Pc Oyunları bölümünde uzun süredir bulunmaktaydı. Zamanı geldiği için konsol oyunları bölümünde de kura uygulanmaya başlandı. Keyfiyete yapılan herhangi bir iş bulunmamaktadır.

SS vermek oyun hakkinda konusmak yasak olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 26 Eylül 2009; 17:58:33 >

• Arkadaşlar ayrımcılık yapıldığı yok. Madem bu kadar çok şikayet var gerekirse yeni bir düzenleme yapılır. Biraz sabırlı olun lütfen.

Ayrıca iphone bölümü içinde yeni bir düzenleme gündemimizde zaten

Umarım sadece bu kural ortadan kalkar

quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Arkadaşlar ayrımcılık yapıldığı yok. Madem bu kadar çok şikayet var gerekirse yeni bir düzenleme yapılır. Biraz sabırlı olun lütfen.

Ayrıca iphone bölümü içinde yeni bir düzenleme gündemimizde zaten

• Oyunu pazartesi istanbul'a gelecek.Çok mu legal bu peki.Bundan sonra paylaşım olunca legal mi olacak iş?Bu dağıtımları normalde Aral yapmıyor mu.Diğerlerinden oyun alınca illegal mi oluyor.O zaman bunu da kontrol edin.Yöneticiler bizim cevaplarımızda mantık arıyor önce siz bu kuralın mantığını bir açıklayın.
  • ben oyun torrente düştü demişti bi konuda 4 gün ban yemiştim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.