bios 316 ile Armoury Crate SE tusu tekrar calismaya baslamistir |
|

bios 316 ile Armoury Crate SE tusu tekrar calismaya baslamistir |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorp_tek -- 5 Nisan 2026; 17:57:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
arkadaşlar xbox ally x modelinde her açılışta otomatik açılan xbox ugulamasını nasıl iptal edebiliriz? ben açılışta direk windows masaüstü gelsin istiyorum. |
|
Ya bloklusundur yada cezan vs vardır. Ayarlarıda bir kurcala derim. Herkes pm atabilir veya atamayabilir şeklinde. Bu arada fiyat güzel. Aleti alma hevesim vardı ama kaçtı nedense. Belki yaza doğru... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 13 Nisan 2026; 10:16:28 > |
|
Xbox tuşuna uzun basarsanız windows moduna direkt geçebilirsiniz. Armory create/kumanda modu yapılandır/ masaüstü yapılandır kısmından bilgisayarda en çok kullandığın tuş ve kombinasyonlarını ayarlayabilirsin. buradan jiroskopu mouse olarak kullanabilirsin. çubuklarıda (sağ, sol) mouse olarak ayarlarsan kontrolün daha kolay olur. Xbox uygulamasını açılışta kaldırmak için; yine armory create/ayarlar/ genel/hızlı başlatma buradan sadece "armory create se " seçmelisin. Armory create uygulaması çalışmazsa tuş takımlarında problem oluyor. |
|