Şimdi Ara

Xbox Ally & Xbox Ally X [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
47
Favori
10.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok haklisin dostum da aklima gelmedi hic.Kilif aldim zaten gelince o sorunu da cozmus olurum diye dusunuyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    &amp;amp;#33590;&amp;amp;#24198;&amp;amp;#20856;&amp;amp;#19968;&amp;amp;#26479;
    PSN:VibrantTR
  • benim aldıgım cihazdada plastik sesi geliyor servisi aradım getirin dediler ama arkasındaki vidayı sıksam düzelirmi acaba deneyen varmı ? birde hepsiburadayla görüştüm 3500 tl kupon için ama neye göre veriyolar bilmiyorum bilen varmı

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

Musteri hizmetlerini arayıp talep olusturacaksiniz 2 3 gun icinde hesabiniza yüklüyorlar kontrol edersiniz

• arkadaslar ,servise falan göndermeyin ,neden ? cünkü servisde isvec servisi icin konusuyorum vidalarini bile SIKMADAN gönderiyorlar benim asus laptopda basima geldi ,genelde servisde lavuklar calisiyor ve saatte 365 kere sevgilisine mesaj yaziyorlar,konusuyorlar ellerindeki iside bastan savma yapip kullanici hatasi deyip geciyorlar yahuuuuu laptopumun vidalarini SIKMADAN gönderdi bu ASUS firma sorunda devam ediyor ,proplemide yapmamislar garanti kapsaminda oldugu halde ,sorunda donuyordu .....yani biraz pratik zekanizi kullanin arkasini acin nasil olsa garanti DISI kalmiyor ve oraya cözümler üretin youtubeda var arkadaslar yukarda yazmis yani iyice kurcalayip bozup geri gönderiyorlar haberiniz olsun ,,,,haa birebir degistirip yenisini verecegiz derlerse o baska gönderin yada elinizle götürüp verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turp salata7 -- 12 Kasım 2025; 16:18:30 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aynen  

• selamlar cihaz 26 eylül de çıktı bildiğiniz gibi. ben 27 eylül de sipariş vermiştim. fakat stok olmadığı için teslimat 16 ekim de değil 28 kasım da gerçekleşecek bilgisi vardı. belki bu kadar uzun sürmez gönderirler diye düşündüm fakat göndermediler. baya baya hala gün sayıyorum. kullanan arkadaşlar cihazdan memnuniyet durumunuz nedir. menü hızı şarjı vs memnun musunuz. full oyun oynadınız kaç saat gidiyor mesela. uzun süreli tutuşta ağır mı oluyor sıkılıyor musunuz. takılma donma vs yaşıyor musunuz. bir de gıcırtı şikayetleriniz var ilk parti de olduğunu söylüyorsunuz. benim cihaz 28 kasım da geleceğine göre ilk parti cihazları değildir ve bu sorunu yaşamam diye düşünüyorum ne dersiniz :)

• hepsiburada'dan alıpda ekstra 3500 tl kupon alanlar ekran görüntüsü atabilirmi bana acaba.Satıcı hb olmalı diyolar varsa elinizde bi ekran görüntüsü atın bakalım dediler ama bulamadım açıkcası.Elinde olan ödeme alan varsa atabilirmi

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

ben aldım satıcı hb idi. önsipariş için geçerliydi bu arada. siz ne zaman ve kimden aldınız hocam

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum,AAA oyun oynamadım, küçük orta ölçekli 3 tane oyun bitirdim :) ben cihazdan genel olarak memnunum.evet arada sırada yazılımda bazı problemler oluyor ama öyle sorun yaratan şeyler değil, gıcırtı bende de var fakat kafaya takılacak bir şey değil bence oyununuza etki etmiyor.Pil performansı oynadığım oyunlara göre fena sayılmaz. En beğendiğim yönü ekranı,çok güzel bir ips ekranı var :) renkler parlaklık çok iyi .
    Kişinin beklentisine göre çok değişiyor.Beklentiniz cyberpunk 2077 yi path tracing psycho ayarlarda oynamaksa bence üzebilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexus -- 13 Kasım 2025; 15:16:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • liang kullanıcısına yanıt

rdr 2, god of war orta ayarlarda +60 fps alıyorum. güncel oyunlardan arc raiders'ta fsr3 açıkken +100 fps alıyorum. eğer oyun fsr falan destekliyorsa fps değerleri gayet iyi. eli yormuyor, switch 2 daha hafif olmasına rağmen grip almadıysanız switch 2 yoruyor mesela ama bunda öyle bir şey yok. şarjı çok gidiyor diyemem idare eder. ısı değerleri 80 falan olsa da hissettimiyor, yormuyor. genel olarak beğendim.

• arkadaşlar bişeyi çok merak ediyorum 50k ya rogallyx buldum baska sitelerde 58k ancak rogxboxallyx deyil şimdi kocaman bir soru işareti evde xboxum var oyun hesabım var ben bu rogxbox ally almaz isem rog allyx alırsam xbox oyunlarını oynayamacakmıyım

bende hb 'den aldım ama ön siparişten sonra rastgele bi tane stok yakaladım alır almaz bitti zaten yine stok.

• Doabear kullanıcısına yanıt

valla oyun oynaması inanılmaz keyifli bi cihaz ama oynıcak oyun bulamıyorum öneriniz varmı :D fifa 26 bile çok güzel akıyor oynarken hiç beklemiyodum bu kadar açıkcası

• liang kullanıcısına yanıt
    Benimkide 28 tarihli,esas benim merak ettigim ön siparis cantasini gonderecekler mi?hepsiburada pesin fiyatina taksit varken mal gibi asus.com.tr den aldim,eger cantanin uzerine yatarlarsa iyi kazik yemis olacagim ki siparis listemde gozukuyor..

cihaz konsol değil hocam. pc'de hangi xbox oyunlarını açabiliyorsanız onda da onu açarsınız.

ondan dolayı vermeyebilirler. muhtemelen birisi iptal etti onu da siz aldınız hemen.

Ben ilk partiyle aldım. Sepetimde çanta görünmüyordu. Destekten gpn teknolojiye mail attım. Sepette görünmese de ön siparişte çanta gönderilecek dendi ve çanta geldi. Ama siz sonradan sipariş verdiyseniz ön siparişe girmeyebilir. En garanti yöntemi siz de gpn teknolojiye sipariş numaranızı yazarak mail atın onlar söyler bence.

Yok bende önsiparisle aldim sadece bizim teslim tarihlerimizi kasima atti ikinci parti gibi ayrica canta siparis listemde gorunuyor,bizim cantalari size yollamis olabilirler sizde gozukmedigi halde:)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.