< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Welcome, gamers, to the ultimate performance test pitting the three powerful handheld gaming PCs from ASUS and Xbox against each other: the ROG Xbox Ally X, the ROG Ally X, and the ROG Xbox Ally!
In this video, we're pushing all three handhelds into their balanced Performance Mode at 15W TDP. This mode is often considered the sweet spot for maximizing battery life while still delivering a smooth gaming experience on the go.
We've lined up 15 popular AAA and Esports titles to test with Medium Graphics Settings at 1080p resolution with FSR. Our goal is to find out:
Can a 15W TDP truly handle demanding games at Medium settings?
What is the real-world FPS difference between the Ryzen AI Z2 Extreme (in the ROG Xbox Ally X), the Ryzen Z1 Extreme (in the ROG Ally X), and the Ryzen Z2A (in the ROG Xbox Ally) when power-limited?
Which version offers the best overall gaming experience in the optimal performance-per-watt sweet spot?
🔥 Don't Miss: We track the actual frame rates (FPS), operating temperatures, and battery consumption of each device. The results will be crucial for anyone deciding which ROG Ally is the best choice for their mobile gaming setup!
Key Specs:
ROG Xbox Ally X: AMD Ryzen AI Z2 Extreme, 24GB RAM.
ROG Ally X: AMD Ryzen Z1 Extreme, 24GB RAM.
ROG Xbox Ally: AMD Ryzen Z2A, 16GB RAM.
Test Settings:
TDP: 15W (Performance Mode)
Resolution: 1080p (or with FSR)
Graphics Preset: Medium Setting
Games Tested: 15 AAA and Esports Titles
15 Games Tested (Suggested List):
0:00 infor
00:10 Dying Light The Beast
01:15 Cyberpunk 2077
02:15 Forza Horizon 5
03:21 Ghost of Tsushima
04:27 God Of War
05:32 Hogwarts Legacy
06:34 Horizon Zero Dawn
07:40 Kingdom Come: Deliverance II
08:46 PUBG
09:50 Silent Hill f
10:55 Spider Man 2
11:59 The Last Of Us Past 2
13:01 Wuchang
14:08 Back Myth Wukong
15:18 CS 2
---------------------------------------------------
#ASUSROGAllyX #ROGXboxAllyX #ROGXboxAlly #ROGAlly #TDP15W #GamingHandheld #HandheldPC #SoSanhHieuNang #RyzenZ2Extreme #RyzenZ1Extreme #RyzenZ2A #TestGame #PerformanceMode #BatteryLife #WindowsHandheld https://www.youtube.com/watch?v=xfAb7YuLU_o&t=486s |
|
Arkadaşlar ben de nacizane şöyle bir video hazırladım, fikir sahibi yapar umarım sizi birazcık. ROG Xbox Ally X ile taşınabilir oyun dünyasına yeni bir soluk geliyor! ASUS ve Xbox iş birliğiyle geliştirilen bu cihaz, bir el konsolu ama aynı zamanda tam PC gücüyle.
Bu videoda:
- Teknik özellikler
- Oyun performansı: Battlefield 6, Dying Light 2, Cyberpunk 2077, Assasin's Creed Shadow, Hades 2, Doom the Dark Ages ve Ninja Gaiden 4
- Tasarım & ergonomi
- Yazılım & kullanıcı deneyimi
- Kimler için? Kimler ne beklemeli?
💬 Yorumlarda senin görüşünü görmek isterim: Bu cihaz senin oyun tarzına uyar mı?
👇 Aşağıdaki linklerden bizi takip edebilirsin:
Instagram → [@GamerPortal](https://www.instagram.com/gamerportalhq)
Abone ol & bildirimleri aç: https://www.youtube.com/@UC_WfWtF1Hp7yJutK2JEsIsA
#ROGAllyX #XboxHandheld #TaşınabilirOyun #HandheldPC #GamerPortal https://www.youtube.com/watch?v=3aRAlffTql0&feature=youtu.be |
|
HB 3500 TL hediye kuponu için müşteri temsilcisiyle konuşup kuponu aktif ettirdim. herhangi bir kısıtlaması yok. bütün ürünlerde geçerli 3500 TL kupon hesabıma aktarıldı. Hala alamayan arkadaşlar varsa müşteri temsilcisiyle görüşsünler. |
|
mrb bende görüştüm ama benden bütün kampanya detaylarını istediler haberleri bile yok kampanyadan kayıt falan actılar halen bekliyorum kayıt cevaplanacak diye. siz tam olarak ne yaptınız ve nekadar sürede sonuclandı. |
|
|
&amp;#33590;&amp;#24198;&amp;#20856;&amp;#19968;&amp;#26479;
PSN:VibrantTR |
|
Ses konusunda bende sorun yok lakin sağ koldaki boşluk bendeki cihazda da mevcut sanirim kronik bir sorun cogu kişi bundan şikayetçi. Ben asus ile görüştüm servise gönderin dediler bende daha yeni aldim bu yuzden servise göndermek olmaz dedim ve göndermedim. |
|
benim cihazda hiçbir sorun yok ama evet çoğu kişi gıcırtı sesinden şikayetçi onun dışında hiç hoparlör şikayetini duymamıştım. 1 yıl global garanti var diye biliyorum bitmeden yollayın hocam isterseniz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_93 -- 9 Kasım 2025; 21:12:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
&amp;#33590;&amp;#24198;&amp;#20856;&amp;#19968;&amp;#26479;
PSN:VibrantTR |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|