Şimdi Ara

Xbox adaptör yandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ntsc-u xbox aldık amerikadan.Sonra uc değiştirici aldık 1 liraya sonra takınca daha yeni acıldı... Sonra uptade dedi yaptım sonra kurdu sonra restart at dedim ve dınkkk adaptörden duman cıktı.Ne yapıcam yeni adaptör alıyıımmı?

• Evet dostum maalesef.Ntsj adaptorler 110 volt uyumlu.Ama avrupa 270 volt.35 tllik voltaj cevirici almaliydin.Belki tamirini yaparlar.Tamir olursa da voltaj ceviriciyi unutma.
    Ben de amerika'dan bir hevesle buyuk bir rc helikopter almistim.110 volt destekliymis yandi gitti adaptor.Turkiye'de de sarji satilmiyordu.Simdi halen odamda sus gibi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Update sürecine gelene kadar çalışmış olması şaşırtıcı. Bence sen kısa yoldan 220 volt Pal bi adaptör al ve kurtul.
  • Arkadaş sefaköy yakınında media markt var ya orda varmıdır pal adaptör.İşte olay öyle oldu neyseki xbox a bir şey olmadı.Adaptör çöpe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddle26stick

Arkadaş sefaköy yakınında media markt var ya orda varmıdır pal adaptör.İşte olay öyle oldu neyseki xbox a bir şey olmadı.Adaptör çöpe...
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 30 Haziran 2012; 11:19:55 >
  • Almadan tekrar denedik.Şalter attı.Yenisini alcaz:s gülüyom şimdi :D
  • Arkadaşım böyle bin tane konu var, adaptörü patlatmadan önce bir araştırsaydın keşke. Neyse artık mümkünse bir PAL adaptör ayarlamaya bak.
  • Yeni aldım pal oynuyorum rahat rahat ... Neyse xboxa bişey olmadı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.