Şimdi Ara

Xbox adaptör konvertör

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim gibi cihazı yurt dışı 110 v olan arkadaşlar için linkteki konvertör yardımcı olur mu bilgisi olan var mı

http://www.elektrikmarket.com.tr/220V-110V-20VA-cevirici-Adaptor-Transformator_8915.html#0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hero2069

Arkadaşlar benim gibi cihazı yurt dışı 110 v olan arkadaşlar için linkteki konvertör yardımcı olur mu bilgisi olan var mı

http://www.elektrikmarket.com.tr/220V-110V-20VA-cevirici-Adaptor-Transformator_8915.html#0

Hayır yardımcı olmaz

• Yurt dışından gelen adaptörleri 220v uyarlama patlama olan cihazlar 80-100tl arası patlamamış ise 65-75 arası tamir oluyor.

Kargo ile gelen cihazlar aynı gün içinde yapılım kargoya teslim ediler Türkiye'nin her yerine gönderilir.

Erol Usta
    Yalova-Bahadır elektronik
    Numaralarımız:0226 814 0991-0226 811 53 63
  • quote:

Arkadaşlar benim gibi cihazı yurt dışı 110 v olan arkadaşlar için linkteki konvertör yardımcı olur mu bilgisi olan var mı

ataba 500w luk 220 110 wcevirici alicaksin

Karakoy elektronikcilet carsisi var yilmaz elekronik var orda toptan fiyatina 45-60 tl arası bişey

veya 220w orjınal adaptor alıcaksın konsol bır suru yer var 80-100 arası pazarlıga baglı bilkom var kadıkoyde emın onunde endem var dogubankta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 13 Mart 2014; 22:12:27 >

• 60 tl ye adaptör aldım ancak yan sanayi olduğu için fanı çok sesli çalışıyordu
    elimdeki orjinal adaptörün üst kapağını taktım
    gerçi soğutucuyu biraz tıraşlamam gerekti ama oldu.
  • dikkat et cabuk ısınır yanma riski var onların

• xbox360 ta yaptığımız gibi usa fişi tr uyarlayan 10 liralık priz aparatları aynı işi görmezmi?
  • karşıyakalı_1912 kullanıcısına yanıt
    Yaramaz çünkü giriş voltajları farklı
    dikkat edin yakarsınız adaptörü
    Türkiye'nin şebeke gerilimi 220V iken
    USA ve Japonya gibi bazı ülkeler 110V kullanmaktalar
  • quote:

Yaramaz çünkü giriş voltajları farklı
    dikkat edin yakarsınız adaptörü
    Türkiye'nin şebeke gerilimi 220V iken
    USA ve Japonya gibi bazı ülkeler 110V kullanmaktalar

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

dikkat et cabuk ısınır yanma riski var onların

Valla bende fanı çıkardım acayip ses yapıyordu. Ben açtığım zaman konsolu en fazla 4 saat oynuyorum.

Aşırı ısınma yapmaz inşallah :)
  • arkadaşlar

ben de maalesef adaptörün arkasına bakmadan 220 volta takma gafletinde bulundum. ve önce sigortayı attırdım. sonra noldu acaba diye çok da sorgulamadan yeniden prize taktım. bu sefer sigorta atmadı ama bir yerlerden kokular geldi. adaptördenmiş bunu öğrendik :(

sizce konsola birşey olmuşmudur? ve 220 voltu 12 volta çeviren bir adaptör mü almalıyım yoksa başka bir adaptör mü?

yardım lazımmmmmm

sevgiler....
  • sceerlheapt S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun
    Sadece adaptör yanmış gibi görünüyor cihaza herhangi bir hasar verdiğini zannetmiyorum
    tavsiyem orjinal adaptör alman
    bu saatten sonra zaten konvertör işine yaramayacak
    yan sanayi ise çok ses yapıyor risk de söz konusu
  • hero2069 H kullanıcısına yanıt
    ANKARA konya sokakta yaptırdım adaptörü ve patladığı halde tamir edip üstüne 220 volta da dönüştürdüler.. sadece 50tl ye....bilginiz olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceerlheapt

ANKARA konya sokakta yaptırdım adaptörü ve patladığı halde tamir edip üstüne 220 volta da dönüştürdüler.. sadece 50tl ye....bilginiz olsun...

Tam olarak nerede yaptırdınız acaba, telefon var ise paylaşır mısın. USA dan gelecek Xbox one adaptörünü direkt götüreyim yaptırayım orada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.