Şimdi Ara

XBOX ACEMİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb.ps2 im var ama xbox360 a çok yabancıyım.Benim ps2 çipli,film dvd si koyduğum zaman normal dvd gibi görüntü alamıyorum.xbox içinse 1080 i ve hdmi çıkışı var herhalde???? Aranızda xbox'dan hd film izleyen oldu mu? Görüntü kaybı oluyor mu??Yoksa hd film izlenemiyormu??Bunları toshiba'nın hd dvd player ı alacağıma xbox360 mı alsam sorusuna yanıt bulmak için soruyorum;yoksa çok oyun meraklısı değilim en azından artık (Oyun macerasına 1983-84 de atarı 800xl ile başladık;2-3 sene öncesine kadar faal oynadım herhalde 20 sene yetti bazılarının herhalde yaşı kadardır )
    Herkese iyi forumlar

• XBOX 360'ta HDMI çıkış yok,Component ve VGA kablo,yani analog bağlantı ile HD görüntü alabiliyorsun.

+Olarak Dahili bir HD-DVD player yok.200$'a ayrı satılıyor....
  • ayrica x360 icin hd-dvd player almadan film satin alip o filmi hdd indirerek izleyebilirsin en son superman returns filmi 9 dolar karsiliginda(yaklasik 800 microsoft puan) satiliyordu ve 2gb yakin ziplenmis dosya olarak geliyor. alphadogs filminin fragmanini hd formatinda yani 720p olarak indirip izledim gercekten kalitesi cok iyi. dvd den ustun gordugum kadariyla. bence gidip de 1500ytl toshiba hd-dvd player alacagina x360+hd-dvd player almak daha mantikli hem oyun oynarsin hemde film izlersin. ve isin gusel tarafi film izlerken x360 konsolun lensini kirletmiyorsun hd-dvd lensi ayrica aldigin icin. bende de ps2 vardi bu yuzden daha cabuk lens kirlenmesi olabiliyor ve dvdleri okumuyordu. ikisinin de sana maliyeti 800dolar civarina olur ama film yok ki hd-dvd olarak onlari da yurtdisindan uygun fiyata alirsin 25-35 dolar civarina satiyorlar. toshiba hd-dvd player icin 1200dolardan iyidir. son olarak da hdmi girisinin component yani o mavi yesil sari girislerden kalite olarak bir farki yok sadece tek kablo ile bagliyorsun.

• İnternetten High Definition Wmv film bulup dvdye atıp Xbox360 üzerinden izleyebilirsin.
    DVDden kastım bildğimiz 4.3GBlık DVDler. Sitelerde 1080p'ye kadar DivX film koyuluyor. Bunları Altyazılarıyla birlikte yakarak
    WMVYe çevirirsen DVDden izlersin. Daha büyük filmleri ise Xbox360'ı Bilgisayarına ethernet ile bağlayıp PC harddiskindeki filmleri Xbox360'dan izleyebilirsin.
    Bunun için ise Microsoft'un Windows Media Connect 2.0 programını PC'ye indirip kurman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.