Şimdi Ara

Xbox a özel Seagate 2,5 2TB Game Drive For Xbox harici hdd vatanda 129 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kampanya sadece vatanbilgisayar.com a özel çok avantajlı olduğunu düşünüyorum kdv dahil 449 tl iken bu şekilde çok ama çok avantajlı stok sınırlı sayıda iyi alışverişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The.Prodigyy kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-2-5-2tb-game-drive-for-xbox-usb-3-0-tasinabilir-disk.html

379₺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat artmış o zaman dostum ekran resimlerini atamıyorum bi atabilsem 129 tl di

• Resim yükledim ama

• Hatta hemen internet üzerinden ürünü satın aldım müşteri hizmetlerini aradığımda mağazada olmadığını internetten fiyatın düştüğünü sölediler bende internet üzerinde. Aldım ürünü

• Güzelmiş almak lazım yatırımlık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fiyatı kapatmışlar muhtemelen hatalı fiyattı şimdi ben ödemeyide yaptım ekran scren shot larını aldım ödemeyi yaptım ve ödeme bilgileri ürün bilgileri var umarım bir aksilik yaratmazlar yaratırlarsa o zaman ızdırap olurum onlara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Usa da 100$ lik seyin, burada 130 kusur olmasi imkansizdi zaten. Ama umarim" hatali urun" fiyatlandirmasindan dolayi 300 tl nizden olmazsiniz

• Hocam şimdi baktım karttan 136 tl lik ücret alınmış sadece sanal posa kapattım karttımı işlemden sonra zaten sipariş oluşmuş öyle bir şey yaparsa vatan kendisi kaybeder hemen hukuki yola başvuru yapıp kalpazanlıktan dava bile açılabilir tüketiciyi yanıltmak tüketici lehine davranmamak yasalara uymamak gibi bir sürü art niyetten davalar açılabilir mevzuatta da bir ürünün fiyatı müşteri lehine olan fiyat geçerlidir diyor resmi gazate yazılan mevzuat bu.

• The.Prodigyy kullanıcısına yanıt
    O halde hayirli olsun yeni harddiskiniz diyelim. Sanslisiniz

• Bir defasında bu şekilde ben de ürün aldım iptal etmişlerdi. Ama vatandan almadım. İptal edebilirler arayıp yanlış fiyat girmişiz kusura bakmayın o fiyata satamayız dediler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.