Bildirim
Xbox a özel Seagate 2,5 2TB Game Drive For Xbox harici hdd vatanda 129 TL
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-2-5-2tb-game-drive-for-xbox-usb-3-0-tasinabilir-disk.html
379₺
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat artmış o zaman dostum ekran resimlerini atamıyorum bi atabilsem 129 tl di
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hatta hemen internet üzerinden ürünü satın aldım müşteri hizmetlerini aradığımda mağazada olmadığını internetten fiyatın düştüğünü sölediler bende internet üzerinde. Aldım ürünü
Güzelmiş almak lazım yatırımlık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar fiyatı kapatmışlar muhtemelen hatalı fiyattı şimdi ben ödemeyide yaptım ekran scren shot larını aldım ödemeyi yaptım ve ödeme bilgileri ürün bilgileri var umarım bir aksilik yaratmazlar yaratırlarsa o zaman ızdırap olurum onlara
Hocam Usa da 100$ lik seyin, burada 130 kusur olmasi imkansizdi zaten. Ama umarim" hatali urun" fiyatlandirmasindan dolayi 300 tl nizden olmazsiniz
Hocam şimdi baktım karttan 136 tl lik ücret alınmış sadece sanal posa kapattım karttımı işlemden sonra zaten sipariş oluşmuş öyle bir şey yaparsa vatan kendisi kaybeder hemen hukuki yola başvuru yapıp kalpazanlıktan dava bile açılabilir tüketiciyi yanıltmak tüketici lehine davranmamak yasalara uymamak gibi bir sürü art niyetten davalar açılabilir mevzuatta da bir ürünün fiyatı müşteri lehine olan fiyat geçerlidir diyor resmi gazate yazılan mevzuat bu.
O halde hayirli olsun yeni harddiskiniz diyelim. Sanslisiniz
Bir defasında bu şekilde ben de ürün aldım iptal etmişlerdi. Ama vatandan almadım. İptal edebilirler arayıp yanlış fiyat girmişiz kusura bakmayın o fiyata satamayız dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X