İyi aksamlar arkadaslar biraz garip bir konu baslıgı oldu ama sorunum şu yarın atik elektroniği arıyacağım ve xbox 360 elite hakkında bilgi alacağım ne tür sorular sormalıyım ve özellikleri en iyi olan hangisidir fat nfsu falan olayları vardır ne tür sorular sormam gerekir?
Herkeze bakan bakmayan yardım eden etmeyen teşekkür ederim iyi forumlar
Soracagin en onemli soru seni ne zaman urettiler xbox cik olacaktir. O da sana arkasindaki etiketi gosterecektir.
Teşekkür ederim :D sorarım birde fat olayı yada amerikada avrupada üretim olayı falan vardır onlar nedir ?
atik'te elite değil xbox bile kalmamış, daha hafta sonu sordum
Elite zaten fat kasadır sorulacak birşey yok. Oynadığın oyunlar da değişmez. Konsolun PAL versiyon olmasına dikkat et. Ve anakartı Jasper olsun üretim tarihine göre değişir örneğin benim Arcade Jasper 08.2009 üretimidir. Elite modellerde de o aralar olacağını düşünüyorum emin değilim.
Hmm tamam bende yarın bir arayıp sorayım bilginiz için teşekkür ederim ugurkantar.
Codemaste® sanada ayrı teşekkür ederim PAL olucak anakart Jasper olucak üretim tarihine dikkat edilecek.
Herkeze ilgisi olup olmayan teşekkür ederim iyi geceler.
quote:
Orijinalden alıntı: Codemaste®
Elite zaten fat kasadır sorulacak birşey yok. Oynadığın oyunlar da değişmez. Konsolun PAL versiyon olmasına dikkat et. Ve anakartı Jasper olsun üretim tarihine göre değişir örneğin benim Arcade Jasper 08.2009 üretimidir. Elite modellerde de o aralar olacağını düşünüyorum emin değilim.
pekı bu anakart üretim modeli vs kasanın dışında yazıyormu? mesela etiket olarak yazıyorsa onun değiştirilme ihtimali yokmudur?