Şimdi Ara

XBOX 360 ve Huawei HG521 Modem Live Sorunu[ÇÖZÜM] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
4
Favori
6.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam dediğini yapmamın üzerinden 1 ay geçmedi ki internete bağlanamıyorum. xbox modeme bağlanıyor ama internete bağlanmıyor. dns'yi otomatik yap diyor yapınca da bu sefer internete bağlanıyor liveye bağlanmıyor. ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXMeHaRXx

hocam dediğini yapmamın üzerinden 1 ay geçmedi ki internete bağlanamıyorum. xbox modeme bağlanıyor ama internete bağlanmıyor. dns'yi otomatik yap diyor yapınca da bu sefer internete bağlanıyor liveye bağlanmıyor. ne yapmalıyım?

o zaman xboxta problem var.HDD yada hafıza olarak ne kullanıyorsan üzerine gelip Y tuşuna bas clear sytem cache yap.yada ayarlardan cihazı fabrika ayarlarına döndür.bu şekilde bir dene
  • işe yaradı çokkk teşekkürler
  • işe yaradı çokkk teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeenlee

işe yaradı çokkk teşekkürler

rica ederim GT:byorkouk istersen ekle oyun atarız :)
  • Arkadaşlar herseyi yapıyorum ama xboxın dns sını değiştiremıyorum 8.8.8.8 4 .4.4.4 yapıcam ama kısa dıyor illa xxx.xxx.xxx.xxx kadar karakter olucakmıs ne yapabılırım ?
  • Arkadaslar IP adresinizi kesin öğrenip yapın ben çözdüm sorunu WhatmyİP.org a girip öğrenin huawe hg521 gibi iğrenc bır modem kullanıyorsanız özellikle.
  • Merhaba

Şans eseri konuyu gördüm bir arkadaş soru sormuş.. ben de yeni xbox kullancısı olarak 2 saatlik uğraşım sonucu sınırlı NAT ile tanıtabildim.. 3 port açmıştım 5 tane olacakmış DMZ de yapmamıştım..

emeklerin için çok teşekkürler

online oyun için ekleyeceğim ..

Onur
  • Merhaba

Bu ayarlarla live'a bağlanmış ve haftalardır online takılırken bugün birden bağlantı yok hatası aldım. Ayarlar aynı olmasına rağmen internete ve live'a bağlanmıyor. Acaba bunu yaşayanlar veya neden kaynaklandığını bilen var mıdır?

Teşekkürler

Onur
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurthemenace

Merhaba

Bu ayarlarla live'a bağlanmış ve haftalardır online takılırken bugün birden bağlantı yok hatası aldım. Ayarlar aynı olmasına rağmen internete ve live'a bağlanmıyor. Acaba bunu yaşayanlar veya neden kaynaklandığını bilen var mıdır?

Teşekkürler

Onur

Yukardaki arkadasa dediğim gibi system cache silin yada fsbrika ayarina döndürün XBOX ı modem değil xbox cok nadir arada bağlanma problemi yapıyor.Ben ttnet kapattım şuan superonline fiber var şansa bskın bunların verdiği modem HUAWEİ HG523 :D bu ayarları onada uyguladım ve sapasağlam bağlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çok teşekkürler büyük yardımınız dokundu.Eğer bu konuyu bulamasaydım gidip diğer modemi kurmam gerekecekti.
    Yeni arayüzde bu şekilde oldu bir yanlışım var mı?
     XBOX 360 ve Huawei HG521 Modem Live Sorunu[ÇÖZÜM]

• Öncelikle çok teşekkürler büyük yardımınız dokundu.Eğer bu konuyu bulamasaydım gidip diğer modemi kurmam gerekecekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Öncelikle çok teşekkürler büyük yardımınız dokundu.Eğer bu konuyu bulamasaydım gidip diğer modemi kurmam gerekecekti.

bağlanabiliyorsan bir sorun yok dostum

• Arkadaşım öncelikle ellerine sağlık. Dediğin herşeyi harfi harfine yapmama rağmen internete bağlanamıyorum. Cache sıfırlamayı filan da denedim olmadı delirmek üzereyim lütfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawnq

Arkadaşım öncelikle ellerine sağlık. Dediğin herşeyi harfi harfine yapmama rağmen internete bağlanamıyorum. Cache sıfırlamayı filan da denedim olmadı delirmek üzereyim lütfen yardım.

Bendede baglanti surekli kopuyor 2 gundur varya kiricam simdi konsolu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sakin :) Eğer kopma oluyor veya nete hata veriyorsa dns i otomatik yapıp deneyin olmazsa verdiğiniz ipyi başka cihaz falan almaya çalışıyordur.Başka ip verin.Mese 192.168.1.10 veriyor ve bu hatayı alıyorsanız bir sayı arttırıp deneyin.Mesela 192.168.1.11 yapın ama önce dediğim gibi Ülkemizde dns engellemeleri oluyor youtube yüzünden onu otomatik yapıp deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: byorkouk

Arkadaşlar sakin :) Eğer kopma oluyor veya nete hata veriyorsa dns i otomatik yapıp deneyin olmazsa verdiğiniz ipyi başka cihaz falan almaya çalışıyordur.Başka ip verin.Mese 192.168.1.10 veriyor ve bu hatayı alıyorsanız bir sayı arttırıp deneyin.Mesela 192.168.1.11 yapın ama önce dediğim gibi Ülkemizde dns engellemeleri oluyor youtube yüzünden onu otomatik yapıp deneyin

Olmuyor bir türlü, nerede yanlış yapıyorum anlamadım. hg253 kullanıcısıyım. Harfiyen yaptım, hala nat orta hatası veriyor. Xbox live a bağlanabiliyorum, online oynayabiliyorum ama serverlarda sorun oluyor. Atıyor vs. Bir anda live bağlantısı gidiyor. Hesabım uk hesabıydı, tr hesabına geçiş yaptım, ondan sonra live bağlantısını test et dediğimde nat hatası uyarısı vermeye başladı.

Modem arayüzünden ve konsoldan caps:

http://i.imgur.com/HoSWV4n.jpg

http://i.imgur.com/5d5Yf66h.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mai Martı -- 22 Mart 2015; 22:53:59 >

• Mai Martı kullanıcısına yanıt
    DMZ ayarını yaptınızmı ?
  • quote:

DMZ ayarını yaptınızmı ?

Upnp kendisi aktifmiş. O yüzden port açmama ve dmz ayarı yapmama rağmen olmuyordu. Upnp yi devre dışı bıraktım oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mai Martı

quote:

DMZ ayarını yaptınızmı ?

Upnp kendisi aktifmiş. O yüzden port açmama ve dmz ayarı yapmama rağmen olmuyordu. Upnp yi devre dışı bıraktım oldu.

sorun çözüldüyse hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.