Şimdi Ara

Xbox 360 Ufak Tefek Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Hepinize Merhabalar.Bildiğiniz Üzere Okulların Kapanmasına Çok Az Bir Süre Kaldı.Bende Yaz Tatilinde Vakit Geçirmek İçin Bir Konsol Almayı Düşünüyorum.Aslında Bende Laptopda Var PS2 de Var Ama Laptop Dandik :P PS2 de de İlgimi Çeken Oyun Yok.Öyle 1.000 - 1.500-2.000 Kadar Bütçem Yok.Bu Durumda Ne PS4 Nede Xbox One Alabilirim.Bende PS3 Yada Xbox 360 Almaya Karar Verdim.Ama Aklıma Takılan Bir Kaç Tane Soru Var.Sizide Fazla Baymadan Sorularıma Geçiyorum Değerli DH Okurları ;

1)Sizce Xbox 360 Mı PS3 Mü Almalıyım ? (Alırsam Kırık Almayı Düşünüyorum Ama Kararım Değişebilir)

2)Evde Sadece Arçelik Marka Tüplü TV Var.Ama Baya Büyük Bişey.Konsol Alınca Tüplüde Nasıl Görüntü Alırım ? Bulanıkmı ? İyimi ? Kötümü ? 2 Konsol İçinde Geçerli Bu.(İlk 1-2 Hafta Tüplüde Oynamam Lazımda Belki Monitör Alabilirim Bi Tane)

3)İlerde Çıkacak Oyunlar Xbox 360 a Veya PS3 e Çıkarmı ? Örneğin GTA 6 Çıkarsa Bu Konsollara Çıkarmı ?

4)Bu Konsollar Beni Ne Kadar İdare Eder ? Örneğin 2020 ye Kadar İdare Edermi ? Böyle Bir Genelleme Lazım.

5)Kol Kullanımı Bakımından Hangi Konsol Daha İyi ?

6)Sizce Bu Konsollarda Kolay Bir Şekilde GTA 5 Falan Oynayabilirmiyim ? Alışmam Ne Kadar Sürer ? (PS2de Silahlı Oyunlarda İyi Değilim Ama Yarışlarda Süperim)

7)Xbox 360 Orjinal Olsa USB İle Xbox 360 a Oyun Atmam Mümkün Olurmu ?

Umarım Sizi Baymamışımdır.Ama Gerçekten Ben Bile Yazarken Sıkıldım .Böyle Soruları Cevaplayacak Başka Bir Site Okurları Bulamazdım Diye Düşündüm.Cevap Verme Zorunluluğunuz Yok Zaten.Lütfen Abuk Subuk Yorumlar Yazmayın.

2 Tane TV Var.Bunlar Beyler :

Xbox 360 Ufak Tefek Sorular Xbox 360 Ufak Tefek Sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReJiTR -- 23 Nisan 2015; 22:29:55 >

• Kirilmis ps3 kullanmis biri olarak sana elimden geldigince yardimci olayim ilki tuplu tv de oynayacagin icin illa ki goruntude kayip yasarsin lcd gibi olmayacak kirilmis cihazi kesinlikle oneririm pc gibi oynarsin indirip 2 konsol arasinda ps3 bir adim onde sebebi exculive dedigimiz sadece ps3 e cikan oyunlar var unchardet serisi-last of us-kill zone gibi bunlar xbox360 da olmayan oyunlar 2020 ye kadar idare eder mi demissin goreceli bi durum ama dunya kadar oyun var oynayacagin gta 5 rahat oynarsin zaten ilk konsol icin cikti kirilmis alinca online oynayamazsin ki bu saatten sora eski nesil konsol oyunlarina para wermege degmez 700 lira ya guzel bi ps3 alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani Tabiki Görüntü Kaybı Yaşayacağımı Biliyorum.Ama Aklıma İlk Yatan Xbox 360 Olmuştu.Kolu Çok Rahat Falan Demişlerdi.Ama PS2 Kullanıcısı Olarakda PS'nin Kollarına Alıştım.İki Ara Derede Kaldım.Online Oynamak Önemli Değil Benim İçin.Cevabın İçin Saol.

Edit : Xbox'da da İlgimi Çeken Oyun Forza Horizon Olmuştu.Bide Baktığım GTA 5 İçin İncelemelerde Xbox 360 Genel Olarak PS3den Daha İyi Verim Alıyordu.Ama Çok Fazlada Fark Yoktu.Çok Kararsızım Çok

Edit : Kendim Bulduğum Bi Kaç Konsoluda Karşılaştirim Fiyat Konusunda :

PS3 : 12 GB , KIRIK , 320 GB (HDD). = 749 TL
    4 GB , KIRIK , 250 GB (HDD). = 599 TL
    İkisinide Alabilirim Fiyat Konusunda Problem Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReJiTR -- 24 Nisan 2015; 9:57:47 >

• Beyler Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var.Bu Haftadan Sonra Konsol Seçimi Yapmam Lazım.webber arkadaşımızda Çok Güzel Anlatmış Ama Kusura Bakmasın Lütfen Pek Kafam Yatmadı.Mesaj Kasdığımı Falan Sanmayın.Gerçekten İyi Bir Tavsiyeye İhtiyacım Var.Şöyle Bişey Yapim :

Kol Konusunda Hangi Konsol Daha İyidir ? Daha Kolay Alışılır ?

Bu Sorunun Cevabı Lazım Bana.webber Diğer Herşeyi Cevaplamış Ama Bu Eksik.Bunuda Biri Cevaplasın Lütfen.İyi Günler DH Okurları.

Alırsam Yanlarında Skinde Almayı Düşünüyorum.Şöyle Bir Bakın :

Fiyat Olarak Bakılırsa :

PS3 SKİN : $1.99 ( Buda Yaklaşık 4-5 TL Ediyor )

XBOX 360 SKİN : $8.99 ( Buda Yaklaşık 20 TL Felan Ediyor )

• Ps3 ici 12 gb kirik yazmissinda superslim oluyor onlara bulasma sakin ps3 tercih edeceksen slim kasa multiman yuklu olani al sakin superslim alma basin agrir benden solemesi

• Sanırım Yarın Bi Gidip Bakıcam.Kontrollerini Falan İncelicem.İnternet Cafede.1-2 Oyun Denemesi Falan Yaparım.Sonuçları Buraya Yazarım.webber Tavsiyelerin İçin Saol.Yarın Sonuçlarını Yazıcam.Benim Gibi Kararsız Kalan Arkadaşlarda Bundan Yararlanabilir.İyi Günler.
  • Beyler Akşamüstü Gittim İnternet Cafeye.Orda LCD Tv İle Oynadım Ama Yinede Sonuçları Yazmak İstedim.Önce Yarım Saat Açtırıp PS3 de Sonra Tekrar Yarım Saat Açtırıp Xbox 360 da Oynadım.GTA 5 Falan Yoktu Ama Call Of Duty Ve FİFA 14 Oynadım.Şimdi Sonuçları Yazıyorum.Tercih Size Kalmış.( Eksilerini , Artılarını Yazıcam)

PS3 :

1)Call Of Duty Oyununda Gerçekten İyi Grafiklere Sahip Fakat Bazı Bölümlerde Kasmaya Ve FPS Düşümüne Kadar Gidiyor.
    2)FİFA 14 Oyununu Gerçekten Süper Oynadım.Ama Tabi Ufak Tefek Kasmalar Falan Oldu.
    3)Kol Konusunda Pek Bişey Diyemicem.DualShock Gerçekten İyi Bir Kol Ama Ele Oturmuyor.Hani İnsan Kolun Rahatlığını Alamıyor.Analog Bitişik Olduğundan Parmakların Birbirine Çarpması Söz Konusu.
    4)İnternet Cafe Sahibi de Orada Genelde PS İle Oynandığını Fakat En İyi Akışın Xbox dan Alındığını Söyledi.

XBOX 360 :

1)Yine Call Of Duty Oyununda Grafikler Süperdi Ama Hafif Soluk Kalıyor.
    2)FİFA 14 İçin Birşey Demicem Tek Kelimeyle Muhteşem Bir Oyun Deneyimi Yaşadım.
    3)Kol Konusuna Değinecek Olursak Süper Olmuş.Analoglar Altlı Üstlü Olduğundan Gerçekten Parmakların Birbirine Çarpması Söz Konusu Bile Değil.Xbox 360'la İlk Kez Oynamama Rağmen Kolu Elime Alır Almaz Sanki 40 Yıllık Bir Xbox 360 Kullanıcısıymışım Gibi Hissettim.
    4)Cafe Sahibide Xbox 360 dan İyi Bir Akış Alındığını Söyledi.

BEN BURADA DENEMİŞ BİRİ OLARAK HERŞEYİ YAZDIM.KARAR YİNEDE SİZE KALMIŞ.BEN KARARIMI XBOX 360 dan YANA KULLANMA TARAFTARIYIM.AMA SİZE GİDİN XBOX ALIN DEMİYORUM.YİNE SİZ DETAYLI BİR ARAŞTIRMA SONUCUNDA ULAŞTIĞINIZ BİLGİLERE DAYANARAK SEÇİMİNİZİ YAPIN.BEN GERÇEKTEN XBOX 360 ı DAHA ÇOK SEVDİM.KOL KONUSUNDADA DAHA İYİ BİR DENEYİM YAŞADIM.SİZEDE YAŞADIĞIM DENEYİMİ SUNDUM.İYİ GÜNLER...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler Ufak Bir Sorum Daha Olacak.Bilgisi Olan Varsa Bi Cevaplarsa Sevinirim.Bende (Altta Resmini Vericem) Böyle Bir Monitör Var.VGA Çıkışlı.Bi İnternet Sitesinden HDMI To VGA Aparatı Alıcam.Kısacası Bu Aparat HDMI Girişini VGA Çıkışına Bağlıyor.Bu Aparat Sayesinde Xbox 360 ı Monitöre Bağlıcam.Fakat Sizce Verimli Bir Görüntü Alırmıyım ? İyi Bir Görüntü Olurmu ? Lütfen Yardımcı Olun.Eğer Yaramazsa Yani Scart İle Aynı Görüntüyü Sağlicaksa Boşuna Sipariş Etmim.Lütfen Yardımcı Olun.

Monitör
    HDMI To VGA

• Hocam bence 400 tl civarına 1080p bir mönitör alın önce konsolu ondan sonra alırsınız. Bu şekilde çok zevk alacağınızdan şüpheliyim.

• Şöyle Yapıcam.262 TLYE 18.5 İnch Monitör Alıcam.Peki Sence Kaliteli Bir Görüntü Alırmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmiOglii

Şöyle Yapıcam.262 TLYE 18.5 İnch Monitör Alıcam.Peki Sence Kaliteli Bir Görüntü Alırmıyım ?

Hocam monitörün marka ve modelini yazarsanız daha net bir yorum yapabilirim.

• Kırık alacaksan xbox daha mantıklı bir seçim gibi duruyor. Kırık xbox ile orjinal xbox live serverı olmasa da link serverlarına bağlanarak bazı oyunları online oynayabiliyorsun. Destekleyen oyunların listesi şöyle :http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_System_Link_games COD , diablo 3 , Halo , gears of war vs uzuyor da gidiyor. Fakat yine de karar senin. Xbox alacaksan da son stingray veya slim olmasına dikkat et eski sürümlerinde 3k diye ciddi bi sorun olabiliyor. Bir de 4gblık sürümlere bulaşmamanı öneririm oyun atarken sıkıntı çok yaşarsın.
  • 2 Tane Var.
    Bitanesi :

Samsung 18.5 inch 1366x768 VGA Çıkışlı Monitör. 259 TL

İkincisi :

AOC 18.5 İnch 1366x768 Vga Çıkışlı Monitör. 223 TL

Monitörler Bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmiOglii

2 Tane Var.
    Bitanesi :

Samsung 18.5 inch 1366x768 VGA Çıkışlı Monitör. 259 TL

İkincisi :

AOC 18.5 İnch 1366x768 Vga Çıkışlı Monitör. 223 TL

Monitörler Bunlar.

Hocam almışken 1080p almak daha mantıklı. 150 tl civarı ekleme şansınız olursa 1080p almanızı öneririm.

• Vallaha Haklısında Zorlarım Ama Emin Değilim.Peki Sence Bu Monitörlerde Görüntü Nasıl Olur ? Bu Haftadan Sonra Geçicek Elime Xbox.Bu Monitörlerde Görüntü Nasıl Olur ?
  • Böyle Bir Monitör Nasıl Peki ?

LG Monitör 249 TL Kdv Dahil

Xbox 360 Ufak Tefek Sorular
  • Merhabalar oncelikle x360 mi ps3 mu hangisinde karar kildiniz bilmiyorum ama ben dusuncelerimi söyliyim her iki konsolu yogun kullanmis biri olarak

Bakin sadece gamepad icin bile x360 tercih sebebidir bir oyuncu olarak onceliginiz rahatlik oynanabilirlik olmali.Exc oyunlar disinda yani multiplatform oyunlarda ps3 exc oyunlari dışında %85 hem grafik kalitesi hem rgb degerleri hem fps miktari acisindan x360 in gerisindedir.Hangi Cod oyunu bilmiyorum ama cod aw i karsilastirin isterseniz en yakin tarih oldugu icin söylüyorum.2x bile olsa kose yumusatmaya sahiptir ve yine bazi multiplatform oyunlarda x360 in 720p ps3 un 640p oldugu gorulmustur en buyuk ornek gta 4.Arastirabilirsiniz.

Live destegi yine x360 en iyi online hizmetine sahip konsol olarak kabul edilir tabi X1 ile.

Sadece exc oyunlar icin ki 4 u gecmez her exc oyun mükemmel değildir Ps3 alinmaz o berbat gamepad ile o kadar zaman inanin aci cekmisim derim arada kendime.

Alicagini cihaz eger kirilmis olacak ise sakin online destegi olmayan jtagli xboxlara para vermeyin fw veya xkey e yonelin multiplayeri herseyi hala deli gibi oynar keyif aliriz arkadaslarla.Ps3 un online altyapisi yok mu tabi var ama olmasa daha iyi benim zamanimda oyleydi en azindan.

Tamamen objektif gorusum x360 yonundedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.