Bildirim
xbox 360 transfer kit
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
evet biri diyor J-TAGLI olcak diğeri diyor atabilirsin doğru düzgün açıklayabilecek bilen biri yok mu? -
En sonunda 20 lira hesabı yapmadan alıp deneyeceğim ve kafada soru işareti kalmayacak. -
Satıcı ne biliyorda konuşuyor. Arcade oyunlar ve oyunların DLC leri için konsolun kesinlikle JTAG li olması lazım. O kablo ile title update leri yapabilirsin, save dosyası atabilirsin ve premium temaları atabilirsin. -
Valla birtanesi de değil kime sorsam olur dedi.Dlc ile oyun uptadeleri karıştırıyorlar olabilir neyse saol en azından fikir edindik.Olmuyormuş -
title update ne işe yarar? bug ları falan gideren normal update gibi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucidbit -- 20 Nisan 2010; 12:16:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Waves
tittle update ne işe yarar? bug ları falan gideren normal update gibi mi?
Aynen öyle boyutları da 1-2 MB'ı geçmez zaten. -
Hem orjinal hemde FW'li konsolun varsa Title Update'ler işin en kolayı.
Pinkycim dün eklemişsin beni. Ne oynicaz söyle bakalım... -
jtag sız normal fw li jasper konsolda title update ler hd transfer kit aracılığı ile yapılabiliyormu yani şimdi? -
Evet yapılabiliyor. -
Çok iyi.. Çok zahmetlimi peki? :) -
Değil. XBOX360 HDD'sini PC'ye bağla USB'den. Ttile update'leri Cache klasörüne at.
Böyle olması lazımdı. Denemedim, bilmiyorum. -
ben rooster ları hddyi pcye bağlayıp attım oynuyorumda konsolum jtagli deil sadece banlı -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Pinkycim dün eklemişsin beni. Ne oynicaz söyle bakalım...
Sitit faytır oynamayacağım kesin çünkü ben hiç oynamadım o oyunu.
Conviction Co-Op yapabiliriz eğer uyarsa sana. -
Updateler ve Kadrolar Transfer Kit aracılıgıyla atılabiliyor ok bunu anladık, peki bunlar son gelen update ile USB vasıtasıyla da atılabiliyor mu artık acaba ? -
Ben Açıklayayım Bari...
Title Update ve Ücretsiz DLC'ler veya Ücretli Olarak Satın Aldığınız DLC ler Her Türlü X360'ta Çalışır...
Ama Ücretli Satılan DLC'leri Ücretsiz Çalıştırmanın Bir Yolu Var Mı? Derseniz; Sadece JTAG Derim...
Bu Arada Sanırım Yeni Çıkan Xtaf'da Cache Klasörü de Görünüyormuş...
(Eğer Doğruysa) Yani Title Update USB İle Yapılabilir... -
jtag yoksa ne yaparsan yap dlc çalışmaz -
Açıklama için teşekkurler. Benim bir de merak ettigim özellikle fifa gibi spor oyunları için kadro guncellemelerinin title updateler içinde yer alıp almadıgı ? Yani tamam bugları gideriyoruz title update ile ama yapan biri varsa kadroların da guncellenip guncellenmedigi hakkında aydınlatabilir mi bizi ? -
PM 'de anlatmaya çalıştım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- forza horizon 5 iki kişi oynama
- xbox türkçe oyunlar
- gta 5 soyulacak yerler
- preauth play integrity verification failed ne demek
- kahraman konsol güvenilir mi
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- xbox cloud gaming
- mortal kombat legacy collection
- en iyi hayatta kalma oyunları
- en iyi oyuncu kulaklığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X