Şimdi Ara

xbox 360 transfer kit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu üründe çok soru işareti kaldı kafamda 3-4 satıcı olur derken forumda olmaz denıyor.Benim ürünü alma amacım misal fifa dlc paketını hdd ye atabilmek.Satıcı mümkün derken 2-3tanesi forum da olmaz deniyor.Durumu sade bi biçimde biri cevaplayabilir mi?Teşekkürler

• evet biri diyor J-TAGLI olcak diğeri diyor atabilirsin doğru düzgün açıklayabilecek bilen biri yok mu?
  • En sonunda 20 lira hesabı yapmadan alıp deneyeceğim ve kafada soru işareti kalmayacak.
  • Satıcı ne biliyorda konuşuyor. Arcade oyunlar ve oyunların DLC leri için konsolun kesinlikle JTAG li olması lazım. O kablo ile title update leri yapabilirsin, save dosyası atabilirsin ve premium temaları atabilirsin.
  • Valla birtanesi de değil kime sorsam olur dedi.Dlc ile oyun uptadeleri karıştırıyorlar olabilir neyse saol en azından fikir edindik.Olmuyormuş
  • title update ne işe yarar? bug ları falan gideren normal update gibi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucidbit -- 20 Nisan 2010; 12:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waves

tittle update ne işe yarar? bug ları falan gideren normal update gibi mi?

Aynen öyle boyutları da 1-2 MB'ı geçmez zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 Problem
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem orjinal hemde FW'li konsolun varsa Title Update'ler işin en kolayı.

Pinkycim dün eklemişsin beni. Ne oynicaz söyle bakalım...
  • jtag sız normal fw li jasper konsolda title update ler hd transfer kit aracılığı ile yapılabiliyormu yani şimdi?
  • Evet yapılabiliyor.
  • Çok iyi.. Çok zahmetlimi peki? :)
  • Değil. XBOX360 HDD'sini PC'ye bağla USB'den. Ttile update'leri Cache klasörüne at.

Böyle olması lazımdı. Denemedim, bilmiyorum.
  • ben rooster ları hddyi pcye bağlayıp attım oynuyorumda konsolum jtagli deil sadece banlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Pinkycim dün eklemişsin beni. Ne oynicaz söyle bakalım...

Sitit faytır oynamayacağım kesin çünkü ben hiç oynamadım o oyunu.

Conviction Co-Op yapabiliriz eğer uyarsa sana.
  • Updateler ve Kadrolar Transfer Kit aracılıgıyla atılabiliyor ok bunu anladık, peki bunlar son gelen update ile USB vasıtasıyla da atılabiliyor mu artık acaba ?
  • Ben Açıklayayım Bari...

Title Update ve Ücretsiz DLC'ler veya Ücretli Olarak Satın Aldığınız DLC ler Her Türlü X360'ta Çalışır...
    Ama Ücretli Satılan DLC'leri Ücretsiz Çalıştırmanın Bir Yolu Var Mı? Derseniz; Sadece JTAG Derim...

Bu Arada Sanırım Yeni Çıkan Xtaf'da Cache Klasörü de Görünüyormuş...
    (Eğer Doğruysa) Yani Title Update USB İle Yapılabilir...
  • jtag yoksa ne yaparsan yap dlc çalışmaz
  • Açıklama için teşekkurler. Benim bir de merak ettigim özellikle fifa gibi spor oyunları için kadro guncellemelerinin title updateler içinde yer alıp almadıgı ? Yani tamam bugları gideriyoruz title update ile ama yapan biri varsa kadroların da guncellenip guncellenmedigi hakkında aydınlatabilir mi bizi ?
  • PM 'de anlatmaya çalıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.