Şimdi Ara

XBOX 360 TEKNİK DESTEK iXTREME LT PLUS 2.0+ FIRMWARE SLIM&PHAT MODELS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    BİLKONS ELEKTRONİK TEKNİK
    DESTEK

XBOX 360 SLIM TÜM MODELLERE 0225 0401DVD ROM - iXTREME LT PLUS 2.0+ FIRMWARE 30TL

XBOX 360 JTAG VE DİĞER İŞLEMLER YAKINDA BAŞLAYACAKTIR

iXTREME LT PLUS 2.0+ FIRMWARE PHAT MODELS 30TL

XBOX 360 DVD ROM DEGİŞİMİ 70TL

X BOX 360 PSP NİNTENDO Wİİ PLAYSTATİON 3 PLAYSTATİON 2 HER TURLU TEKNIK DESTEK UYGUN FİYAT ISINDE TECRUBELI EGITIMINI ALMIS TEKNIK DESTEK EKİBİMİZ MEVCUTTUR.

BAŞÇAVUŞ SOK EMİNTAŞ İŞHANI KAT:1 NO:311 KADIKÖY İSTANBUL
    İLETİŞİM:0216-347-94-94
    0532-263-97-62

bilkonsol@hotmail.com http://www.bilkons.com/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsoltek -- 10 Ekim 2011; 8:01:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• slim fw sadece 30 tl mi
  • evet tüm modellere 30tl

• 2.0 fw geldi mi,gd korumalı oyunları açıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

2.0 fw geldi mi,gd korumalı oyunları açıyor mu?

PHAT MODELS için 2.0 fw çıkmıştır slim modeller için bu hafta işallah çıkacak

• PHat değil ya fat, şişman yani :)
  • evet kalın kasa makinalar için 2.0 çıktı yeni slim makinalar için bu hafta bekliyoruz çıkacak işallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Slim CD CFI-2016
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi günler uzun süredir xboxa elimi sürmüyordum ancak yeni oyunlar çıkınca boş vakit de olunca bi girişeyim artık dedim ancak xboxın dashboard falan hep eski sürümdeydi ban yemeden update yapayım diye aleti stock fwye cevireyim diye düşündüm ancak pcde daha onceden kaydettiğim dvdnin keyini bulamadım ve tekrar keyi almak için bikaç işlem yaptım keyi aldım ancak aleti stock fwye çevirirkenbi hata oldu ve dvdyi görmemeye basladı bilgisayar sonrasında dvdyi xboxa geri taktım ancak ordada dashboard acıldıgında dvd için opening yazısı cıkıyordu dırek ama alet acılmıyordu ardından da E64 hatası aldım. sanırım dvdnin flashtaki tüm bilgileri silindi. elimde dummy dosyası mevcut aletin. aleti size dummy dosyam ile birlikte yollarsam düzeltebilir misiniz acaba? bir de ben antalyadayım komple xboxı oraya kargo ile yollamaktansa sadece dvdsini söküp yollarsam da olur değil mi? kargo parası acısından tasarruflu olsun diye bunu diyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bangez

iyi günler uzun süredir xboxa elimi sürmüyordum ancak yeni oyunlar çıkınca boş vakit de olunca bi girişeyim artık dedim ancak xboxın dashboard falan hep eski sürümdeydi ban yemeden update yapayım diye aleti stock fwye cevireyim diye düşündüm ancak pcde daha onceden kaydettiğim dvdnin keyini bulamadım ve tekrar keyi almak için bikaç işlem yaptım keyi aldım ancak aleti stock fwye çevirirkenbi hata oldu ve dvdyi görmemeye basladı bilgisayar sonrasında dvdyi xboxa geri taktım ancak ordada dashboard acıldıgında dvd için opening yazısı cıkıyordu dırek ama alet acılmıyordu ardından da E64 hatası aldım. sanırım dvdnin flashtaki tüm bilgileri silindi. elimde dummy dosyası mevcut aletin. aleti size dummy dosyam ile birlikte yollarsam düzeltebilir misiniz acaba? bir de ben antalyadayım komple xboxı oraya kargo ile yollamaktansa sadece dvdsini söküp yollarsam da olur değil mi? kargo parası acısından tasarruflu olsun diye bunu diyorum :)

mrb geçmiş olsun sadece dvd romu gönderin halleder yollarım

• Hocam madur gorun sorumu. Simdi ben aleti gecen sene ocakda almistim. Fw si o zamandan kalma. Bunu son fw yaptiktan sonra ben aynen oyunlari indirip yazip sikintisiz oynayabilirim degilmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.