Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşin güzel yanı; forumda birisi yazmıştı şimdi tam hatırlayamadım şuan ama Slim XBOX360'ın da DVD-ROM'u Lite-On imiş. Hani güya zamanında bu DVD-ROM'lara FW atılamıyordu ama hacker'lar yine atabilmeyi başarmıştı.

Sizce Slim XBOX360'ın kırılma süreci ne kadar bir zaman zarfında olur ?

Ben, min. 1 ay max. 2 ay içinde Slim XBOX360'a FW çıkar diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

İşin güzel yanı; forumda birisi yazmıştı şimdi tam hatırlayamadım şuan ama Slim XBOX360'ın da DVD-ROM'u Lite-On imiş. Hani güya zamanında bu DVD-ROM'lara FW atılamıyordu ama hacker'lar yine atabilmeyi başarmıştı.

şuan amerikada raflarda bugün uğraşan insan olucaktır muhakkak ama bence 1 ayı bulmaz diye düşünüyorum.. yeni bir Lite-On mu acaba yoksa şuan kullandıklarımızdan mı birde o var
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

XBox ın grafikleri artık eskidi.Kesmiyor.Xbox ın yaptığı işi 1000 tl lik pc kat kat fazlasıyla yapıyor.Buradan xbox ı kötülediğim anlamı çıkmasın lütfen.Bence xbox'ın slim çıkarmak yerine daha güçlü bir makine çıkarması lazım DX11 ekran kartlarının karşılığı olabilecek bir makina çıkarmalı... XBox 360 dx9 devrinde kaldı ve 60-70 dolarlık ekran kartı xbox ın yaptığını fazlasıyla yapıyor...

Forza 3 oynayabiliyormusun ? peki Alan Wake... benimde 12oo TL'lik pc var evde ama sadece film izlemeye, download yapmaya ve nette dolanmaya yarıyor malesef

ayrıca avrupa çıkış tarihi 16 Temmuz

Niye bu kadar acımasızca gerçekleri yazıyorsun

Gerçekler Acıdır....

Valla konsolda aldığın görüntüyü pc de alabiliyorum diyen varsa gülmekten başka birşey yapamam...Tabi eşdeğer fiyatta. :))) konsoldaki görüntüyü pc ile almaya kalksan en az 8 tane konsol parası verirsin...Ama bu demek değil ki pc o görüntüleri veremez ama verdiği anda inanın yeni bir konsol piyasada olur yani yine pc başedemez. satış stratejileri.Herşey donanım değil konsol oyunlarının yazılımları pc oyunlarına göre çok daha ön planda tutuluyor ve ne kadar iyi donanımın olursa olsun o görüntüleri alamıyorsun... Bir zamanlar ps2 verdiği görüntüyü kaç yıl boyunca pc ler veremedi..Zaten sorun donanım değil yazılım kodlarında yazıyor ve sadece bunun için işlevde olan bir makina... Arkadaşımda Atinin X2 serisi ekran kartı varken AA, AF donanım tabanlı zorlamışken NFS shift görüntüsünü gösterdi bende ona forza 3 ün görüntülerini,, gördüğünde uçukladı demekki GT5 göstersem pc niye o kadar para döktüm diye kendine neler yapardı bilmiyorum...

• wifi ile kablosuz olarak nete girilebilecek değil mi ps3 deki gibi ?

valla 3K olayı kesinlikle sona ermiş diyorlar forumlarda, bekleyip görecez :D ama cidden sone ermişse vay babam vay değmeyin keyfime :D

ulan işe bak oyun oynarken insan alet bozulmasın die dua eder mi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomAmor

Slim'in arcade modeli çıkacakmı bilgisi olan biri varmı?

Stoklar eridikten sonra $200'lık Arcade Model'ini de piyasaya süreceklermiş yalnız ne özelliklerin olacağı belli değil...

Kaynak: New $200 Xbox 360 planned, Elite & Arcade getting $50 price cut
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Niye bu kadar acımasızca gerçekleri yazıyorsun

ne bilim moruk yaa sıcakta zaten durulmuyor şirkette bana acımıyorlar bende buraya şaka maka ama doğrular yani ne kadar iyi pc olursa olsun elinde bir Alan Wake, Forza 3 hadi onları geç bu yılın en bomba oyunu Red Dead Redemption oynayamıyorsun daha ne olsun

Bu arada bu Ms, Xbox 360 slim şerefine bir ban dalgası patlatıp sonrada milleti patlatmasın.

• boardu acıklandımı ?? jasper mi olacak yoksa yeni geliştirilmiş bir boardmu burdaki en önemli soru bu bence ayrıca gayet şık gözüküyor havalandırma bakımındanda tasrımı guzel

umarım sorun yasamaz kimseler fiyatıda eskisi ile aynı olacak yabancıların her forumunda yabancı satıs sitelerinde oyle dıyor

oyuzden alma asamasında olanlar aynı paraya slim almak varken gidipte xbox360 fat almasınlar

vaybe xbox360 fat diyecegimi hiç düşünmezdim fat fat xbox360 fat

buarada 250gb xbox360 slim 590tl İngiltere fiyatı pre orderlar baslamıs

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-XBOX-360-SLIM-250GB-HDD-HARD-DRIVE-PREORDER-UK-/250651406177?cmd=ViewItem&pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item3a5bfcef61
    http://cgi.ebay.co.uk/XBOX-360-250GB-WIFI-SLIM-EDITION-BRAND-NEW-PRE-ORDER-/170500517453?cmd=ViewItem&pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item27b29f6e4d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 15 Haziran 2010; 16:48:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

İşin güzel yanı; forumda birisi yazmıştı şimdi tam hatırlayamadım şuan ama Slim XBOX360'ın da DVD-ROM'u Lite-On imiş. Hani güya zamanında bu DVD-ROM'lara FW atılamıyordu ama hacker'lar yine atabilmeyi başarmıştı.

şuan amerikada raflarda bugün uğraşan insan olucaktır muhakkak ama bence 1 ayı bulmaz diye düşünüyorum.. yeni bir Lite-On mu acaba yoksa şuan kullandıklarımızdan mı birde o var

İşte bende onu demek istiyorum. Min. 1 ay içinde gelişmeler olur herhalde Slim XBOX360 ile ilgili.

Board olarak yeni bir board mu yoksa jasper board mu kullandılar... Veya ne bileyim soğutma şekli aynı mı kaldı yoksa değişti mi... Seninde dediğin gibi DVD-ROM Lite-On ama şimdiki DVD-ROM'lar ile aynı mı falan filan...

1 ay içinde kafamızda ki soru işaretleri cevap bulur inşallah.

• Ya ben 250$ a elte mi alsam yoksa 300$ a slim mi iyice kafam karıştı ya temmuzun 11'ine kadar karar vermem lağzım
  • slim al hocam baksana 3k yok dıyolar hadı en kotu en aza indirmişlerdir sen slim al ben yandım sen yanma
  • ya ben anlamıyorum burada birçok kişi 3k sorununu çözdüyseler kesin alıcam 1 tane yazmış, acaba son 2 yılda jasper board xbox360 kullanıpta 3k gören varmı? ben bilmiyorum şahsen 3k gören , en azından ülkemizde...
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin. Kolum titremiyor bunun nedeni ney? Pilleri değiştirdim yinede aynı lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!
  • Benim biradere sattığım Banlı Falcon arcade 2 kol cihazı sattığım fiyata 300 liraya geri alacaktım ay sonu, şimdi beklesem mi ne yapsam. Live'la işim olmaz, o yüzden FW şart..
  • Fw durumu ile ilgili bilgiler yakında düşmeye başlar. İlk seferde biraz ıkınsada kurtuluşu olacağını sanmıyorum
  • HDMI ve aletin kendi kablosunu kullanmak isteyenler için dikkat ettiyseniz aletin kendi kablosunun altında bir çıkıntı var ve tam olarak HDMI yı kapatıyor.Bence Microsoft bunu özellikle yapıyor.Özel ses kabloları satılsın diye
  • ben askerden donene kadar fw cıkar ona
  • Ahahah konuda "XBox grafikleri eskidi." yazan var ya. Xbox'ı yazım şekline dikkat edin. XBox Abi adamlar king ya. İşi biliyorlar baksana. Xbox grafikleri eskimiş
  • Bişi diyim mi, Microsoft , Sony ile dalga geçiyo lan baksana adam aynı aleti 5 sene sonra zayıflattı. sony 5 senede yeni ps çıkarır
    şimdi 2 yazılım çekecek microsoft olucak buda 3D .Kebaap

alet 2 aydan aşağa TR ye gelmez.spotçulara.En kıral spotcu da benim söylemesi ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

alet 2 aydan aşağa TR ye gelmez.spotçulara.En kıral spotcu da benim söylemesi ayıp

Fatih o zaman bize yurt dışından alma yolu gözüktü desene.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.