Şimdi Ara

Xbox 360 slim alıcam amaaaa....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Allah'ın izniyle bi xbox 360 slim alıcam inşallah.Alıcam ama nerden?Nereye güvenebilirim?Nekadar uygun bir fiyata bulabilirim??Bide fw attırcam maddiyattan ötürü.Sadece single oynicam...

• Hiç kimseye güvenemezsin bu konuda,etraf çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Hiç kimseye güvenemezsin bu konuda,etraf çok kötü

tmm saol dostum çok yardımcı oldun
  • piyasadak slimlere fw atılmıyor, bu konuda oldukça fazla konu ve mesaj var,, biraz vakit ayırabilirsen çok önemli bilgiler kazanırsın.
  • shn ıstanbul mağazasında xbox 360 slim model olmak üzere bütün xbox 360 modelerine fw atilir dio onun için sordum
  • Açık ve net konuşayım, Slim makine alıpta ona fw attırma,yazık etme boş yere.Uygun fiyata 2.el FW'li makina alırsın.

Kısaca Slim alıcaksan orjinal oyun al, 2.el oyun bulursun donanımhaberden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterShave

Açık ve net konuşayım, Slim makine alıpta ona fw attırma,yazık etme boş yere.Uygun fiyata 2.el FW'li makina alırsın.

doğru söylüosunda bi oyunçıkıo 170-180 lira ikinci el ne kadara bulabilirim ki 80-90 mı?Gene çok fazla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamerrr

quote:

Açık ve net konuşayım, Slim makine alıpta ona fw attırma,yazık etme boş yere.Uygun fiyata 2.el FW'li makina alırsın.

doğru söylüosunda bi oyunçıkıo 170-180 lira ikinci el ne kadara bulabilirim ki 80-90 mı?Gene çok fazla...

Shopto'da yeni çıkan oyunlar genelde 10 sterlin ucuza satılıyor ve max 80TL'ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 5 Temmuz 2011; 19:18:46 >
  • quote:

quote:

2.el 2010 - 2011 oyunları 30-40-50 arasında değişiyor,takip ediceksin ; gittigidiyor , sahibinden ya da sendit-shopto gibi sitelerden,zaten yabancı sitelerdeki sıfır oyun fiyatları türkiyedeki ikinci el oyun fiyatlarına denk geliyor..Ancak ikinci el olmasının kötü bir yanı yok online kodlu oyun almadığın sürece. Yani FIFA 2011 gibi.

Eğer para veremem ben o kadar diyorsan gidipte Slim makine alıp ona FW attırma arkadaşım,git ikinci el FW atılmış makine al.Yanında bir sürü de oyun verirler sana paşa paşa oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 5 Temmuz 2011; 19:23:16 >

• kredi kartıyla alışveriş yapamam sizin bildiğiniz bi yer var mı istanbulda xbox 360 oyun satan?
  • -up-
  • sadece single oynayacaksan slimle uğraşma. Jasper al.
  • quote:

kredi kartıyla alışveriş yapamam sizin bildiğiniz bi yer var mı istanbulda xbox 360 oyun satan?

Kadıköyde vs. satılıyordur istanbul'da , ikinci el bölümünde de bulabilirsin istanbul'da oyun satanları
  • tmm solun arkadaşlar bu 1-2 ay içerisinde slime fw çıkmassa elite jasper alırım ve tabiki kahraman elektronikten..YARDIM ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

tmm solun arkadaşlar bu 1-2 ay içerisinde slime fw çıkmassa elite jasper alırım ve tabiki kahraman elektronikten..YARDIM ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

elite ve arcade yok artik sifir olarak bulman cok cok zor

2.ele guveniyorsan temiz bulursun ama sifir konusunda umitlenme 2 haftadir ariyorum 1 kere kahramanda sifir elite gordum 5 tane getirmisler ayni anda stilmis isin cok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

tmm solun arkadaşlar bu 1-2 ay içerisinde slime fw çıkmassa elite jasper alırım ve tabiki kahraman elektronikten..YARDIM ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

2.ele guveniyorsan temiz bulursun ama sifir konusunda umitlenme 2 haftadir ariyorum 1 kere kahramanda sifir elite gordum 5 tane getirmisler ayni anda stilmis isin cok zor

teknosada var bak

http://www.teknosa.com/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_OYUN___HOBI&CS_Category=_XBOX_3601057

• beyler geçen hafta pazar günü kahraman elektronik e gittim elite ler vardı satışta 700 lira fiyat çektiler ama benim gönlüm slim den yana beklemedeyim yada 2. el elite düşmesini bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

beyler geçen hafta pazar günü kahraman elektronik e gittim elite ler vardı satışta 700 lira fiyat çektiler ama benim gönlüm slim den yana beklemedeyim yada 2. el elite düşmesini bekliyorum..

sık dişini kardeş.x360 key geliyormuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

beyler geçen hafta pazar günü kahraman elektronik e gittim elite ler vardı satışta 700 lira fiyat çektiler ama benim gönlüm slim den yana beklemedeyim yada 2. el elite düşmesini bekliyorum..

sık dişini kardeş.x360 key geliyormuş.

dostum bu x360key tam olarak ne işe yarıcak...kadıköy deki mağazalardada söyleyip duruyolar ama fiyatı 100 dolar civarı olcak diyolar.biraz tuzlu gibi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

teknosada var bak

http://www.teknosa.com/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_OYUN___HOBI&CS_Category=_XBOX_3601057

haberdar et dio stokta yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.