Şimdi Ara

Xbox 360 Slim 4gb yeterli mi ?? yardmm..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben xbox 360 slim alacağım fakat 250 gb mı alayım yoksa 4gb+kinect mi alayım karar veremedim 4gb oyunlarda yeterli olur mu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

• 250 gb alman hayrına olucaktır .. Kinect'in acelesi yok .
  • 250 al dostum ben 4gb'lık kullanıyorum şimdi 250'lik harddisk almam lazım. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1our95

Merhaba arkadaşlar ben xbox 360 slim alacağım fakat 250 gb mı alayım yoksa 4gb+kinect mi alayım karar veremedim 4gb oyunlarda yeterli olur mu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

bence hic gerek yok paran kisitliysa.. bende elite var 250gb harddiskini amerikada unutmustum :D hep dvden oynatiorm sesi disinda hic bir problem olmuyor... hele slimlerde hic de problem olmaz... bu biraz pazarlama taktigi.. dikkat ederseniz xbox konsolu ucuz fakat aksesuarlari cok pahalidir...
    ona verecegin parayi kinect alirsin. 4gbi zaten oyunlarini save etmekte kullanacaksin,ki bu da yeterde artar bile...
  • Valla HDD dışında diğer aksesuarları önemsemiyorsan 4 gb al. Daha sonra para biriktirip uygun fiyata HDD alırsın xboxa sorun çözülür.
  • Ekstra içerik indirmek, video indirmek, arcade oyunlar indirmek falan istiyorsan HDD şart. Oyunların HDD'ye yüklenmesi, özellikle bölüm aralarındaki yükleme süreleri için ciddi yarar sağlıyor. Bu yüzden mutlaka HDD'li bir konsol alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Ekstra içerik indirmek, video indirmek, arcade oyunlar indirmek falan istiyorsan HDD şart. Oyunların HDD'ye yüklenmesi, özellikle bölüm aralarındaki yükleme süreleri için ciddi yarar sağlıyor. Bu yüzden mutlaka HDD'li bir konsol alınmalı.

Olayin özeti budur Arkadasim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de dün itibariyla 4 gb olanlardan aldım. Tabii ki .Zeus'un dediği gibi HDD nin avantajı çok. O yüzden ben de yaklaşık 1 ay sonra uygun fiyata bir HDD alacağım
  • 4gb fiyatı ne kadar 250gb fiyatı ne kadar? Ayrıyetten 250gb alsak ne kadar?
  • 4 gb ler : 450 TL civarı

250 gb ler: 610 TL civarı

Ayriyeten 250 gb HDD ler her fiyattan var. Yan sanayi olup olmamasına göre değişiyor. 100 TL den başlıyor 200 TL ye kadar gidiyor.
  • bu fiyatlar garantili mi spot mu?
  • Spot, yani dükkan garantili. 1 sene dkkan garantili oluyor dediklerine göre.

Tabii FW düşünmüyorsanız

Mediamarkt gibi tekno marketlerde en son hatırladığım 250 gb S(limller) 780 TL civarındaydı. (Kinect yok)
  • Slimlere fw atılabiliyor mu? Fw attırdıktan sonra düzeltebiliyorsak (5-6 ay fwli kullanabilirim) evet fwli kullanabilirim. Birde hangi dükkanda satılıyor bu fiyata?
  • Slimlere adam gibi FW şu an atılmıyor. (Başka bir yöntem var şu an için ama çok zahmetli, değmez şu an için). FW için şubatın son haftasını takip edin.

İstanbul ve Ankara'da ismi duyulmuş birçok dükkan var. O dükkanlara forumun 2. el kısmından bakın derim. Dediğim fiyatlar aynen ilanlarında yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 20 Şubat 2011; 17:43:11 >
  • başlığı işgal ettim sanırım, ozur dilerim

Yardım için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 20 Şubat 2011; 17:46:52 >
  • hepinize çok teşekkùrler arkadaşlar yardmlar için :D .. 250 gb da karar kıldım..
  • Daha sonradan HDD alacak olan arkadaşlar, orjinal olanlardan alsınlar. Çünkü yan sanayi olanlar, zamanla sorun çıkarmaya başlıyorlar.
  • Ben 4gb aldim sahsen. Hddye pek de gereksinim duymuyorum. 15dolara 16gb flash bellek aldim, save dosyalarini ona atiyorum. Fw li kullanmayacaksan cok cok gerekli degil bence. Arcade oyun,save dosyasi ve ekstra icerik icin gerekli olabilir hdd. Bence 2 tane usb bellek alirsin, oynamadigin oyunlarla ilgili verileri silersin yeterli olur. 30gb az degil
  • 4gb slimler fiyat olark 450 tl hdd de alırsan 100 tl bulursun....etti sana 550 tl.....250gb slimler 610 tl olduna göre 60 tl karın olur....ben olsam 4 gb modelini alır hem parlak dil mat bi konsol ben kullanıyorum gayet de hoş....parlak çok çabık çiziliyor ve toz alıyor...tavsiym 4gb olan slim+250 gb hdd al kardeşim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Daha sonradan HDD alacak olan arkadaşlar, orjinal olanlardan alsınlar. Çünkü yan sanayi olanlar, zamanla sorun çıkarmaya başlıyorlar.

kardeşim bu hdd yan sanayi oldunu nerden anlıyoruz:? ben aldım suan bi sıktntı yok...

kardeşim gamet tag baktım da bende eklisn...TD2 de baya takılysun...:):) biraz yavaş gitt hız limitleri aşma ayıp oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan86fb -- 21 Şubat 2011; 14:05:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.