Şimdi Ara

Xbox 360 Oyunlara hile yapmak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360da örnek veriyorum. Gta V para istiyorsunuz. Araba modifiye etmek istiyorsunuz. Clubda kızlarla eğlenmek,araba satın almak, silah satın almak, g.ezmek tozmak istiyorsunuz. Ama para bulmak zor. Ama artık hile yapmak kolay. Yalnız İlk önce Oyunumuzun bir save dosyası gerek. Benim makinem Kırık olduğu için ona göre anlatıyorum.

FreeStyle menüyü eyeaçın;
    -File Manager
    -HDD1(yada oyun ve save dosyaları neredeyse)
    -Content
    -ordan da en çok hangi dosyada "0" varsa o dosyası açıyoruz.
    -Burada sıkılabilirsiniz ama oyunumuzun dosyasını bulmamız gerek.
    -File Managerden oyunları teker teker açarak Gta Vi buldunuz. (545408A7)
    -bende "545408A7" buydu. Bu yüzden gta Vnin Save klasörünün ismide "545408A7"
    -Şimdi HDD1/Content e giriyoruz ve "545408A7" isimli dosyayı arıyoruz. Dikkat edin En çok 0 olan klasör olmaması lazım. Oyunlar orada saveler değil.
    -Bulduktan sonra flash belleğimizi takıyoruz. ve Save Dosyasını flash belleğe kopyalıyoruz.

Xboxta işimiz bitti. Şimdi sıra Bilgisayarda.

https://www.horizonmb.com/ bu siteden programımızı indiriyoruz ve siteye kaydoluyoruz. E-mailimizi falan onayladıktan sonra Programda büyük ihtimal inmiştir. Kuruyoruz programı kurduktan sonra açıyoruz ve eğer güncelleme isterse güncelliyoruz. İnternetimizin açık olması lazım çünkü bazı oyunları sadece ONLINE iken hile(mod) yapabiliyoruz.

Programı güncelledikten sonra yada güncelleme istemezse siteye kaydolduğumuz bilgilerle program üzerinden giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra;
    Üstten Game moddersa tıklıyoruz. Ve oyunlar orada. Oradaki oyunlara hile yapabiliyoruz. Ama Önemli olan birşey var. Bazı oyunlara yada ilk kullanımdan sonra özel üyelik istiyor. Ama en çok istediğiniz oyuna baştan hile yapınki sonradan bir problem olmasın. Şimdi buraya kadar anlayıpta çözemeyenler olursa anlatıyorum devamını;

Horizon programından GTA V yi seçtikten sonra Opene tıklayıp flashımıza attığımız oyunun save dosyasını okutuyoruz ve mainden bütün skilleri max.,sınırsız cephane ve en önemlisi para 2.000.000.000 yada 2.000.000 yapabiliyorsunuz ikisinden biri tam hatırlayamadım :) sonra save yapıp. Flashı Xboxa takıyoruz. Ve orjinal save dosyasını siliyoruz(hepsini değil Gta Vninkini) flashtan save dosyasını klasöre Move yada Copy yapıyoruz işlem tamam.

Açıkçası ben kendim hallettim hiçbiyerden bakmadan çünkü kolay fakat birazda karışık. O yüzden anlatma gereği duydum. bu arada tarafımca denenmiş ve sorunsuzdur. Dün facebookta birinden duydum ve deneme ihtiyacı duyarak işe yaradı ve bende sizlerle paylaşmak istedim. :) kolay gelsin.

• Online multiplayer oynayanlar oyundan banlanabilir. Yapmadan önce bir kez daha düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Online multiplayer oynayanlar oyundan banlanabilir. Yapmadan önce bir kez daha düşünün.

Single player oynayanlar için yazmıştım ama tabi uyarıyıda yapalım. Online oynayanlar banlanma ihtimali var.
  • Gta V save editor indirerek orjinal fw ve Xkeyli kullanıcılarda yapabilir ama hileli oynadığınızdan banlanabilirsin bu yüzden önermiyorum :) sadece hikaye modunu oynuyorsanız çok iyi işe yarıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 24 Haziran 2014; 18:11:48 >
  • Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.