Şimdi Ara

Xbox 360 Laptop Bağlantısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir şey var mı? Xbox 360'ı laptoba bağlayabiliyor muyuz? Biri var diyor diğeri yok diyor, yardımcı olursanız sevinirim.

• flash disk gibi bağlamıyorlar tabiki. ethernet kablosuyla bağlayıp interneti xbox a aktarıyor olabilirler ya da laptopdaki media dosyalarını windows media player ile xbox da açmak için bağlayabilirler. ya da nand flasher ile konsolun hafızasını okumak için bağlıyor olabilir....
  • sen ne yapmaya çalışıyorsun onu bi söyle önce.
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    xbox ı laptoba bağlayıp laptop ekranından oynamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacos18

http://www.sanalmarketim.com/slink-slvd017-usb-20-capture-video-aktarici/p_25597/
    işine yarar herhalde

Tam olarak nedir bu acaba? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egonschiele -- 9 Temmuz 2013; 15:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erman Güleç

xbox ı laptoba bağlayıp laptop ekranından oynamak istiyorum

Mumkun degil. Laptop da hdmi in bulunmaz hdmi out bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox 360 klavye mouse bağlamak?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Laptopta bulunan HDMI'ler görüntü verir, almaz aynı Xbox'ın HDMI'ı gibi. O yüzden imkansız.
  • Olmaz diye biliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacos18

http://www.sanalmarketim.com/slink-slvd017-usb-20-capture-video-aktarici/p_25597/
    işine yarar herhalde

Tam olarak nedir bu acaba? :)

xbox ın görüntü ve ses çıkışını resimde gördüğüm sarı kırmızı beyaz soketlere takıyorsun
    sonra herhalde pc ye programı yüklüyüp oynıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacos18 -- 9 Temmuz 2013; 20:00:34 >

• onu alacağına monitör al bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar böyle bir şey var mı? Xbox 360'ı laptoba bağlayabiliyor muyuz? Biri var diyor diğeri yok diyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar böyle birşey var ama küçük bir aparata ihtiyacınız var ve laptop'unuz windows 7 veya prejektör bağlantısı bulunması gerekir. Aparatın resmini isterseniz gönderebilirm
  • Elinizde HDMI in destekli bir laptop varsa oynayabilirsiniz. Onun dışında mümkün değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha baglayanini goremedik.

• emre1393 kullanıcısına yanıt
    Bağlanabilir ihtiyrüaç olan şey küçük bir adaptör adaptörü buradan alabilirsinizhttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-to-vga-audio-ses-vga-analog-donusturucu-139356210 Gönderdiğim tabi ucuz bunun daha kalitelileri biraz pahhalı ama değer. Ama bunun için windows 7 ye sahip olman lazım. Tabi windows 8'i hdmı ile direkt bağlayabilirsin ama bunun için hdmı çıkıç değil giriş olmalı. Yani çıkartacağın sonuç çok zahmetli bir iş.

• Dağılın kullanıcısına yanıt
    Ben bağladım.
  • Hükümran kullanıcısına yanıt
    Mümkün ben bağladım seste var görüntü kalitem'de çok yüksek istersem sana nasıl olacağını link atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro.exe

Mümkün ben bağladım seste var görüntü kalitem'de çok yüksek istersem sana nasıl olacağını link atabilirim

Sizin laptop input desteklidir olayın dönüştürücü ile alakası yok.

Laptop modelinizi soyler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: elektro.exe

Ben bağladım.

laptop markan ne hicam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.