Bugün nihayet konsoluma ikinci el kinect sensörü aldım. Aldığım kişi konsolunu fw'li kullanıyormuş. Bitirdiği kopya oyunları da bana hediye etti. Ama benim konsolum jtag'lı bu diskleri açmıyor. Bilgisayardan isoya çevirip, ordan da iso2god kullanarak god'a çevirmeyi düşündüm. Bilgisayardan free iso creator kullanarak isoya çevirmeyi denedim ama beceremedim. Bu diskleri bir şekilde değerlendirmek mümkün müdür?
Bu tarz konuların açılması ve bilgi paylaşılması yasak.Burdan ekmek çıkmaz sana.
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
Bu tarz konuların açılması ve bilgi paylaşılması yasak.Burdan ekmek çıkmaz sana.
Pekala, bütün forumdan özür dilerim ama,
Bu üslubunuzun hali nedir? "Burdan ekmek çıkmaz sana" ne demek? Tarzınızı ivedilikle değiştirmenizi rica ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mphrmph
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
Pekala, bütün forumdan özür dilerim ama,
Bu üslubunuzun hali nedir? "Burdan ekmek çıkmaz sana" ne demek? Tarzınızı ivedilikle değiştirmenizi rica ediyorum.
O cümleyi söylediğinin tam tersine samimi bir cevap vermek için kullandım.Ben de seni okuduğunu yanlış yorumlamamaya davet ediyorum.