Şimdi Ara

Xbox 360 İçin Ses Sistemi Tercihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ses Sistemini Xbox ve PS3 İçin Kullanıcağım İçin Konuyu Buraya Açmaya Karar Verdim.

Sorum Şu ;

Acaba Oyun Oynerken HDMI Bağlantısı İle LCD Tv Üzerinden Ses Almak Mı Daha Verimli Olur Yoksa Optik Kablo Vasıtası İle Direk Xbox Üzerinden Mi Ses Alınmalı?

Eğer LCD Tv Üzerinden Ses Almak Daha İyi İse DAV-DZ660 Home Theatre Sistem Düşünüyorum. HDMI ile LCD Tv ye Bağlayıp TV'den Çıkan Sesi 5+1 Aktarmak Lazım.

Eğer Xbox Yada PS3 Üzerindeki Optik Ses Çıkışından Ses Almak Daha İyi İse Z-5500'i Direk Optik Aparatı İle Xbox'a Bağlamyı Düşünüyorum.

Ayrıca Bu 2 Üründeki Önemli Farklardan Biri Birinin Aktif Birinin Pasif Woofer'ının Olması. Kullananlar İçin Aktif Woofer Mı Yoksa Pasif Woofer Mı Daha İyi Oyun Performansı Veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Şubat 2009; 18:23:38 >

• Tek kelime ile z-5500. Başka söze gerek yok. Direk makinadan z-5500'e optik bağlamanı tavsiye ederim. En verimli bu işler. Hatta verimi geçtim coşarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 16 Şubat 2009; 22:01:33 >
  • Logitech Z-5500 der ve susarım.
  • Ev sinema sistemi optik giriş ve çıkışlara sahip amfiye sahip ise ve ses sistemini yerleştirecek düzeyde yeterli alana sahipseniz tercih edilebilir ancak, bu imkan yok diyorsanız Z5500 alarak konsolları ses sistemine rahatlıkla bağlar en iyi performansı alırsınız.

Z5500'de konsolları aynı anda optik girişten bağlamanız için optik çoklayıcı almak zorundasınız aksi halde tak çıkart yaparak konsollardan gelen optik kabloları Z5500 decoderine takmanız gerekecektir, yada konsollar birbirine yakınsa konsollar arasında kablo değişikliği yapacaksınız.

Seçiminizi bence Z5500 den yana yapın ben de kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.

Optik çoklayıcılara örnek

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• z-5500'e bağladım x360'ı. sonuç mükemmel diyebilirim. tek kötü tarafı sesi fazla açamıyorum :)
  • tabiki Z-5500..dolar kuru nedeniyle fiyat yüksek seviyelerde de olsa parasını fazlasıyla hak eden bir ürün.
    teknomarketlerin günlük veya haftalık kampanyalarından faydalanarak azda olsa piyasa fiyatının altına temin etmek mümkün.
    şimdiden güle güle kullan diyelim,hayırlısı olsun..
  • Forumun 2.el kısmından uygun fiyatlara nakit Z5500 alabilirsiniz, sıfırı şu an için biraz pahalı nakitiniz varsa 2.el kısmına göz atın mutlaka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdek

z-5500'e bağladım x360'ı. sonuç mükemmel diyebilirim. tek kötü tarafı sesi fazla açamıyorum :)

Sesini açamadıktan sonra ne anlamı kaldı 750 tl lik ses sisteminin ... Ben de 2 ahşap kabin var everestin valla yetiyo da artıyo bile çok kaliteli ürünler kaç sene önce almıştım ufacık bi sorun yok..daha ucuz ve kaliteli ses sistemi için tavsiye olunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokerguy -- 16 Şubat 2009; 22:44:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy
    Sesini açamadıktan sonra ne anlamı kaldı 750 tl lik ses sisteminin ... Ben de 2 ahşap kabin var everestin valla yetiyo da artıyo bile çok kaliteli ürünler kaç sene önce almıştım ufacık bi sorun yok..daha ucuz ve kaliteli ses sistemi için tavsiye olunur

elinizdeki sette optic giriş mevcut mu ? arkadaş 5.1 ses alabileceği 2 set arasında kalmış ve önerilerimizi beklemiş.
  • Ben o konuyla alakalı söylemedim farkettiysen genel olarak yazdım daha ekonomik ses sistemleri arayan arkadaşlar için
  • Z5500 gibi bir seti son ses hatta boost değerine çıkacak düzeyde kullanmak için müstakil bir daire şart, apartmanda komşular polis çağırır o derece bir sesi var zaten setin.
  • anladim cok tesekkur ederim cevaplar icin

isllh benden sonraki ses sistemi arayanlar icinde faydali olur

tavsiyeleriniz uzerine tercihimi z5500 den yana kullanacagim
  • yaw konu ile çok alakalı değil ama bende de creative inspire 5200 5+1 ses sistemi var bunu xbox360 'a bağlayabilir miyim?Cevap evet ise nasıl?
  • Sanki ben yeni alıyormuşum gibi mutlu oldum vallahi ne diyim. Fena bağımlılık yapıyor buna inan

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

anladim cok tesekkur ederim cevaplar icin

isllh benden sonraki ses sistemi arayanlar icinde faydali olur

tavsiyeleriniz uzerine tercihimi z5500 den yana kullanacagim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.