Şimdi Ara

XBOX 360 İÇİN ÇİP RESMEN DUYURULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox sın çipini yapan excuter takımı xbox 360 için çipin yapıldığını resmen duyurdu yaklaşık 1. 1.5 ay sonrada kullanıcıya sunulacak hale getireceklerini açıkladılar...

işin komik tarafı ise bazı kopya oyunlar aynı dreamcast deki gibi boot cd siyle çipe gerek kalmadan çalışabiliyor.

http://www.teamxecuter.com/index.php

hayırlı uğurlu olsun

• ooh yarasın

valla ps3 2007 gibi abartı bir tarihe ertelenirse bende önden bi x360 alabilirim çipte çıktığına göre sorun kalmadı
  • Çok güzel bir haber. Ama Türkiye'ye ne zaman gelir acaba?
  • vatana millete hayırlı olsun..
  • ben bidaki sene eylülde almayı düşünüyorum
  • nihahahaha

güzel güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeL

• ''işin komik tarafı ise bazı kopya oyunlar aynı dreamcast deki gibi boot cd siyle çipe gerek kalmadan çalışabiliyor. ''

dreamcast nedir?

bide boot cd ne oluyor??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iii haber belki Ps2 mi satar Xbox alırım bi kaç ay sonra.
  • Bu bizim gibiler için süper bir haber valla
    Dreamcast:Seganın bir oyun konsolu
    Boot cd ye gelince; evt suan pek çook oyunun demo ve videosunu içeren bir xbox360 dvd si torrent sitelerinde dolaşıyor.Bunun en büyük özelliği xbox360 a taktığınızda çalışması,çipe ihtiyaç duymadan
  • Ps2 içinde video ve demo bulunan bir kopya disk bu şekilde çalışır mı?
    Yani internetten bir demo ve video bulunan bir dvd indirsek direk çalışır mı? Ps2 de böyle birşeyin mümkün olmadığını düşündüğüm için hiç denemediğim. Birde dvd-rw olmadığı için.
  • "It seems Microsoft was in such a hurry to get this stuff out that they forgot to set the media protection on this disc. This leaves hackers with the posibility to hack around with this disc that load from a normal DVDR5 backup!"
    Bu yazıdan anlaşıldıgı gibi bu dvd de kopya koruması yokmuşSony böyle bi hata yapmazPs2 de ben duymadım cipsiz makinede kopya dvdlerin çalıştıgını ancak boot cdler ile mümkün.

• sansa bende bu gun xbox aldım 2 cı el artık 2-3 ay sonra satıp x360 alırım tabı chip i halledılmıs olursa
  • Şu an için çiple ilgili bir gelişme yok. Sadece Boot Disk'te bahsedilen guvenlik koruması bulunmadığından bu disk kopyalanıp kullanılabiliyor ayrıca şu an için bu diskin içine başka oyunlar koyma denemeleri sonuçsuz. Ama bu disk sayesinde bir çok şeyin önü açılacaktır. Yalnız online bağlanma düşünceniz varsa çip olayı biraz düşündürücü.

Online dediğimde sadece online oyun oynamak değil. Sony'nin yapmayacağını düşündüğünüz şey aslında sadece diskte bir kopya koruması değil. Xbox 360 ile Demo oyunları ve Trailer'ları direk indirebiliyor ve oynayabiliyorsunuz. Xbox 360 Online'ı çok etkin bir biçimde kullanıyor. Sony'nin PS3'ü çıkartırken şu an için Online'ı built-in kullanmayacağını açıkladığı düşünülürse başka diyeceğim birşey yok..
  • chip çıksa bile ben şahsen 800 ytl den fazla para verip aldığım aleti bilgisiz insanların eline chip takmaları için vermem
  • Orjinalden alıntı: kontendoo

chip çıksa bile ben şahsen 800 ytl den fazla para verip aldığım aleti bilgisiz insanların eline chip takmaları için vermem

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.