Şimdi Ara

xbox 360 hesap paylaşımı? kardeşlik değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu doğru yere açmamışsam eğer özür dilerim

    benim 2015 te aldığım bir e kasa xbox 360ım var.konsolu ilk aldığım tarihte bir hesap açtım fakat internetim olmadığı için hesabı online olarak hiç kullanmadım.aradan 1 yıl geçti ve eve internet bağlattım.interneti bağlatır bağlatmaz yeni bir hesap açtım ve live gold üyeliği aldım.ve şuan 2. açtığım hesapta 32 adet oyunum var.mesele şu;
    ben ilk hesabıma girdiğimde oyunlara erişebiliyorum.eğer ben ilk hesabımı bir başkasına verirsem offline bir şekilde oyunlara erişebilirmi.yani live gold kullanmadan diyelim.eğer böyle bir şey gerçekleşirse banlanma gibi bir durumla karşı karşıya kalırmıyım.



  • Oyunlarin oldugu hesabi verirsen anca oyle erisebilir.



    Yani soyle olacak; 32 oyun olan 2. Hesabini arkadasin xboxunda acip oyunlari indireceksiniz. Sonra arkadasin xboxunda kendi hesabini actiginda oyunlari gorup offline oynayabilecek.



    Yani senin 1. Hesabinda oyunlari gorebildigin gibi o da kendi hesabinda oyunlari gorebilecek.



    Senin 2. Hesabin ayni anda iki xboxta da online olmadigi surece banlanmazsin diye dusunuyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    peki hocam saol.arkadaşıma xbox aldırdım diyelim.yeni konsola benim hesabı açıp oyunları yükledikten sonra hesabı haliyle kaldırmam gerekecek.o halde de kendi hesabından oyunları görebilir değil mi.yani benim hesabı o konsolda açıp oyunları bir çırpıda yükleyip hemen ardından hesap kaldırma yaparsam diyorum.yani benim hesap arkadaşımın konsolunda gözükmeden bile oyunlara erişebilir değil mi.?
  • Tilky61 T kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum hocam. Ama otomatik girisi kapatirsan sifresiz senin hesabina giremez kendi hesabindan oyunlari gorebilir. Silersen ne olur bilmiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox 360'ta bir hesap diğer hesaptaki oyunlara erişemez.
  • turgay75x kullanıcısına yanıt
    bende ki konsolda erişim oluyo.bi yanlışın var heralde. live uyelik sahibi olduğum hesapta multiplayer gta 5 oynarken, live olmayan diğer hesapta single oynayabiliyorum.sonucta ben bu gta5 i bir kez aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tilky61 T kullanıcısına yanıt
    ilk hesap ve ikinci hesap yani oyunların olduğu hesaba aynı xboxta giriş yapıyorum iki hesaptan da oyunlara ulaşıyorum demişsin. Bu zaten oluyor. Sendeki konsolda da erişim olması normal. Fakat senin bilmek istediğin ilk hesabı başkasına verirsen 2. hesaptaki oyunlarına ulaşabilecek mi? Haliyle hesabı başkasına verirsen o da kendi cihazından giriş yapacak. Ben de diyorum ki bu durumda bir hesap farklı bir xboxta oturum açtığında diğer xboxtaki hesaba ulaşamaz. (Kardeşlik yapmadıysan tabi.)
  • Oynayabilirsin kardesim. Oyunlari indirdikten sonra bir daha oyunlarin oldugu hesaba giris yapmadan her turlu o oyunlari oynarsin hesabi silebilirsin istersen. Oyunu makineden silmedigin surece her turlu istedigin hesaptan girerek o oyunlari oynarsin. Online oynayabilmen icin sadece oynadigin hesapta gold olmak zorunda. Yani başka hesaptaki gold bir baska hesapla kullanilamiyor oyun gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/xbox-360-dijital-oyun-paylasimi--126375071-2 şöyle bir konumuz var ilginizi çekerse. Çok katışım sağlayamadık ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.