Şimdi Ara

XBOX 360 HATASI ''E74'' ün kaynağından biri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox 360'ın 'E74' probleminin sebebi xbox 360'ların 1080p görüntü desteği getiren bir güncellemeden sonra konsolun bu görüntü moduna ulaşmak için aşırı derecede ısınmasının sonucu olarak bu hatayı verdiği düşünülmektedir.arkadaşlar yüksek çözünürlükte oynuyucam diye bu yaz sıcağında da konsol ısınırken daha da ısınması sonucu 3k verecektir.bu gidiştede 3K'LAR ARTICAK.

(VERİLDİYSE ÖZÜRDİLERİM AMA BU HABERİ GÖRDÜĞÜM ANDA SİZLERE BİLDİRMEK İSTEDİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcus151 -- 4 Ağustos 2008; 22:56:15 >

• e 74 3k oldunda çıkan uyarı numarası zaten
  • KAYNAK OYUNGEZER HAZİRan sayısı alışveriş bölümü
  • yeni bir hatamı bu hata bayadan beri varki zaten, herifler bu haziranda fark etmişler heralde artı oyungezer saçmalamaya devam ediyoraynen böyle devam
  • kardeş ne yazıyorsa ben onu yazdım.ama anlatmak istedikleri bu hatanın kaynağını bulmuşlar.ayrıca başlık değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcus151 -- 4 Ağustos 2008; 22:57:06 >
  • yok kardeş sana bişey demiyorum oyungezer son zamanlarda saçmalıyor ve ps fanlığı yapıyorda ondan diyorum
    zaten e74 hatasının gpu ısınmasından kaytaklı olduğu bilinir hatta diğer bir adıda tek kırmızı hatasıydı galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

yok kardeş sana bişey demiyorum oyungezer son zamanlarda saçmalıyor ve ps fanlığı yapıyorda ondan diyorum
    zaten e74 hatasının gpu ısınmasından kaytaklı olduğu bilinir hatta diğer bir adıda tek kırmızı hatasıydı galiba

doğru söylüyorsun kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.