Şimdi Ara

Xbox 360 Elite Nasıl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bir yere sordum. Elite versiyonunda 3k sorunu olmuyor falan dedi doğru mudur acaba? Son firmware ile 900e satıyorlarmış...

• Baya kafaya almışlar seni.Eliteden 3k olmuyor diye bi şey yok
    Örneğin falcon elite-pro ve arcade
    jasper elit-pro ve arcade vs bunların hepsinin anakartı aynı kasa sonradan takılıyor
    900tl ne öyle
  • hocam böyle şeyler artık forumda kirlilik yaratan şeyler olmaya başladı ... elitte 3k olmuyor demesi satıcının çok komiğime gitti doğrusu . keşke satıcıya sorsaydın 3k ne demek biliyor mu acaba ... bu arada yanlış anlaşılmasın benim de xbox um var . yalnız şu bir gerçek ki bozulacak diye endişe ediyorsanız xbox işine hiç girmeyin . doğrusunu söylemek gerekirse birgün her xbox gibi sizin alacağınız makinede bozulacaktır tabii süresi tamemen şans işi bu 6 ay da olabilir. 1 yılda .2 yılda olabilir. şuna da emin olun ki bağımlılık yapan bir makine bozulunca yenisini alması geliyor insanın... xbox malzeme olarak çok kötü yapılmış ama oyun ve grafik bakımından muhteşem bir cihaz
  • Elite, Falcon kullanıyorum ve 14 ay sonra E74 aldım. Kaçış yok (:
  • Gözünü sevdiğimin esnafı. Vur vurabildiğine.

2.el kısmında bile sıfır X360 Elite'a 900 isteyen yoktur. Herhalde bu adamların sattığı Elite bulunmayan hint kumaşı ki bu fiyattan satıyorlar... aaa yanlış dedim 3K yokmuş bak bunlarda, verilir 900 TL. Sonradan üstüne bol buzlu soğuk su içilir anca keser adamı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Elite, Falcon kullanıyorum ve 14 ay sonra E74 aldım. Kaçış yok (:

Sende makineyi baya yordun 231 oyun ne demektir
    Yavuz abi bu 3kgörmiyen eliteleri tahtakale esnafımız üretmiş içindede thermaltake su soğutma sistemi var,ayriyetten x360 logosunun bulunduğu bir bardak soğuk su içmemiz için bile özel üretilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 6 Haziran 2009; 20:38:04 >
  • Tamam anladım ben. Ortalama ne kadar Xbox fiyatları?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 e jasper arcade alsanız yeter sanırım 50 lirayada konsoltürk te soğutma mod yaptırır kullanırsınız 550 yani toplam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atl@s

500 e jasper arcade alsanız yeter sanırım 50 lirayada konsoltürk te soğutma mod yaptırır kullanırsınız 550 yani toplam

Ankarada nerden temin edebilirim ki? Bir de Samsung 19" lcd monitörüme bağlasam iyi görüntü alır mıyım? 1440x900 çözünürlük destekliyor wide screen...
  • konsoltürk ankarada zatenwww.konsolturk.com iletişime geçip daha detaylı konuşabilirsin onlarla...evet o monitörde de gayet güzel oynarsın
  • Sağolun arkadaşlar bakıyorum...
  • konsoltürk iyi satıcıdır jasper al 1 yıl garantili soğutma modlu
  • Ya ben monitörüme hep Samsung diyorum LG o LG. Bir öğrenemedim markasını ya. :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayA

quote:

Orjinalden alıntı: Atl@s

500 e jasper arcade alsanız yeter sanırım 50 lirayada konsoltürk te soğutma mod yaptırır kullanırsınız 550 yani toplam

Ankarada nerden temin edebilirim ki? Bir de Samsung 19" lcd monitörüme bağlasam iyi görüntü alır mıyım? 1440x900 çözünürlük destekliyor wide screen...

konsoltürk
    905554616336
    Kuleli Sokak 45/4 Gop Çankaya ANKARA (kızılaydan otobüs var numarasını can söyler tam hatırlamıyorum)

can ı arayın dükkan değil ama temiz düzgün bir insan o size cihaz ayarlar diyelim ki elinde jasper arcade yok gidin ırmaktan kızılay tüp geçitte jop un karşısı oradan 500 e jasper arcade i alın direk soğutma modu yaptırıp oynamaya başlayın ama can da cihaz %90 vardır evet o monitörle görüntü güzel olur kaldı ki ben 55 ekran tüplü tv de kullanıyorum o bile güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 6 Haziran 2009; 22:13:17 >

• dostum merak ettim sana 900 ytl fiyat ceken kendini zeki satan satıcının ve dukkanının adını soyleyebilirmisin
  • 500 Liraya sıfır Jasper al. 110 liraya'da 60GB HDD çak bitane olay tamamdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

500 Liraya sıfır Jasper al. 110 liraya'da 60GB HDD çak bitane olay tamamdır.

• 450 Jasper 60 GB HDD pro
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm24

dostum merak ettim sana 900 ytl fiyat ceken kendini zeki satan satıcının ve dukkanının adını soyleyebilirmisin

One Game Center Ankara Tunalı...

Bu soğutma modu nedir arkadaşlar bir resim falan verebilir misiniz?
  • jasperlerın fıyatı o kadar dusukmu ? elıteler nıye o kadar pahallı anlamadım. sacma geldı bana. Jasper varken kım elıte alırkı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.