Şimdi Ara

XBOX 360 ELİTE Mİ YOKSA YENİ SLİM 4GB MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
12.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EWET ARKADAŞLAR BU HAFTA XBOX ALMAYA KARAR VERDİM AMA XBOX 360 ELİTE 120GB MI? ALIYİM YOKSA YENİ XBOX 360 SLİM 4GB MI? ALIYİM KARAR VEREMEDİM. KAHRAMAN ELEKTRONİĞİ ARADIM HENÜZ SLİM İÇİN FW YOK, NE ZAMAN GELECEĞİNİDE BİLMİYORLAR 120GB ELİTE MODELİNDE ELİMİZDE 15-20 ADET KALDI DEDİLER ACABA ESKİ MODELİ ALSAM İLERİDE Bİ SIKINTI YAŞARMIYIM 3K VB GİBİ YADA SLİM ALSAM FW İÇİN ÇOK BEKLERMİYİM KARARSIZ KALDIM. SİZE SORAYIM DEDİM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

NOT: XBOX 360 ELİTE 120GB : 625 TL FW Lİ
    XBOX 360 SLİM 4GB : 475 TL + FW ÇIKARSA
    XBOX 360 ARCADE : SIFIRI ZATEN PİYASADA YOK...

• Jasper boardlarda 3k kalktı. 4 gblık slim alacağına elite almanı öneririm...
  • fw li oynayacaksan elite üstü gereksiz.
  • tabi ki elite hem slimler kırılmıyor eğer fw attrıacksan
  • en geç mayısın sonunda fw çıkacak hatta usb stick çıkacak yani cihazın açılmadan kendin alıp fw atabileceksin burda 7 martta çıkıyormuş alet
    http://www.ck3.co.uk/product.php?productid=233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan34 -- 11 Mart 2011; 14:15:59 >
  • usb stick şeklinde çıkarsa 100 lira falan vermene gerek yok internette usb stick in İSO dosyası mutlaka düşücektir... alan biri isosunu alır torrente koyar falan seden bir usb belleğe yazarsın o iso ötekinden hiç bir farkı kalmaz

millet usb den Windows7 Mac OS x yüklüyor isosunu yazıp onda ne var
  • elite al bak keyfine..hem fw attırcaksan hiç gerek yok slim almaya , boşuna beklemiş olucaksın. ama elite in fiyatlarına iyice bir bak derim.ben yazın yazıcı iş hanında bi dükkandan 650 liraya 120gb fw li aldım.bu kadar ayda fiyatın 25 tl inmesi ironik.ama için rahat olsun 3k felan hikaye artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence al slim 4gb olan modelinden sonrada 250 gb alırsın benm gibi....zaten fw olayı dvdrom değişerk oluyor benmki öle hiç bi sıkntısını görmedim suana kdar hergun takır takır oynuyorum......slim de hiç bi skıntın olmaz bence...bende elite alacaktım gerk yok yenisi çıkmışken konsolun neden yenisi almim ki..ilerd kinecte aldın mı fazla kablo derdin de olmaz yok çevirici al onu al tak...benm gibi kinecti tek kablo bağlı rahat...tavisyem slim 4gb yada 250 olan modelden al.....fw al...doya doya oyna...;)
  • bende bu konuda biraz kararsız kaldım ama benim sıkkıntıntım şu yönde xbox360 jasper mı alayım yoksa ps3 mü
  • Slim alman daha iyi olur.sonuçta en son çıkan slim.
  • bahsettiginiz xecuter x360 usb pro, sizin icine sarki, film attiginiz dandini aletlerden degil. usb stick de degil ayrica, tammen ayri bir mekanizma.

alet budur, icerigi de bu linktedir:

http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=62468

subat sonunda slim aldim, 28 subatta dagitima geciliyor dediler, hala daha piyasaya tamamiylen sürülebilmis bir alet degil, bu alete alternatif "Maximus 360 Lizard USB Flash Tool" diye bir alet de var o bundan daha da pahali. hepsi asagi yukari ayni islemi görüyor,

DVD sürücüsünü pc ile baglamaya yariyor vs. vs.

Slim aldim, keske elite alip kirdirsaydim da beklemeseydim slimin fw sinin cikmasini diye dert yaniyorum simdi.

al elite i bak keyfine.. slim icin uygun fw ler daha test asamasinda ya da yapim asamasinda, aletler ciksa bile fw atilamayacak daha.

o yüzden baska sitelerden daha uygun fw li elite bulabilirsin. onlara yönel bence.

• selam dostum,ben de darty'de gördüm xbox360 120 gb elite pal,fiyatı da gayet uygun.işte şu da linki:http://www.darty.com.tr/e_commerce/XBOX/MICROSOFT/X360-ELITE-CONSOL-p-40857-c-34.htm
    bi bakmanın faydası olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

selam dostum,ben de darty'de gördüm xbox360 120 gb elite pal,fiyatı da gayet uygun.işte şu da linki:http://www.darty.com.tr/e_commerce/XBOX/MICROSOFT/X360-ELITE-CONSOL-p-40857-c-34.htm
    bi bakmanın faydası olur sanırım

stokta olmayan ürün, o fiyattan imkansız zaten şu aralar.
  • Dostlar ben de bölüyorum, çok özür dilerim. Bu FW ne demek olur? Ne işe yarar? Kısaca bir açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gatruno

Dostlar ben de bölüyorum, çok özür dilerim. Bu FW ne demek olur? Ne işe yarar? Kısaca bir açıklayabilir misiniz?

FW= Firmware , DVD Rom Sürücüsünün yazilimi demektir.

FW'li xboxlar demek= xbox'un acilip dvd rom sürücüsünü cesitli zamazingolar yardimiylan "sadece orjinal oyun dvdleri okunabilir" sekline olan sürücü yazilimini "her türlü gider" seklinde degistirilmis olmasi anlamina geliyor.

yani herhangi bir korsan sekilde yazilmis xbox oyununu sadece FW yemis xbox'larda oynayabilirsin demektir.

Slim versiyonuna kadar olan tüm diger xbox versiyonlarinda FW yaptirma imkani mevcuttur. Slim versiyonlarda iste sadece 2010 Agustos ayindan önce üretilmis olanlarda bu islemi gerceklestirebilirsin.

Bunun disinda Slim versiyonlar icin 7-8 aydir hâla daha (malesef) uygun FW yapilamadi. Bazi DVD Rom markalarina yani FW sürümüne göre test asamasinda, bazilari icinde ya yapim asamasinda ya da daha yapimina baslanmamis durumda.

NOT: FW yemis xboxlarda online oynayabilme özelligi mevcut (Yeni cikan EA yapimi oyunlarin bu tarz durumlara ve 2. el satilabilesi olagan olan oyunlar icin ONLINE PASS adi altinda KEY lerini cüzzi bir fiyata alman gerekiyor tabii ki)

• quote:

Orijinalden alıntı: _janissary_

quote:

Dostlar ben de bölüyorum, çok özür dilerim. Bu FW ne demek olur? Ne işe yarar? Kısaca bir açıklayabilir misiniz?

FW'li xboxlar demek= xbox'un acilip dvd rom sürücüsünü cesitli zamazingolar yardimiylan "sadece orjinal oyun dvdleri okunabilir" sekline olan sürücü yazilimini "her türlü gider" seklinde degistirilmis olmasi anlamina geliyor.

yani herhangi bir korsan sekilde yazilmis xbox oyununu sadece FW yemis xbox'larda oynayabilirsin demektir.

Slim versiyonuna kadar olan tüm diger xbox versiyonlarinda FW yaptirma imkani mevcuttur. Slim versiyonlarda iste sadece 2010 Agustos ayindan önce üretilmis olanlarda bu islemi gerceklestirebilirsin.

Bunun disinda Slim versiyonlar icin 7-8 aydir hâla daha (malesef) uygun FW yapilamadi. Bazi DVD Rom markalarina yani FW sürümüne göre test asamasinda, bazilari icinde ya yapim asamasinda ya da daha yapimina baslanmamis durumda.

NOT: FW yemis xboxlarda online oynayabilme özelligi mevcut (Yeni cikan EA yapimi oyunlarin bu tarz durumlara ve 2. el satilabilesi olagan olan oyunlar icin ONLINE PASS adi altinda KEY lerini cüzzi bir fiyata alman gerekiyor tabii ki)

peki bu FW işlemini kendimiz yapabiliyor myuz yoksa bi parça mı takılacak

• _janissary_ demişsin Fw yemiş xbox360 larda online oynuyabilirsindiye de fw atmadanda oynanıyor diye biliyorum live dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: acerygt

quote:

Orijinalden alıntı: _janissary_

quote:

peki bu FW işlemini kendimiz yapabiliyor myuz yoksa bi parça mı takılacak

bazı sitelerde nasıl yapılıcağı anlatılıyo ama deneyen çoğu kişi xbox ımı tamir edin diye iş hanlarının yolunu tutuyormuş.yani kendin yapmak sakat iş

• fwli ise elite fwsiz ise slim al derim ben
  • Ben daha çok Live'dan online oynamak istiyorum.Eğer FW yaptırırsam , ban yer miyim? Bir de 8 Mbit internetle rahat oynanır mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.