Şimdi Ara

XBOX 360 DİK TUTMA STANDI FANLI BİR ZARARI DOKUNURMU?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne adamlar var yaaa zararı olsa adamlar neden yapsın yaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanfarel

ne adamlar var yaaa zararı olsa adamlar neden yapsın yaaaaa

Zararı var ama sigara üretiliyor dünyada değil mi ?

Sen böyle düşünmeye devam edersen çok zarar görürsün

• Alt kapak çok kalın, altına fan man ne koyarsanız koyun fayda etmez. Eğer alt kapağı çıkarır, içinde ki metal kısmın altına gelicek şekilde koyarsanız fayda eder. Ama gücü Xbox' tan almayın. Laptop soğutuculardan alın, kablosunu kesin, bir de volt' u ayarlanabilir az buçuk kaliteli bir adaptör alın. Onun da ucunu kesip, iki ucu birleştirin. Alın size elekriği prizden alan fan. adaptörü 12v yaparsınız hemde, deli gibi hava verir.
  • Makinen eğer 2006 üretimse bence Kutup'ta da oynasan 3K'yı görürsün. Bence bu stand eğer resmi ürünse alınabilir sonuçta eğer ürün resmiyse MİCROSOFT cıkarttı demektir ve böyle bi ürünü cıkarttıklarına göre kesin bildikleri vardır ama makinan ZEPHYR yada FALCON değilse 3K'yı görmen kaçınılmaz...
  • İstediğin gibi kullan kardeş, bu tamamen şans işi diyebilirim her türlü tedbiri alsanda eski boardlı sistemlerde malesef bu 3K derdi var ama 2005 makinaları bile kullanan arkadaşlar var dikkatli kullan gerisi zaten şansa kalmış, Standa gelince arkadaşlarında dediği gibi eliktiriği harici olarak alırsan zarar çok faydası olacak bi ürüne benziyo,
  • Beyler dün gece bir ısı testi yaptım.. Ve işte sonuç: Makina dik durumdayken, yatay ve altında tüm delikerin açık kalması için konmuş bir blok varkenkine nazaran çok daha az ısınıyor..

Bu durumda dik kullanmanın çok daha serin bir yöntem olduğu ortaya çıkmış oldu..

@Yusuf: O makinada kesin bir keramet var.. Şerbetli 360 diye sat en iyisi..
  • bende xbox'un altında dik durmasını sağlayacak fanlı bir stand kullanıyorum (pelikan fan stand) gayet memnunum alttan içeri hava girişi sağlayıp arka egzos fandan da dışarı çıkması sağlanıyor bana göre en matıklı çözüm hava sirkülasyonu açısından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 26 Mayıs 2008; 16:10:42 >
  • bence gereksiz bir aparat ,o fiyata 2. kolun yoksa onu al , her iki yanındanda hava alıyor içeriye zaten konsol ,xbox 360 ın içine müdahale etmeye çekiniyorsan yinede bilemem kendi kararın..x-clamp a müdahale yi bir düşün derim ben ..birde içine fan takabilirsin onuda harici adaptörle yaparsın ..zaten çoğu insan da buna yakın düşüncelerini yazmış ...
  • bi teste gerek yok ben iki sekildede kullandım bi 5 6 aydır ve dikken daha az ısınıyor makine bu elle bile coook rahat anlasılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

bi teste gerek yok ben iki sekildede kullandım bi 5 6 aydır ve dikken daha az ısınıyor makine bu elle bile coook rahat anlasılıyor

Aynı mantığı ekran kartı oc sinde yaparsan olacak tek şey cız bız 8800 Gt dir..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22071584/tm.htm

arkadaslar bu nasıldır acaba kullanan varmı ?

bide gucu usb den alıyo zararı olurmu ?

fiyat nasıl ?

XBOX 360 DİK TUTMA STANDI FANLI BİR ZARARI DOKUNURMU??
  • arkadaslar bence bunun gibi birseyi
    http://img139.imageshack.us/img139/9063/1001445ja4.jpg
    http://img296.imageshack.us/img296/5779/1001446ih8.jpg

su ile doldurup birkac saatliyine buzluga koyun ve tamami ile buz oldugu zamana kadar bekleyin sonra cikarin xbox oynayacaginin zaman bunu altina bi iki pecete koyun xboxun yanina 4-5 dvd koyun tam uclarina ama tam 2-3 cm fark olsun altinda ve o zaten xboxun altindaki deliklerden soguk girer sizde rahatca oynayin hattayi isterseni tam fan giren yeride boyle yaparsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LilxE07 -- 28 Mayıs 2008; 18:32:38 >

• sonra hakkın rahmetine kavussun

onlar ısınınca nemi nereye gidecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

sonra hakkın rahmetine kavussun

onlar ısınınca nemi nereye gidecek

benim demek istedigim 10 15 dakka falan altina koymak ole fazla deil
  • Ben bu soğutucunun aynısını Kadıköy Yazıcıoğlu İşhanında gördüm. Satıcıya fiyatını sordum.(O arada falcon elite ve arcade fiyatıda sormuştum.)
    Satıcı bana bunu yeni makinalarda kullanman gereksiz dedi. Bu soğutucular eski jenarasyon makinalar için dedi. Cihaz usb den bağlanıyor. Usb yi bilgisayara aktarılırsa bence cihaz daha iyi soğur gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xstaticx -- 29 Mayıs 2008; 9:06:41 >
  • ben her zaman yatay kullanıyorum ve yatay kullanmayı öneriyorum.

kesinlikle makinayı yatay kullanmalısınız çünkü dik kullanınca alttaki delikler hava almıyor ve doğal olarak makina ısınıyor.
    yatay kullanın ve altına siyah dvd kutuları var onları bırakın tam ortalama (delikleri kapatmayacak şekilde)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ea_wanted

ben her zaman yatay kullanıyorum ve yatay kullanmayı öneriyorum.

kesinlikle makinayı yatay kullanmalısınız çünkü dik kullanınca alttaki delikler hava almıyor ve doğal olarak makina ısınıyor.
    yatay kullanın ve altına siyah dvd kutuları var onları bırakın tam ortalama (delikleri kapatmayacak şekilde)

nasıl dik kullanınca alttan hava almıyor yanlarında altında üstünde hava delikleri var ,yani yatay kullanmanı buna bağlaman enteresan 2 şekilde de kullanılabilir konsol ..yok dik kullanınca hava almıyormuş filan hikaye bunlar ...
  • makinanın tam olarak yatay koyduğunuz zemin kısmının ortası ısındığını fark ettim ben onun için dik konumda tutuyorum ve bence en sağlıklı duruş şekli bu 360 için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ea_wanted

ben her zaman yatay kullanıyorum ve yatay kullanmayı öneriyorum.

Yok Emin geçen gün sensörlerle bir ısı testi yaptım ve sonuçta dikey ısı değeri yataya nazaran 8-12C daha düşük..
  • Ya aletinde bir karizması var sonuçta.Yan yatırıp iki taraftan dvd kutusu koyunca hiç bir espirisi kalmıyor ben 2 gündür yan kullanıyordum dvd kutusuz baktım dik kullanımdan çok daha fazla ısınıyor bence dik kullanmak lazım...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.