Şimdi Ara

** XBOX 360 'DA KAMPANYA ** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
2
Favori
22.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: a_s_h_e_n

Pal Arcade 590,ntsc-u arcade ne kadar olur atik elektronikte.Şu anda elinizde yoksa gelince ne kadar olur?

Ntsc-U Falcon şu an bulamadık , bulduğumuzda getireceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik_Elektronik -- 9 Şubat 2008; 1:53:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

ya bide wireles direksiyonu getirseniz tam süper olcak ya :D yakında ben çıkıp getircem yurt dısından

dısardaki arkadaslarda getirmiyorki koca kutuyu onlardan isteyeyim :D playasiada fln da yok tek umudum siz kaldınız :d

arkadaşımla aynı fikirdeyim..wireless whell alıcısı o kadar çok ki forumda kapış kapış gider vala.hatta ben kapora bile veririm yeterki getirin.

guitar hero gitarı var mı elinizde varsa ne kadar? Saygılar..

Zaten problem hacim kaynaklı . Navlun aşırı pahalı çıkıyor , dolayısıyla maliyet yüksek. Şu an çözüm yok gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

ya bide wireles direksiyonu getirseniz tam süper olcak ya :D yakında ben çıkıp getircem yurt dısından

dısardaki arkadaslarda getirmiyorki koca kutuyu onlardan isteyeyim :D playasiada fln da yok tek umudum siz kaldınız :d

arkadaşımla aynı fikirdeyim..wireless whell alıcısı o kadar çok ki forumda kapış kapış gider vala.hatta ben kapora bile veririm yeterki getirin.

guitar hero gitarı var mı elinizde varsa ne kadar? Saygılar..

Zaten problem hacim kaynaklı . Navlun aşırı pahalı çıkıyor , dolayısıyla maliyet yüksek. Şu an çözüm yok gibi.

parçalanıp gelsn ben burda birleştirirm yahu :P

birde sizde joytechk nitro vardı herhalde onun fiyatı nedir pek aklımda yok aslında o ama bunuda bulamıyoruzki bi türlü

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

İyi günler hemalhemsat üzerinden iki parça şeklinde satış açabilirmisiniz?..
    Yani biri 400 bir 355ytl olmak üzere iki satış olursa hemen alırım, bunu isteme sebebim kredi kartlarımda tek tek yeterli limitimin olmaması. Cevabınızı bekliyorum.
    İyi çalışmalar...

İsteğiniz güvenli alışveriş kuralları içeriğine uygun olmadığından uygulanamaz.
    Havale , eft yada mail order seçenekleri size daha uygun görünüyor...
    Teşekkürler.

Bana ömden attığınız yöntemi kabul ediyorum önce 255ytllik artırmayı başlatın onaylayayım sonra diğer artırmayı başlatıp onunla gönderirsiniz. Yalnız 255+400 olacak yanlış yazmışım 355+400 755 ytl yapıyor . İlanınınız bekliyorum 255ytl olarak onayını derhal vericem, ömden de cavap verdim.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 9 Şubat 2008; 12:21:12 >
    Sorunsuz Alışverişlerim: Kemalmeralll, PisObit, zack06, ayhanerdogan06, AlexisSanches, brkk_, sakgoz79, kings_prestigee, zack06, squall_06, GrAy, kazegami1, Affliction, ematrix1, mec, smarkbil06, vedath, ulasasmadili, SupremeXXL,

Uzak Durulması Gerekenler: omerceliker (Sözünde durmayan güvenilmez birisi)

• quote:

quote:

quote:

Yani biri 400 bir 355ytl olmak üzere iki satış olursa hemen alırım, bunu isteme sebebim kredi kartlarımda tek tek yeterli limitimin olmaması. Cevabınızı bekliyorum.
    İyi çalışmalar...

Teşekkürler.

Bana ömden attığınız yöntemi kabul ediyorum önce 255ytllik artırmayı başlatın onaylayayım sonra diğer artırmayı başlatıp onunla gönderirsiniz. Yalnız 255+400 olacak yanlış yazmışım 355+400 755 ytl yapıyor . İlanınınız bekliyorum 255ytl olarak onayını derhal vericem, ömden de cavap verdim.
    Saygılar.

Vazgeçtim çok yoğun olduğunuzdan bir soruya en erken 24 saat içerisinde cevap alabiliyorum. Limiti artırıp hemalhemsattan direk satın aldım. Orada satın alan arsenicj benim, lütfen göndermeden fw yapmayı unutmayın. Bir de elinizde hdmi-dvi kablo varmı? Varsa kaç para?
    Saygılar...
    Sorunsuz Alışverişlerim: Kemalmeralll, PisObit, zack06, ayhanerdogan06, AlexisSanches, brkk_, sakgoz79, kings_prestigee, zack06, squall_06, GrAy, kazegami1, Affliction, ematrix1, mec, smarkbil06, vedath, ulasasmadili, SupremeXXL,

Uzak Durulması Gerekenler: omerceliker (Sözünde durmayan güvenilmez birisi)

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi çalışmalar...

Teşekkürler.

Saygılar.

Vazgeçtim çok yoğun olduğunuzdan bir soruya en erken 24 saat içerisinde cevap alabiliyorum. Limiti artırıp hemalhemsattan direk satın aldım. Orada satın alan arsenicj benim, lütfen göndermeden fw yapmayı unutmayın. Bir de elinizde hdmi-dvi kablo varmı? Varsa kaç para?
    Saygılar...

Ödeme onayı gelir gelmez paketinizi göndereceğim. Hdmi-dvi kablosu ilk alışverişiniz nedeniyle hediyemiz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik_Elektronik -- 9 Şubat 2008; 14:18:39 >

• Hdmi-dvi kabloda dahilmi makinayla 590ytl mi

Orjinalden alıntı: maximusix

Hdmi-dvi kabloda dahilmi makinayla 590ytl mi

Kutu içeriğinde yok ama hediye ederiz.
  • pazargünü kadiköydeki yeriniz acıkmı

Orjinalden alıntı: darkd66

Atiği iyi hoş bilirdikte kendilerinden ağustos ayında aldığım xbox360, dün 3 kırmızı ışık verdi. (garanti istememiştim) Bugün aradım bunu vereyim arcade pack alayim diye ama 2. el almıyoruz dediler. E dedim sizden aldım, olsun yinede almıyoruz dediler. Yollayıp baktırsam zaten gitti geldi kargo parası + 50-100ytl masraf bir şeye benzemeyecek... ne diyelim kısmet.

İkinci el almamaları gayet normal,ellerinde yeterince sıfır cihaz var ve birde 2.el cihazı kime satacaklar
    ama ücretini verip 3 k dan makınanı kurtarabilirsin,3 k ile ilgili cihaz kendilerinde var

• Bende bir tane almak istiyorum,yeterli derecede stoğunuz varmı acaba
    Atilla-Mete ve Yunus Bey lere saygı ve sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Shadows -- 10 Şubat 2008; 19:26:52 >

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Bu makineler kaç gb? FW li ürünlerde garanti var mı , varsa ne kadar süreyle? Ayrıca paket içeriği nedir?

Paket İÇERİĞİ:
    -Xbox 360 oyun konsolu.
    -256 mb memory card.
    -Kablosuz kontroller.
    -Pacman , Uno , Luxor2 , Boom boom Rocet , Feeding Frenzy.
    -220V Povwer Supply
    -Elektrik Bağlantı Kablosu
    -AV kablosu.

Üretim hatalarına karşı 15 gün garantimiz var.
    Arcade pack'de harddisk yoktur ama istenirse takılabilir; 20 gb harddisk 70 ytl.
    İzmir kargo yaklaşık 9 ytl.
  • Hocam bugün arkadaşla geldik tahtakaledeki yerinize ama yakalıyamadık seni. Çaycı, yarım saat önce çıktı dedi. Kısmet artık yakın zamanda tekrar gelmeye çalışıcam
    "Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz."
    "Mevla'nın elini çektiği insanlardan daha yetimi varmıdır?"

KURBAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: cturna

ntsc*u elinize geldimi falcon modeli ?

Ntsc/u arcade var ama falcon değil. Çevirici dahil 520 ytl. FW ücretsiz.
  • falcon değil ama arcade peki onlarda 3k hatası durumu nedir?

Orjinalden alıntı: cturna

falcon değil ama arcade peki onlarda 3k hatası durumu nedir?

Yeni üretim Hdmi çıkışlı boardlarda 3k hata olasılığı eskiye oranla çok daha düşük ama yinede minimum risk için falcon öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.