Şimdi Ara

** XBOX 360 'DA KAMPANYA ** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
2
Favori
22.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peşin fiyatına taksıt türü birşey olursa (özellıkle cardfınans'a (: ) 1 2 hafta içinde gelip bir arcade yada elite alırım sizden..
    AlışverişYaptıklarım :BeyazBüyü,Speed-Step,fenomenhaa,Baykaya,cafesnet,kesker,java,arbiter,pSyCo,x-gen,vitro,lazo,Khalkedon,twwrx,highend,Danielmarcos,Biruzec,$idikli,halvet,ajmet,imaginary,Spica,baha,Meneme2002,niyatovic
    o2lisu,Kehribar,apache,Erdemliol,serdar1soz,aeneis,desparatto,nezarruzi,toonjai,magiK,ONIONBUD,tansel,teknikel,truth,s!nan,brtana,trqx,unformat,gökhan_53,ryan cohen,demircibu,Cry Of Cyrus.vitaly_cl,DARTHNAZİ,sierra,cuh65,goblin,kortin,toshieee,eci_i,zee,candostum,expro,driver555,omersener,tuncayantar,zatoci,selweLs,mazhar,Supremum,palet,TцGy ,s@n@ne,eskobar35,saydam,kyorhan,habecan,efece,Alperileri,Timeguard,halitk,sarpuli,wwwengin,pLayer,z.x.c,sentanno,nesferato,skinny,mece,DarthVaderRSi,asefik,süsse,SayGili ,meroboy,imuratk,byRamo Nickini unuttuğum onlarca kişi (:
  • Valla tam zamanında 3k verdi Xbox ım. Her ne kadar tamir için çok fazla ücret söyleseler de arcade pack fiyatları çok uygun olmuş. Umarım 3-4 ay sonra "Arcade pack makinam öldü, 3k verdi" gibi topicler görmeyiz artık yeni üretimlerden sonra.

Bu arada garanti durumu var mı bu arcade packlerde?

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Peşin fiyatına taksıt türü birşey olursa (özellıkle cardfınans'a (: ) 1 2 hafta içinde gelip bir arcade yada elite alırım sizden..

hoca sen alemin PC cisi MOD çusu değil misin ya;

ben hep eskiden senin modlarını filan okurdum, donanım kısmında:) yanlış mı hatırlıyorum, kim kaldı eski PC cilerden arbiter filan vardı, hoca şanınıza yakışmaz Xbox ya

Orjinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Peşin fiyatına taksıt türü birşey olursa (özellıkle cardfınans'a (: ) 1 2 hafta içinde gelip bir arcade yada elite alırım sizden..

hoca sen alemin PC cisi MOD çusu değil misin ya;

ben hep eskiden senin modlarını filan okurdum, donanım kısmında:) yanlış mı hatırlıyorum, kim kaldı eski PC cilerden arbiter filan vardı, hoca şanınıza yakışmaz Xbox ya

Asıl hobim pc ancak konsol işi bambaşka bir olay..denemedıysen sanada önerırım kesınlıkle bu zevki
    AlışverişYaptıklarım :BeyazBüyü,Speed-Step,fenomenhaa,Baykaya,cafesnet,kesker,java,arbiter,pSyCo,x-gen,vitro,lazo,Khalkedon,twwrx,highend,Danielmarcos,Biruzec,$idikli,halvet,ajmet,imaginary,Spica,baha,Meneme2002,niyatovic
    o2lisu,Kehribar,apache,Erdemliol,serdar1soz,aeneis,desparatto,nezarruzi,toonjai,magiK,ONIONBUD,tansel,teknikel,truth,s!nan,brtana,trqx,unformat,gökhan_53,ryan cohen,demircibu,Cry Of Cyrus.vitaly_cl,DARTHNAZİ,sierra,cuh65,goblin,kortin,toshieee,eci_i,zee,candostum,expro,driver555,omersener,tuncayantar,zatoci,selweLs,mazhar,Supremum,palet,TцGy ,s@n@ne,eskobar35,saydam,kyorhan,habecan,efece,Alperileri,Timeguard,halitk,sarpuli,wwwengin,pLayer,z.x.c,sentanno,nesferato,skinny,mece,DarthVaderRSi,asefik,süsse,SayGili ,meroboy,imuratk,byRamo Nickini unuttuğum onlarca kişi (:

• arcade 590, elite 890, halo ?

ne kadar olduğunu öğrenirsem sevinirim.
    I am a world before I am a man I
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

pm attım..

Arkadaşlar yoğunluktan PM'lere bakamıyoruz o yüzden cevaplar gecikebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibolution2

arcade 590, elite 890, halo ?

ne kadar olduğunu öğrenirsem sevinirim.

Halo pack şu an yok.
  • yoğunluktan konsol alamıyoruz, pm. leri cevaplamayı bırakın.
    Alışverişim olanlar : Marmarali, kobe_bryant1977, celikcantxxl, mastertr, sky__walker, Atila, Prud, emre_81, xxxBomb3rMaNxxx, azurik, sanat7, Weycell61, Atik_Elektronik, seko2001, enigma_, siyahbalık, harmonyoa, Speed-Step, selchuk_, truelove, burcincerci, madozan, Lanore, Doftin, Definitive©, xxm, Manavus, theronin, Philipppp, mratt, cankutarslan, Pinky_Demon, darkraider, Narcissus©, hiickimse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Valla tam zamanında 3k verdi Xbox ım. Her ne kadar tamir için çok fazla ücret söyleseler de arcade pack fiyatları çok uygun olmuş. Umarım 3-4 ay sonra "Arcade pack makinam öldü, 3k verdi" gibi topicler görmeyiz artık yeni üretimlerden sonra.

Bu arada garanti durumu var mı bu arcade packlerde?

Görebildiğim kadarıyla MS bu sefer problemi çözmüş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

yoğunluktan konsol alamıyoruz, pm. leri cevaplamayı bırakın.

Sizin ilan şu an yayında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

yoğunluktan konsol alamıyoruz, pm. leri cevaplamayı bırakın.

Sizin ilan şu an yayında.

teşekkürler.
    Alışverişim olanlar : Marmarali, kobe_bryant1977, celikcantxxl, mastertr, sky__walker, Atila, Prud, emre_81, xxxBomb3rMaNxxx, azurik, sanat7, Weycell61, Atik_Elektronik, seko2001, enigma_, siyahbalık, harmonyoa, Speed-Step, selchuk_, truelove, burcincerci, madozan, Lanore, Doftin, Definitive©, xxm, Manavus, theronin, Philipppp, mratt, cankutarslan, Pinky_Demon, darkraider, Narcissus©, hiickimse
  • 3 kırmızı hatası hala var mı bu aletlerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

3 kırmızı hatası hala var mı bu aletlerde?

Riski minumuma indirmişler.
  • yukardaki bi kaç arkadaşında değindiği gibi bir banka ile anlaşır peşin fiyatına taksitli satışlara başlarsanızsüper olur bence,

Zaten 1 numarasınız
    BİLGE KAĞAN
  • Ben hemalhemsat.com üzerinden %10 vade farkı ile bonus a 6 taksit aldım.
  • abi ntscu ne zaman getirisiniz 590 fiyatı çok iyi giddigidiyorda ntsculara çevirici olmadan bu fiyatı istiyorlardı.bence alamak isteyenler kaçırmasın.abi hangi kartlara taksit yapıyonuz nasıl kartla alışveriş yapacaz bi liste verirmisiniz.
    ALTTA YER DELİNMEDİKÇE
    İLİNİ TÖRENİ KİM BOZABİLİR.....!!!!
    BİLGE KAĞAN
  • kredi kartı olayına bi çözüm bulsanız süper olcak peşin fiyatına 12 taksit gibi.bende acexx var mesela
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.