Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
75.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: SuicideHellsing

quote:

Orjinalden alıntı: dominic3

o zaman sorun yok yaa içim rahatladı.
    sizin mallarınıza güveniyoruz.2.el bile olsa
    forumdan aldığım referanslardan dolayı
    yoksa direk aralıkta falan gidip sıfır samsung dvdrom alıp nisan veya martta makinayı aldıımda taktırmayı düşünüyodum

Ben de arkadaş gibi düşünüyorum ama bi sorum olucaktı;
    2.el lite-on olmayan bi dvd sürücüsünün fiyatı nedir?

Teşekkürler şimdiden

Edit:Zahmet olmazsa tüm markaların 2.el fiyatlarını yazar mısınız?

2.el dvd-rom satmıyoruz, problem olur. Düşünsenize sıfır diye aldığınız ürün 2 ay sonra okuma problemi çıkarıyor. Satan hakkında ne düşünürsünüz?

hadi yaaa
    o zaman samsung dvdler aralıkta bitermi

• quote:

suicidehellsing sana bi pm attım

cevapladım kardeşim eyvallah

quote:

aynen,teşekkürler cevabınız için şimiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbey Road -- 7 Kasım 2008; 19:05:01 >
  • quote:

hadi yaaa

Aralıkta bitmesede Ocakta biter.
  • cevapladığınız için teşekkür ederim
  • bendeki 20 gb hdd yi size göndersem, onu 120 gb ye çevirebilirmisiniz? (40 veya 60 da olur) böyle birşey oluyorsa ücreti ne olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

bendeki 20 gb hdd yi size göndersem, onu 120 gb ye çevirebilirmisiniz? (40 veya 60 da olur) böyle birşey oluyorsa ücreti ne olur?

60 gb için 90 ytl, 120 gb için 130 ytl.
  • Sevgili Atik_Elektronik;

Arkadaşım salı günü çinden geliyor. Ona Pro 60gb siparişi verdim. Büyük ihtimalle NTSC-j sistem olarak gelecek.
    Bununla ilgili izninizle size birkaç soru sormak istiyorum.

1- FW attırmak+Samsung dvd rom takmak 120 ytl... Üzerindeki Lite-on takasa mı sayılıyor. Yoksa geri veriyormusunuz.
    2- NTSC-J formatını PAL formatına çevirmek mümkün mü? Maliyet ne olur? Bunun için cihazda yaptığınız işlem
    nedir. (Yazılım mı- Donanım mı?)
    3-NTSC-J kullanmak için Converter (110>220) gerekli. Sizden temin edilir mi? Fiyat ne olur.
    4-Bana gelecek cihaz sıfırdır. Bütün bu işlemlerden vaz geçsem sizden fw'li PAL PRO alsam takas olur mu? Olursa fark ne öderim.

Cihazı salı günü size kargolamak istiyorum. Lütfen "adres-isim-telefon" bilgilerinizi yazarmısınız.
    Ayrıca varsa akbank, yoksa banka hesap numarasını da yazarsanız sevinirim.
    Şimdiden göstereceğiniz ilgiden dolayı çoooooook teşekkür ederim.

Saygılarımla.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilacci72 -- 7 Kasım 2008; 23:35:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilacci72

Sevgili Atik_Elektronik;

Arkadaşım salı günü çinden geliyor. Ona Pro 60gb siparişi verdim. Büyük ihtimalle NTSC-j sistem olarak gelecek.
    Bununla ilgili izninizle size birkaç soru sormak istiyorum.

1- FW attırmak+Samsung dvd rom takmak 120 ytl... Üzerindeki Lite-on takasa mı sayılıyor. Yoksa geri veriyormusunuz.
    2- NTSC-J formatını PAL formatına çevirmek mümkün mü? Maliyet ne olur? Bunun için cihazda yaptığınız işlem
    nedir. (Yazılım mı- Donanım mı?)
    3-NTSC-J kullanmak için Converter (110>220) gerekli. Sizden temin edilir mi? Fiyat ne olur.
    4-Bana gelecek cihaz sıfırdır. Bütün bu işlemlerden vaz geçsem sizden fw'li PAL PRO alsam takas olur mu? Olursa fark ne öderim.

Cihazı salı günü size kargolamak istiyorum. Lütfen "adres-isim-telefon" bilgilerinizi yazarmısınız.
    Ayrıca varsa akbank, yoksa banka hesap numarasını da yazarsanız sevinirim.
    Şimdiden göstereceğiniz ilgiden dolayı çoooooook teşekkür ederim.

Saygılarımla.....

1- Lite-on' un ticari değeri yok , siz alıyorsunuz.
    2 - Mümkün ama board' u değiştirmek gerekir ki astarı yüzünü geçer.
    3- Çevirici şart değil. 110 Adaptörü 220' ye çeviririz. 30 ytl.
    4- Takas yapmıyoruz. Yine bu forumda sattıktan sonra aldığınız para ile Pal konsol alabilirsiniz.

Rıhtım Cad. Başçavuş Sk. Emintaş İşhanı No:210 Kadıköy / İstanbul.

Banka detayları Pm' de.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik_Elektronik -- 8 Kasım 2008; 10:37:37 >

• hocam 20 gblik sıfır xbox360 hdd warmı, warsa fiyat nedir ve taksit olayı sadece hdd alıncada oluomu?
  • aman arkadaş görmesin bu konuyu 3 hafta kadar fln once arkadasa xbox aldırttım sizden aman ha :D

fiyatlar süper olmus yanlız
  • jesper boardlar ne zaman gelir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dominic3 -- 8 Kasım 2008; 17:29:29 >
  • dostum

Xbox360 için 20 gb hdd arıyorum, var mı elinde acaba? varsa fiyatlarını öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crkoglu

dostum

Xbox360 için 20 gb hdd arıyorum, var mı elinde acaba? varsa fiyatlarını öğrenebilir miyim?

Var , 20 GB 70 Ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

aman arkadaş görmesin bu konuyu 3 hafta kadar fln once arkadasa xbox aldırttım sizden aman ha :D

fiyatlar süper olmus yanlız

Siz söylemezseniz bizden sır çıkmaz..
  • quote:

jesper boardlar ne zaman gelir acaba

Bilemiyorum, bu ürünler daha yeni geldi. Bunlar bitsin ki yeni sipariş verelim.
  • jesper board ların falconlardan farkı ne acaba?
  • Jasper kod adıyla uretilen x360 larin CPU ve GPU lari 65 nm lik islemci mimarisine sahiptir.
    Zephyr: 90 nm CPU, 90 nm GPU
    Falcon: 65 nm CPU, 90 nm GPU
    Boylece daha az guc tuketimi, dolayisiyla daha az isi aciga cikmasi saglanmistir.
    Su ana kadar Falcon larda resmi olarak 3K vakasi gorulmemistir.
    Ayrica yeni nesil boardlarin tek farki cekirdek mimarisi degildir. Ramlar icin thermal pad ler, yeni ve buyuk isi giderici, daha buyuk fan, ciplerin kasaya lehimlendikten sonra ayni zamanda silikonlanmasi, daha ince dvd rom 3K ya karsi alinan buyuk onlemlerdir.
    Bu arada atik e selam, bomba satislara devam diyorum.
    Benim X360, atik teki bu fiyatlar/satislarla elimde kaldi gibi gorunuyor. Ama helal olsun, super fiyatlar!
    En kisa zamanda kapinizi calicam, oyunsuzluk canima tak etti
  • quote:

Orjinalden alıntı: liquid_snake

Jasper kod adıyla uretilen x360 larin CPU ve GPU lari 65 nm lik islemci mimarisine sahiptir.
    Boylece daha az guc tuketimi, dolayisiyla daha az isi aciga cikmasi saglanmistir.
    Ayrica yeni nesil boardlarin tek farki cekirdek mimarisi degildir. Ramlar icin thermal pad ler, yeni ve buyuk isi giderici, daha buyuk fan, ciplerin kasaya lehimlendikten sonra ayni zamanda silikonlanmasi, daha ince dvd rom 3K ya karsi alinan buyuk onlemlerdir.
    Benim X360, atik teki bu fiyatlar/satislarla elimde kaldi gibi gorunuyor. Ama helal olsun, super fiyatlar!

Bizim yerimize arkadaşları bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bekliyoruz..

• quote:

Jasper kod adıyla uretilen x360 larin CPU ve GPU lari 65 nm lik islemci mimarisine sahiptir.

xbox'ın hangi islemci ve gpu'ya sahip oldugunu nasıl anlarız?

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_Soldier

quote:

xbox'ın hangi islemci ve gpu'ya sahip oldugunu nasıl anlarız?

Üretim tarihi bir ipucu veriyor ancak kesin değil . Aynı üretim tarihine sahip konsollarda farklı board çıkabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.