Şimdi Ara

Xbox 360 Controller vs. Xbox One Controller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • xbox 360 kolu aldım ben. kablosuz alıcısını usb ye taktım yerini unuttum bile. çok memnunum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparroy

Bu mesaj silindi.
    Konu tatlıya bağlanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENIZCISERKAN -- 4 Şubat 2015; 15:15:13 >
  • By_57 adlı arkadaşın işlerinin yoğunluğu sebebiyle sipariş takip numarasını bana ulaştıramamasından kaynaklanan problem çözülmüştür. Kendisi hakkında ki olumsuz yorumlarımı geri alıyorum. İyigünler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparroy -- 4 Şubat 2015; 15:28:03 >
  • Kablosuz olduğu için 360. Ben kullanıyorum memnunum.
  • Arkadaşlar bu XBox 360 kolundan bende alacağımda acaba araba sürerken bu az bas az git çok bas çok git olayı oluyor mu? Birde oluyorsa oyundan oyuna değişir mi bu olay? Bir diğer merak ettiğimde kol bağlıyken bir yandan da mouse klavye aktif olur mu oyunda? Biliyorsunuz GTA 5 çıkacak. PS4 ilk aldığım konsol ve DS4 ile araba sürmek gerçekten zevkliydi. PC de de almak istiyorum ama bu araba olayını çok merak ediyorum açıkçası.

Arkadaşlar birde bu ürün orjinal midir?

http://www.n11.com/microsoft-xbox-360-pc-wireless-joystick-controller-oyun-kolu-P17425257

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaniCalifornia -- 8 Şubat 2015; 22:35:47 >

• Xbox one controller'ın kablosuz aparatı gelecek mi? Bu konuyla ilgili hiçbir açıklama bulamadım. Uzun zamandır bekliyorum ve sıkılmaya başladım. Benim için kablosuz bağlantı önemli. Pc'yi led tv'ye bağlayıp oynayacağım. Sırf bu yüzden xbox 360 controller'a sıcak bakmaya başladım. Sizce xbox 360 controller alınır mı? İkisini de test ettim pek fark göremedim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

One al, satarken iyi fiyattan satarsın

Dostum biz bu ürünleri kullanmak için alıyoruz zaten satarken ikisinede kimse 20 tlvermez merak etme .

Benim3 yıllık f710 da bozulmak üzere bende almayı düşünüyorum birde razerın bir modeli var oda hoşuma gitti onada bir bakın isterseniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

Arkadaşlar bu XBox 360 kolundan bende alacağımda acaba araba sürerken bu az bas az git çok bas çok git olayı oluyor mu? Birde oluyorsa oyundan oyuna değişir mi bu olay? Bir diğer merak ettiğimde kol bağlıyken bir yandan da mouse klavye aktif olur mu oyunda? Biliyorsunuz GTA 5 çıkacak. PS4 ilk aldığım konsol ve DS4 ile araba sürmek gerçekten zevkliydi. PC de de almak istiyorum ama bu araba olayını çok merak ediyorum açıkçası.

Arkadaşlar birde bu ürün orjinal midir?

http://www.n11.com/microsoft-xbox-360-pc-wireless-joystick-controller-oyun-kolu-P17425257

Ürün bugün elime geçti hemen iade ettim, ürün kesinlikle sahte almayın. Bende şuan orjinal olan bir yer arıyorum..

• M.E.S.A.R.S M kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş dostum. 139 luk olan varmış o gerçek diyordu ama ben almadım ikisinide. Forumda One kolu buldum daha uygun fiyata.
  • DaniCalifornia kullanıcısına yanıt
    Evet bana da öyle söyledi ama o satıcıya güven olmaz, şimdi gg'den bakıyorum. One kontrolcüsünü kablosuz kullanamıyoruz, o yüzden mecbur xbox 360 ınkini alacağım.
  • M.E.S.A.R.S M kullanıcısına yanıt
    Dostum One a da illa ki çıkartırlar o üründen. Ayrıca kablosuz daha da sorunlu oluyor. Pil parası ekleniyor birde üstüne. Bunu da hesaba katarak plan yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

Dostum One a da illa ki çıkartırlar o üründen. Ayrıca kablosuz daha da sorunlu oluyor. Pil parası ekleniyor birde üstüne. Bunu da hesaba katarak plan yap.

Çıkarıp çıkarmayacakları yada ne zaman çıkaracakları belli değil. Ben tv'ye bağlayıp yatarak oynamak için alıyorum. :) O yüzden kablolu istemiyorum. Zaten iki kontrolcü arasında atla deve fark yokmuş.

Edit: Ama bir ay önceki gibi 99 liraya satan bir yer olursa tabiki one gamepad'ini tercih ederim orası ayrı.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.E.S.A.R.S -- 2 Mart 2015; 17:16:10 >
  • İki controller'ı da denemiş biri olarak kesinlikle 360 controller daha iyi. One controller da LB ve RB tuşları çok zor basıyor ve çıt çıt sesi var. Analog olarak da 360 controller'ın ki daha iyi. Orjinal One controller'ım var. 360 controller almadağıma pişmanım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.