Bildirim
Xbox 360 Ban

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şimdilik ban dalgası yok. -
15 Mayısa kadar oyna -
bence reach ın betasında da banlanma olmaz. bi süre bağımlı yaparlar bizi. sonra tam sürüm çıkınca verirler banı verirler banı. bize de bakmak kalır öyle oynayanlara -
Halo Reach'de banlanma kesin olur zaten. 2 ay sonra ban dalgası durur. Sonra Gears Of War 3 çıkınca yine başlarlar şutlamaya.
Dua edelimde Alan Wake'de ban dalgası olmasın. Çok sakat oyun. :) -
Alan Wake de ban dalgasi neden olsun ki..
Oyun bir kere online oyun degil..
Benim ongorume gore de kopya oyunu online a sokmadiginiz taktirde bir sorun yok..
Illa oyunun online lobisine girmeniz gerekir kayit altina alinmaniz icin,..
Yeni gelecek olan bani sabirsizlikla bekliyorum.
O zaman hakli olup olmadigim ortaya cikacak..
Cunki ben kopya oyunla online oynamiyorum single takilip orjinal oyunlarla online oynuyorum..
Bakalim gorecez banlanacakmiyim.. (oncekinde banlanmamistim , ongorumun sebebi de, cikis yeride budur) -
Online oyun olsun olmasın önemli olan oyunu orjinal aldırmak millete.
Gerçi yine back-up oyuna dönüyor millet. Bildiğimiz yoldan aynen devam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Online oyun olsun olmasın önemli olan oyunu orjinal aldırmak millete.
Gerçi yine back-up oyuna dönüyor millet. Bildiğimiz yoldan aynen devam.
Dedigin gibi orjinal yada back up.. Kullanicilari degismedi yine orjinalci orjinal kopyaci kopya olarak devam ediyor tek degisen sey XBox 360 satislari :)
3k idi ban di millet saka maka hic almadim diyenin 3. xbox u nerdeyse :) -
Simdi haziranda hediye live'la oynıyım mı onu söyleyin :D -
arkdaşlar böyle bir imkan gerçekten mümkün mü? yani fw'lı makine ile live da orjinal oyun oynayıp banlanmamak??
quote:
Orijinalden alıntı: Kasatka
Alan Wake de ban dalgasi neden olsun ki..
Oyun bir kere online oyun degil..
Benim ongorume gore de kopya oyunu online a sokmadiginiz taktirde bir sorun yok..
Illa oyunun online lobisine girmeniz gerekir kayit altina alinmaniz icin,..
Yeni gelecek olan bani sabirsizlikla bekliyorum.
O zaman hakli olup olmadigim ortaya cikacak..
Cunki ben kopya oyunla online oynamiyorum single takilip orjinal oyunlarla online oynuyorum..
Bakalim gorecez banlanacakmiyim.. (oncekinde banlanmamistim , ongorumun sebebi de, cikis yeride budur)
-
Ben yeni xbox aldım fw li. Yukardaki arkadasın dediği gibi orjinal oyun alıp live onunla girmeyi deneyecegim. Umarım arkadas haklı çıkar:) bu arada uygun fiyatli banlanmayan ve livede zevkle oynayabileceğimiz bir oyun onerebilir misiniz? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kamalak
Ben yeni xbox aldım fw li. Yukardaki arkadasın dediği gibi orjinal oyun alıp live onunla girmeyi deneyecegim. Umarım arkadas haklı çıkar:) bu arada uygun fiyatli banlanmayan ve livede zevkle oynayabileceğimiz bir oyun onerebilir misiniz? :)
Orjinal ile oynasan bile ban yersin boşuna paranı harcama.
Live'da Fps olarak Modern Warfare 2 ve BF Bad Company 2 öneririm gerçekten harika.
Ayrıca Gears of war 2 tarzı oyunlarda oynayabilirsin. Single olarak Assassin's Creed 2, yeni çıkıcak olan Red Dead: Redemption(Multiside var)
Bir sürü oyun varda başlıcaları bunlar. -
Tesekkur ederim ama ban yemeden oynamanın bir yolu olmalı :) -
ben de bişey sorcam.
xbox 360 da fw li live a bağlanmasak da ban yer miyiz.
bir de banlandığımızı zaman hdd de mi gidiyo?(bikaç yerde duymuştum) -
fw le baglansan şuanlık yemezsin ban dalgası yok hdd update ile banı kaldırabılırsın ban yersen tabi -
hazır boyle bır konu acılmısken bende merak ettıgım bır soruyu sorayım.
arkadaslar bende arcade paketi var.yanında ayrıca bı harddısk falan yok.fw li makine ancak hıc live baglanmadım daha once.sımdı baglansam ve ban yesem bana zararı ne olur.sıngle player oynamaya devam edebılırım dımı suan kullandıgım gıbı.harddısk olmadıgı ıcın bı sıkıntı da olmaz heralde.
bu konuda yardımcı olursanız sevınırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2
fw le baglansan şuanlık yemezsin ban dalgası yok hdd update ile banı kaldırabılırsın ban yersen tabi
ya sorum tam olarak,ban dalgası olsa bile bn hiç online oynamadan hep single oynasam ban yer miym,birde hdd update yaptığımız zaman içindeki bilgiler de gidiyor mu(saveler falan) ? -
onun hakkında hiç bilgim yok -
quote:
Orijinalden alıntı: winterice
hazır boyle bır konu acılmısken bende merak ettıgım bır soruyu sorayım.
arkadaslar bende arcade paketi var.yanında ayrıca bı harddısk falan yok.fw li makine ancak hıc live baglanmadım daha once.sımdı baglansam ve ban yesem bana zararı ne olur.sıngle player oynamaya devam edebılırım dımı suan kullandıgım gıbı.harddısk olmadıgı ıcın bı sıkıntı da olmaz heralde.
bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.
Ban yemişsen bir daha aynı makinayla live'a bağlanamazsın.Hdd zaten kullanmıyorsan başka birşey olmaz
( Hdd banı için basit bir update yeterli bu arada) -
fw li chazla 1 kere dahi live bağlanman, olası bir ban dalgasında banlanman için yeterli.
Benzer içerikler
- gta 5 soyulacak yerler
- kahraman konsol güvenilir mi
- forza horizon 5 iki kişi oynama xbox
- londra posta kodu
- xbox 2 kişilik araba yarışı
- xbox series x ne zaman çıktı
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- crysis 4
- xbox el konsolu
- hikayeli oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X