Bildirim
XBOX 360 BACKUP YAZILIMI İSO ALMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alamazsın!Alırsında xboxın dvdromunu pcye takmanlazım -
Nero ya da Alcohol programlarıyla alabilirsin sanırım ISO'sunu.Ama deneyen arkadaşların tavsiyesi gerekir yine de.
Bu arada DVD-Rom'u PC'ye falan bağlamaya gerek yok sanırım nerden çıktı ki bu fikir.Bir DVD-Rom ya da DVD-RW ile alabilirsin ISO'yu.... -
quote:
Orjinalden alıntı: solidfb
Bu arada DVD-Rom'u PC'ye falan bağlamaya gerek yok sanırım nerden çıktı ki bu fikir.Bir DVD-Rom ya da DVD-RW ile alabilirsin ISO'yu....
ISo yu alırsın alırsın almasınada çalışmayan iso ile ne yapacaksın?Bir bildigimiz varki söylüyoruz.Xbox360 oyunlarının backupnı anca xboxın kendi dvdromu ile alabilirsin.Boş keseden atmıyoruz merak etme -
quote:
Orjinalden alıntı: joven
Neden alamayım backup oyunların imajını Ben zaten clone cd ile bendeki backup oyunları imajını aldım şu an bir sorun yok yani
Madem aldınız, o zaman dvd'ye yazın ve keyifle oynayın
Tabi ki eğer uyarılara rağmen vaktinizi ve bilmem kaç YTL ödediğiniz dl dvd'yi boşa harcamak istiyorsanız... -
Yaz dvd dl ye oyna bakııım Çalışırsa 1 kutu dvd dl benden!
-
Elindeki, XBOX360 Orjinal ve backup oyunların çeşitli programlar ile ISO'sunu alabilirsin. NERO almaz, xbox360 oyunlarının ISO'sunu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 23 Ağustos 2006; 21:40:56 > -
Bakıyorum da bilen de bilmeyen de konuşuyor burda!
Xbox isolarını normal pc dvdromu ile alamazsınız. 1e1 kopya yapmanız mümkün değildir. -
Arkadaş burada backup(kopya) oyunun isosunun alınıp alınamayacağını sormuş,cevap veren arkadaşların çoğu herhalde orjinal oyun kopyalamayı sorduğunu sandılar ? Çünkü benim bildiğim backup oyunlar imaj dosyası olarak alınabiliyor normal dvd-rom'larda.. ;) Ama ben beceremedim o ayrı mesele,bilen bi arkadaş aydınlatırsa çok sevinirim :)) -
mesajımı siliyorum üstteki.Şimdi yanlış anlama falan olmuş olabilir.Yanlış bilgilendirme yapamyalım.... -
ya ne alaka? Onlar dosya değil mi? PS2 nasıl alınıyor?
DVD isoyu medyaya yazabiliyorsa, yazdığı image i isolayabilirde... -
o zaman alın isonuzu kardeşim!
Backup oyunun isosunu alırsın almasına, ama seküriti sektörleri ve DMI PFI sektörleri okuyamayacağı için yazsanda XBOX OKUMAZ!
bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz! Öyle bol keseden sallamak kolay! -
muratremix;
Peki bunun isosu alınmıyorsa,bu isoları ansıl çekyioruz da indiriyoruz netten?Muhalefet anlamında söylemiyorum.Sadece bilgi edinmek amaçlı.Pek bilgim yok da bu konuda.... -
quote:
Orjinalden alıntı: solidfb
muratremix;
Peki bunun isosu alınmıyorsa,bu isoları ansıl çekyioruz da indiriyoruz netten?Muhalefet anlamında söylemiyorum.Sadece bilgi edinmek amaçlı.Pek bilgim yok da bu konuda....
Netten çektiklerimiz birebir kopyadır orjinal veya backup oyundan xboxın dvdromu pcye özel firmware ile tanıtalarak iso alınıyor -
Teşekkür ederim.... -
PC DVDRom undan hotswap ile alabilirsin isosunu ama security sector yermi bilmem -
Her önüne gelen sallamış. Elindeki çalışan XBOX360 backup oyununun ISO'sunu çeşitli programlarla alırsın. Ayrıca SS'ini yapmana gerek yok. Zaten yapılıdır. Direk tekrar DVD'e yazarsın çalışır. Tekrar ediyorum çalışan backup oyun.
Orjinal'inde programlarla ISO'sunu alırsın ama oynamak için SS'ini yapman gerekli. SS'ini bir kere yaptıkdan sonra DVD'e yazarsın. Artık yazdığın DVD'den aldığın backuplara SS yapmana gerek kalmaz. Tekrar ediyorum NERO ile backup alamazsınız... -
şu çeşitli programları bi aç istersen?
hot swap ile kim uğraşacak? eline alırsın dvd-romu oturursun sonra
clone cd ile yazıyoruz, clone cd ile backuptan backup denemiştim zamanında çalışmadı, çünkü security sektörleri okumuyor, okumazda! -
CLONECD ve Ashampoo Burning Studio 6 ile bugüne kadar backup'dan aldığım backup'lar mis gibi sorunsuz çalıştı. Gönderdiğim arkadaşlardada sorunsuz çalıştı. Eksik bişeyler yapmış olabilrisin. SS'i yapılmış bir oyuna bir daha neden SS yapıcaksın gereksiz. Orjinal'dende bu programlarla ISO alabilirsiniz ama SS yapmanız gerekecektir. Bu kadar kolay bir işlem. Ekstra donanım, gizli, özel işlemlere gerek yok.
OKUMAZDA! iddian çok yanıltıcı ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 24 Ağustos 2006; 19:11:29 > -
Eğer olay backup oyundan kopya almaksa clonecd bu işi görür ama bazı oyunları hiç bir pc dvdromu görmez orjinal oyunmuş gibi görür yani dvd video dosyası gibi xbox360 dvdromunu pc ye bağlayıp anca gösterebilir ve kopyasını alırsınız
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- gta 5 soyulacak yerler
- play integrity verification failed ne demek
- unreal engine 5
- en iyi hayatta kalma oyunları
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- gta 4 hileleri
- game pass fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X