Bildirim
Xbox 360 arcade monitöre bağlamak?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
xbox'ın özel vga kablosu var onu alırsan baylayabilirsin fakat hdmı ile arasında kat kat fark var
_____________________________ Xbox360 Gamertag: Taiberias77 -

Şundan lazım yaklaşık 25 TL._____________________________ "Say Hello to My Little Friend" Tony Montana -
bence o kadar fark yokquote:
Orijinalden alıntı: NomAmor
xbox'ın özel vga kablosu var onu alırsan baylayabilirsin fakat hdmı ile arasında kat kat fark var
_____________________________ -
peki iyi görüntü alırmıyım? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yunalir
bence o kadar fark yokquote:
Orijinalden alıntı: NomAmor
Vga kablo ve HDMI ile denedim ve vga da biraz daha bulanık yazılar felan kötü olur ama hdmı da çok net bir şekilde görüntü aldım.Bence hdmı ile arasında baya fark var gibi gördüm ben.
_____________________________ Xbox360 Gamertag: Taiberias77
-
Monitörler için XBOX360'ı en iyi bağlama şekli VGA'dan olur. HDMI'dan bende randıman alamadım zamanında.
HDMI kullanacak olan LCD TV alsın o zaman ne monitör kalır ne VGA. Oyunlara can gelir kan gelir. :)_____________________________ -
fark var ama neredeyse insan gözünün farkedemeyeceği farklar diyebilirim... bu kendi görüşümdür. bana kalırsa "kat kat" ibaresi biraz aşırıya kaçmış :) _____________________________ -
Kendi monitörümde hem hdmi hemde vga da kullandım. Görüntüde bir fark yoktur. Kaliteli vga kablo alırsanız sorun yaşamazsınız. Ucuzundan yan sanayi kalitesiz vga kablo alırsanız. Sorun yaşarsınız. Vga kablo alırken dikkat etiniz. _____________________________ -
peki vga yı hdmı ya çevirsek biraz daha iyi görüntü alırmıyım? alamazsam vga hangi marka iyi sölerseniz sevinirim? _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- tüm alanlardaki ayrıntıların doğru olduğundan emin olun veya farklı kart deneyin.
- xbox türkçe oyunlar
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox ssd
- battlefield 6 sistem gereksinimleri
- en iyi oyuncu kulaklığı
- unreal engine 6
- gta 4 hile
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler