Bildirim
Xbox 360 Arcade + Microsoft Direksyon
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
pm -
PM -
pSyCo hocam hayırlı satışlar
inşallah güzel bir kardeşimize
nasip olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps4 -- 18 Şubat 2009; 1:12:58 > -
-
bence satmadan önce oyuna bir şans ver başından kalkamayacağına bahse girerim -
biliyorum.. ben de final fantasy- mgs ve bilimum j-rpg ve japanese VG hastasi bir insanim.. ancak bu ay limitimin cok uzerine ciktim bu oyunuda daha sonra alcaktim arsivde yerini bulcakti ama bekledigimden hizli oldu satilcak gibi durmuyor zaten herkes amerikan oyunlari pesinde =) bugun kargoyu teslim alcam.. aksama alici bulmaz ise jelatini acilacak bu ilan kalkicak -
2. el alırız hocam. sen biraz bak nasılsa beğenmez yine satmak istersin. sen onu açtığına yan bence :) 2. el artık o. satacaksan hemen alayım ama. :) -
-
Oyna hocam kaçıranlar kaçırdı -
kesinlikle tavsiye ediyorum.. ozellikle anime seviyorsaniz.. lisani japoncaya altyaziyi ingilizceye alin oyunayin.. kendinizi gelmis gecmis en iyi anime produksyonlarindan birinin icinde gibi hissedicekseniz.. grafikler oyle prince of persia naruto vs gibi degil inanilmaz birsey.. -
Zaten şu aralar durumum olsa alacaktım onu senden ;) Ama harcamalarım boyutunu aştı, önümüzdeki aya kadar hiçbirşey almayacağım :P -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X