Şimdi Ara

Xbox 360 almayı düşünüyorum. Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yeniyim biliyorum ama cevap verirseniz çok sevineceğim. Ben bir Xbox 360 almayı düşünüyorum. Fw atıp öyle kullanacağım ama malum öğrenciyiz bütcem Slime yetmiyor. O yüzden Elite almayı düşünüyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum. Şöyle 400 - 430 tl arası Elite satan bir yer söyler misiniz? Fw atılmamış satan olsada olur. İl farketmez.( tabi kargo yapıyorlarsa)

• quote:

Orijinalden alıntı: CH0PPER

Arkadaşlar forumda yeniyim biliyorum ama cevap verirseniz çok sevineceğim. Ben bir Xbox 360 almayı düşünüyorum. Fw atıp öyle kullanacağım ama malum öğrenciyiz bütcem Slime yetmiyor. O yüzden Elite almayı düşünüyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum. Şöyle 400 - 430 tl arası Elite satan bir yer söyler misiniz? Fw atılmamış satan olsada olur. İl farketmez.( tabi kargo yapıyorlarsa)

FW atılmamış slimleri 500 liraya (4 gb'lik model) bulabilirsinNerede oturduğunu bilelimki söyleyelim

• Ankara da oturuyorumda yardımcı olursanız sevinirim, yarıyıl tatilinde almayı planlıyorum. zaten yarıyıla kadar 500 olur bütcem hatta geçer bile.
  • Bende ankaradayımhttp://www.irmaktoysland.com/?kategori-1-XBOX-360.html burdan xboxaxıma eklentiler kinect falan aldım.Kesinlikle güvenebilirsin.Benim gibi ordan 50 oyun alırsan indirimde yapıyolar
  • Kardeş orda en ucuzu 600 lira :( 600 lirayı xbox a verirsem kırdırmaya ve oyunlara para kalmıyor ( 35 tane oyun almayı düşünüyorum) şöyle 450 lira civarında satan bi yer yok mu ya paramın tamamı gitmrsin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: CH0PPER

Kardeş orda en ucuzu 600 lira :( 600 lirayı xbox a verirsem kırdırmaya ve oyunlara para kalmıyor ( 35 tane oyun almayı düşünüyorum) şöyle 450 lira civarında satan bi yer yok mu ya paramın tamamı gitmrsin :(

İstanbul'da olsaydın bir sürü spotçu var.ucuza bulabilirdinYada ikinci el bulabilirsin.2.el

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 3 Ekim 2012; 16:21:20 >

• Kardeş en kötü kızılayda kaçak yer var orda 300 liraya eski modeller var.Ama biraz hasarlı ama oynamayı engellemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxxOnurxxX123

Kardeş en kötü kızılayda kaçak yer var orda 300 liraya eski modeller var.Ama biraz hasarlı ama oynamayı engellemez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.