Bildirim
XBOX 360 Alacağım sorularım var
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bildiğim kadarıyla evde kendin kıramazsın.
2.5 inch hdd takılabilir. dahili veya harici hdd de usb den bağlayabilirsin. -
Cihazı aldım da adam kolun kablosunu vermedi Playstationdaki gibi tanıtmak mı lazım?quote:
Orijinalden alıntı: MR.BİG-77
bildiğim kadarıyla evde kendin kıramazsın.
2.5 inch hdd takılabilir. dahili veya harici hdd de usb den bağlayabilirsin.
Edit: kol açılmıyor, bir ışık falan yok yani fikriniz var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 13 Aralık 2018; 23:14:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kolun kablosu yok zaten. gamepad pilli.makineden bir tuia basılı tutup,gamepad den de ufak bir tuşa olacak ona basılı tutup yanıtacaksın.1 kere yapman yeterli. şimdi tam hangi tuşlar hatırlamadım ama google dan bir bak bulursunquote:
Orijinalden alıntı: Silent Guardian
Cihazı aldım da adam kolun kablosunu vermedi Playstationdaki gibi tanıtmak mı lazım?
Edit: kol açılmıyor, bir ışık falan yok yani fikriniz var mı
Alıntıları Göster -
Hallettim hocam çok sağolunquote:
Orijinalden alıntı: MR.BİG-77
kolun kablosu yok zaten. gamepad pilli.makineden bir tuia basılı tutup,gamepad den de ufak bir tuşa olacak ona basılı tutup yanıtacaksın.1 kere yapman yeterli. şimdi tam hangi tuşlar hatırlamadım ama google dan bir bak bulursun
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X