Şimdi Ara

Xbox 360'a standart webcam uyum sağlıyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. Deneyeniniz olmuştur mutlaka. Bu soruyu sormak istiyorum. Xbox 360 üstünde standart webcam'lerimiz çalışıyor mu? Benim için önemli bir soru çünkü eğer çalışmıyorsa xbox live vision alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 17 Eylül 2007; 1:19:48 >

• Selam.

Ben ps2 eyetoy ve pc de kullandığım ve markasını hatırlamadığım 2 kamera denedim ve çalışmadı.Şu an 360ın orjinal kamerasını aldım.Gayet başarılı.Onu kullanıyorum.
  • Çalışmaz, xbox live vision şart!...
  • Elime geçen 3-4 webcam'i denedim hiçbiri olmadı. Bunların içinde Piranha da vardı Creative'in en son çıkan driver gerektirmeyen gerçek 2 megapiksel webcami de vardı. Özellikle Creative çalışır diye düşünüyordum ancak aletten hiç tepki gelmedi. Daha kaliteli webcam çalışır mı, tahmin etmiyorum. Bir ihtimal Microsoft'un webcam'leri çalışabilir. Eline geçen olursa deneyebilir. Geçen hafta 2 yeni model webcam tanıttı MS ama 360 desteği yazmıyordu. Herhalde tek yol 360'ın kendi webcam'i.

Ben de alsam mı almasam mı diye düşünüyorum...sanki pek kullanmaacağım boşa masraf gibi geliyor..biraz da canım çekiyor:)
  • Gereksiz bence :)

Tek live vision'un çalışma sebebi driver'ının xbox'ın üstünde bulunması... :)

Ama yanlış hatırlamıyorsam OEM bir marka daha olması gerekiyor * bu firma da zaten MS'e bu kameraları üreten firmamıydı neydi - ya da aynı driver'ı kullanan bir kamera olduğu için çalışabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama sonuçta para verilecekse sonuçta dünya kadar para olmadığı için baş ağrımaması için direk live vision alınır, rahat edilir :)))
  • birkaç oyunda (rayman ve rainbow six gibi) karakter yüzlerine kendi yüzünüzü koyabiliyorsunuz.belki ilerde oyunlarda karakter tasarlamak yerine bu yöntem kullanılabilir.o zaman herkez alır heralde.mesela fnr 3 de güzel olur.arkadaşınızın fotosunu çekip port edip ağzını burnunu kırarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.