Şimdi Ara

XBOX 1 Mİ YOKSA PS2 Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan için bütçem xbox 360 a yetmiyor ama şimdilik xbox 1 veya ps2 almayı düşünüyorum.Sizce oyun çeşidi,grafik ve işlevsellik açısından hangi cihazı almalıyım.Lütfen önerilerde bulunurken objektif davranmaya özen gösterin.Birde bu Night fight raund 3 oyunu xbox damı mevcut ps2 de mi???Saygılarımla...

• xbox daha iyi deniliyor.
  • aslında xbox biraz daha gelişmiş bi makina ps2 ye göre nede olsa 2 sene sonra çıktı multimedya özellikleri süper , yanlız şu ara ms desteğini tüm gücüyle xbox 360 verdi biraz gariban kaldı makina yanılmıyorsam yeni oyunlarda baya bi oyun xbox a çıkmıyor ama ps2 çoşmuş durumda ps3 çok daha fazla orj. oyun ps2 ye çıkıyor . ama bence biraz dişini sık xbox 360 modelini al,core modelleri biraz daha ucuz açık artırma sitelerinde bi göz gezdir. yinede eski konsollar dersen bence xbox daha iyi ama yeni oyunlar pek yok konsol için haaa eski klasikleri oynamayı düşünüyorsan xbox al olmadı yeni oyun diyosan ps2 al
  • Bir Xbox hayranı olarak,Ps2 diyorum;Ps2'de oyun bolluğu inanılmaz.

Ama her ne olursa olsun ben Xbox'dan şaşmam
  • Yaa arkadaşlar bu fight night round 3 oyunu ps2 de var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gökhan44

Yaa arkadaşlar bu fight night round 3 oyunu ps2 de var mı?

var
  • ps2 derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Ps Vita mi Psp mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xbox1de filmleri harda atıp izlersin.Altyazıları istediğin boyutta ayarlar,mp3 dinler resim izlersin.Oyunla harda atar harddan oynarsın.80-120lik bir hard takar bütün filmlerini,oyunlarını,müziklerini harda koyarsın.Ps2de bunları yapamazsın.Divx seyretmeye kalkarsın zar zor cdden seyredersin.harda oyun atmak istersin eski kasa ps2 alman lazım ve network adaptor takarsın ki piyasada bulması bile zor,çoğu oyunu oynarsın.
    Oyun çeşidine gelince ps2 kesin ağır basıyor.Xbox1de de güzel oyunlar var ama ps2 gerçekten üstün.Xbox1 daha çok pcde oynadığın fps oyunları bakımından üstün.
    Karar senin arkadaşım.Bana sorarsan ben ikisi de derim.Tabi senin durumunda birtane geçerli arkadaşım.

Harlequinn imzanı tuttum arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 3 Haziran 2007; 1:35:50 >
  • VAlla arkadaşım boşver filmi falan derim oyun olarak okadar zengin ki ps2 oyna oyna bitiremessin 100lerce oyunu var. Zaten gow serileri yeter artar bile ps2 yi anlatmak için. Sonra tekken5-soulcalibur3-Black deyim ben size anlayın artık..
  • oyun bakımından ps2 üstüne yok zibil gibi oyunu var...ama xboxta da ps2 ye çıkmış belli başlı hit oyunların fight night round 3 gibi çoğu mevcut...grafik olarakta xbox ps2 den oldukça üstün... xbox ta istersen 8 gb harddisk yerine 120 lik bir harddisk taktırıp divx ve mp3 leri içine atıp izleyebilir ve dinleyebilirsin ayrıca oyunlarını da xbox ın harddiskine atıp dvd siz oynatabilirsinki ps2 de bunu yapmak için fazladan masraf yapmak zorundasın........ fps oyunlarda çeşit olarak xbox ın üstünlüğü var.........spesifik oyun tercihlerin yoksa bence xbox almak daha mantıklı..............
  • filmi boşverme hele divx izliyosan bi divx player minumum 100ytl den başlıyo, tv den izlersin hem..Grafik olarak da üstün.Xbox al
  • FARKETMEZZZ
  • Xbox alınırmı ya,ölmüş konsol xbox.Oyun bile çıkmıyor.Sen 120 milyon kişinin sesini dinle PS2 al,yada 12 milyon kişinin sesini dinle,dişini sık biraz Xbox360 al.
  • her şey bakımından ps2.xbox alırsan çok saçmalamış olursun bu saatten sonrayani god of war diye bir oyun var onun için ps2 alınır ama xboxa özel oyun söyleyin????
  • xbox 1
  • xbox a özel oyunlar.... halo 1-2 ...oddworld stranger wrath...pgr1-2...ninja gaiden...dead or alive 3...fable.....jade empire...
  • xbox 360 sahibi olarak söylüyorum kesinlikle ama kesinlikle ps2 al
    ps2imi yıllardır kullanıyorum inanılmaz memnunum
    kesinlikle ps2 al
    oyun sayısı en az 10a katlar ps2de
  • Xbox'ın da PS2'nin de kendine göre artıları var.

Xbox, grafik bakımından az da olsa PS2'den daha iyi. Ama bu tür konsollarda grafik aranmıyor.

PS2'nin artısı ise hala kendi platformuna oyun çıkarılıyor olması. Oyun bakımından PS2 çok daha iyi.

Sonuç: PS2
  • Xbox un artısı : sadece oyun konsolu değil üstteki arkadaşların da dediği gibi multimedya zımbırtısı divx izleme imkanı ... kendine has oyunları; PS2 yi hepimiz hatmettik ne de olsa?... adı Playstation olmayan bir oyun konsolu ---- eksisi : PS2 ye hala oyun çıkıyor Xboxa oyun ÇIKMAYACAK eskilerle idare edeceksin , gamepad i çok büyük ellerim yoruluyordu oynarken. PS ye gelince anlatmaya gerek yok herhalde

şunu da ilave edeyim: XBox un grafikleri daha iyidir PS2 den ama ikiside eski jenerasyon nasolsa XBoxun grafikleri kimseyi etkileyecek değil bu saatten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi aile robotu babür -- 3 Haziran 2007; 23:14:20 >
  • ben xbox sahibiyim ve 250 tane oyunum var. bugüne kadar oyun sıkıntısı çekmedim ve şimdi saymaya kalksam en az 100 tane almak istediğim oyun çıkar. ps2'de çok oyun var diyorsunuz. ne yani. 10.000 tane oyun döşeyip hepsini bitircen mi? ben o kadar hastasıyım makinenin, yarısını bile bitirmemişimdir bu oyunların. XBox'ta oyun sıkıntısı yok anlayın artık. doom3, half life 2 ve far cry da cabası. bakmayı bildin mi bir sürü oyun bulursun xbox'ta.www.xbox.com a bakmanı öneririm karar vermeden önce.

ayrıca gamepad göreceli bir kavram. benim ellerim büyük ve ps gamepad'ini kullanamıyorum. ayrıca ps'ten çok daha şık ve kullanışlı bence. titreşimi de ps'e göre çok daha kaliteli hissedersin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.