Şimdi Ara

Xavi İniesta olmadan Messi hiçbirşey yapamaz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • o city den agüero ve silvayı çıkart o takım sıradan bir ingiliz takımı olur fiziğe dayalı bir futbol oynar sadece

    tamam futbol takım oyunudur diyorsunuz ondan sonra da izlemediğiniz arjantin milli takım maçları yüzünden messiyi yerden yere vuruyorsun (yanlış anlama genel olarak izlemediğiniz diyorum )
    (o takım en iyi oynayanı açık messi olmasına rağmen )

    2010 daki arjantini 4-2-4 ve 3-2-5 gibi kanatsız ve ortasahasız bir futbolu benimsemiş takım oyunu namına hiçbir şey yapmayan bir td nin başında olduğu bir ülkenin ne kadar iyi oynamasını bekliyorsunuz ki ?

    ülkemizde çok aşırı önyargı var bu konuda maçları izlemeden yorum yapan çok insan var sadece egoları için yorum yapan çok insan var..

    o yüzden biz burada ne yazsak çizsek boş aynı önyargı hiç ZİDANE zidane izlemeyip onu beğenmiyorum diyen insanlarda da vardı...
  • Şu Barça Ve Messi Funlarını anlamıyorum.Adamlar 7-8 Sene Önce Sürünürken Kimse Barça Demezdi.Birden Türedi Bunlar.
    Öyle Bişey Ki Onlara Göre Onların dediği Futbolcudan Gerisi Yalan.
    Al Buraya Yaz Arkasında İnista - Xavi Olan Bi Ronaldo Her Türlü Messi'yi Tokatlar.
    Hatta Hatta Ronaldo Arjantin'li Olsa Maradona Gibi Ülkesine Dünya Kupasını aldırır,Messi'nin Kalan Kariyerinde Aldıramayacagının Aksine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Playas

    Şu Barça Ve Messi Funlarını anlamıyorum.Adamlar 7-8 Sene Önce Sürünürken Kimse Barça Demezdi.Birden Türedi Bunlar.
    Öyle Bişey Ki Onlara Göre Onların dediği Futbolcudan Gerisi Yalan.
    Al Buraya Yaz Arkasında İnista - Xavi Olan Bi Ronaldo Her Türlü Messi'yi Tokatlar.
    Hatta Hatta Ronaldo Arjantin'li Olsa Maradona Gibi Ülkesine Dünya Kupasını aldırır,Messi'nin Kalan Kariyerinde Aldıramayacagının Aksine.

    tamam
  • playas ın dediklerine tamamen katılıyorum ben hiç bi barça taraftarı hatırlamıyorum çocukluk dönemlerinde sonra ronaldinho geldi takıma bişeler kattı onu da unuttular zaten sözde barça taraftarları. messi kötü futbolcu demiyorum kötü olsa zaten oynayamaz bu kadar üst düzey bi platformda ama barça da pedro bile oynuyor busquets için bile millet övgüler yağdırıyor bu kadar abartmak niyedir messi bi ingiltereye gitse de herkes rahatlasa ama öyle bişe olacağını sanmıyorum:D şimdi de zaten bi anda city taraftarları türedi yakında malaga taraftarları çıkar. günden güne eski zevkini kaybediyor bnce futbol bu messi-ronaldo kıyaslamasını bırakıp futboldan zevk almak lazm ki bu kıyaslamalar her dönem vardır olucaktır. henry-ronaldinho, ronaldinho-ronaldo, ronaldo-ibrahimovic kıyaslamaları vardı şimdi de messi ronaldo kıyaslaması var hangisinin daha iyi olduğu messi barçadan ayrılmadan anlaşılamaz. ne zaman messi gider başka takımda başarısız veya başarılı olur bnce o zaman hangisinin daha iyi oldğu belli olur.




  • Messi'nin arkasında xavi ve iniesta yok. Xavi ve İniestanın arkasında messi var. Adam an itibariyle 60 gol 23 asist yaptı hala 4 yıl önceki teraneler. Messi ingiltereye gitsin,messi italyaya gitsin, ronaldo arjantinde olsaydı. Sıkılmadınız mı hiç?
  • messiyi hala tartışan ile futbol muhabbeti yapmamak lazım
  • Konuya bak  

  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    Ne zortladılar ama.  

  • Mac Allister ve Enzo olmadan hiçbir şey yapamaz diyecekler artık. ŞL kazanırsa da Verratti falan var. Adam 35 yaşına geldi bahaneler bitmiyor.


    Keşke Modriç, Kroos, Casemiro orta sahasıyla da oynayabilseydi. Xavi, İniesta gittikten sonraki çöp orta saha ve defans bir çok kupadan etti Messi'yi.


    Sertlik, gol miktarı, şut kalitesi gibi konularda Xavi, İniesta, Busquets üçlüsünden daha iyiler. Teknik olarak da pek geride değiller. Gelmiş geçmiş en iyi orta sahadır benim gözümde.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.