Şimdi Ara

Xavi:'Beni kazanan Rijkaard'tır'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Barcelona'nın yıldızı Xavi, FIFA'nın internet sitesinde yayımlanan röportajında, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Frank Rijkaard'dan övgüyle bahsetti. Xavi röportajında, Messi ve Fabregas hakkında da açıklamalar yaptı.

Barcelona ve İspanya Milli Takımı orta sahasının yıldızı Xavi, şu ana kadar çalıştığı teknik adamlar içinde, taktiksel açıdan kendisine en büyük ilham kaynağı olan ismin Frank Rijkaard olduğunu söyledi. FIFA'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Xavi, şu anki pozisyonunda kendisini görevlendiren ilk teknik adamın da Rijkaard olduğunu belirtti.

İspanyol yıldız “Beni gerçek anlamda kazanan kişi Frank Rijkaard'dır. Daha öncesinde Radomir Antic pozisyonumu biraz öne taşımış, Charly Rexach da iki yönlü oyunuma katkıda bulunmuştu. Ancak, şu anki pozisyonumda oynamamı isteyen kişi Rijkaard'dır. Zorlanacağımı düşünüyordum, ama sonradan anladım ki; benim doğal pozisyonum buydu”. şekinde konuştu.

Rijkaard'ın teknik adamlığını da değerlendiren İspanyol yıldız, Hollandalı çalıştırıcının zaman zaman, oyuncularına çok yakın olmanın dezavantajlarını yaşadığını ifade etti. Xavi “Belki de teknik direktör olmak için fazla iyi bir insandı. Ama o teknik adamlıkta da mükemmeldir. Güçlü bir karakteri vardır. Bunu göstermeye çalıştığını söylemiyorum ama insanları anlama konusunda çok iyidir ve bu konuda büyük çaba gösterir. Yine de bazen oyuncularıyla arasına bir çizgi çekse iyi olurdu diye düşünüyorum. Futbol ve taktik açısından konuşmak gerekirse; gelişimime büyük katkıda bulunmuş ve bana çok şey öğretmiştir.” Dedi.

İspanyol yıldız, takım arkadaşı Messi ve Barcelona altyapısından yetişen Arsenalli Cesc Fabregas'la ilgili değerlendirmelerde de bulundu. Messi'yi 'En iyilerin en iyisi' olarak niteleyen Xavi, Fabregas için de "O, barcelona genlerine sahip. Bu felsefeyle büyüdü. Dolayısıyla, insanların ikimizin birlikte oynayamayacağına yönelik görüşlerine sadece gülüyorum" ifadelerini kullandı.

NTVSpor

• Uluç kardeşler saldırır birazdan.

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• 1,5 sene çalıştı.Bizde kimi kazandı acaba?Kolundan tutan yoktu
    Xaviyi bende kazanırım

Orijinalden alıntı: SaykoMMaster

1,5 sene çalıştı.Bizde kimi kazandı acaba?Kolundan tutan yoktu
    Xaviyi bende kazanırım

bkz. Barcelona'yı ben de şampiyon yaparım

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

quote:

Xaviyi bende kazanırım

bkz. Guti ve Quaresma'yla Babam da şampiyon olur.

• yazık oldu rijkaarda ... kansız oyuncular kuyusunu kazdı adamın ....
    ölümüne bu sevdamız biz Galatasaraylıyız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elanoyu kaybeden kim peki?
    Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker
    Elanoyu kaybeden kim peki?

Ondan öncesinde Elano var mıydı ki? Elano oynayacaksa rijkaard da dahil olmak üzere tüm teknik adamlara kendini göstermeliydi. Savaşmak zorundaydı forma için ama o ne yaptı? Pes etti..

Elano gercekten azimli ve cok iyi olsaydı rijkaard onu oynatırdı.

Xavi nin dedigi gibi, sanırım sorun, rijkaardın oyuncularla aralarında olan ilişkide çizgiyi koymaması oldu belki de..

Şu servet ve hakan balta takımdan gonderilmesi gerekirdi. Onlar eğer rijkaardı gondermek icin bu sekilde performans gostermişlerse, bu rijkaard dan ziyade galatasaraya yapılmış bir ihanettir. Ekmegini yedigin takıma ihanet ediyorsan da burada işin yok defolup gideceksin. Gonderemiyorlarsa da adnan brothersların defolup gitmesi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker
    Elanoyu kaybeden kim peki?

Ondan öncesinde Elano var mıydı ki? Elano oynayacaksa rijkaard da dahil olmak üzere tüm teknik adamlara kendini göstermeliydi. Savaşmak zorundaydı forma için ama o ne yaptı? Pes etti..

Elano gercekten azimli ve cok iyi olsaydı rijkaard onu oynatırdı.

Xavi nin dedigi gibi, sanırım sorun, rijkaardın oyuncularla aralarında olan ilişkide çizgiyi koymaması oldu belki de..

Şu servet ve hakan balta takımdan gonderilmesi gerekirdi. Onlar eğer rijkaardı gondermek icin bu sekilde performans gostermişlerse, bu rijkaard dan ziyade galatasaraya yapılmış bir ihanettir. Ekmegini yedigin takıma ihanet ediyorsan da burada işin yok defolup gideceksin. Gonderemiyorlarsa da adnan brothersların defolup gitmesi gerekir

Olayın özü budur.

Hiçbiri Galatasaray'dan büyük değil.

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• quote:

quote:

Xaviyi bende kazanırım

bkz. Sana Türkiye'de Rijkaard gibi 50 teknik adam bulurum

• xavi çok iyi çocuk ya,kovulunca adamın morali bozulmasın diye te ispanyalardan teselli ediyor rijkaardı

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

xavi çok iyi çocuk ya,kovulunca adamın morali bozulmasın diye te ispanyalardan teselli ediyor rijkaardı

Tek övünç gününüzü kutlamaya konvoylarla çıkmadınız mı daha?

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

xavi çok iyi çocuk ya,kovulunca adamın morali bozulmasın diye te ispanyalardan teselli ediyor rijkaardı

Tek övünç gününüzü kutlamaya konvoylarla çıkmadınız mı daha?

öğlen 6-0 yazan formamı giyip turlayacağım ortalığı,kafanı yorma sen

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa

• Messi'yi bugün Messi yapan da Rijkaard'dır. Hani bir söz vardır; elindeki sebze,meyve ne kadar iyiyse o kadar leziz yemekler yaparsın. Rijkaard bu yüzden başarılı olamadı. Sisteme uymadıklarını bilen oyuncular gönderileceğini anlayınca Rijkaard'a karşı muhalefet oldular. Tabii futbol'dan anlamayan yönetimimiz de oyuncuların biletini kesmek yerine Rijkaard'ı gönderdi.

Neyse bu olay artık geçmişte kaldı. Umarım Hagi yönetiminde takımımız başarılı olabilir. Bu yıl en azından 2.olmalıyız.

Mustafa Sarp

Orijinalden alıntı: Roohans

"Benim bu noktaya gelmemdeki en büyük pay Rijkaarda aittir, milli takıma kadarki yükselmemde başarımın %90ı Rijkaardın. Bendeki bu yeteneği gördü ve işledi, kusursuz bir futbolcu olmamı sağladı."

Mustafa Sarp

Orijinalden alıntı: nacpukay

quote:

quote:

Xaviyi bende kazanırım

bkz. Guti ve Quaresma'yla Babam da şampiyon olur.

buna bakmayınız işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.